ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Δεν ξέρουμε εάν κάνουν τα πάντα ή όχι οι υπάλληλοι Πρασίνου και ο ιδιώτης που θα πάρει τα 24.000 ευρώ για να "καλλωπίσει" την "ζούγκλα" στον αστικό ιστό της πόλης αλλά το αποτέλεσμα έως τώρα είναι παρατημένα κλαδιά διάσπαρτα σε διάφορα σημεία της πόλης και κλαδέματα που έγιναν προφανώς πρόχειρα ή "σεβάστηκαν" δένδρα που δεν πρόκειται ποτέ να πρασινίσουν και πάλι. Εμείς πάντως ιδιώτη να ενεργεί δεν είδαμε αλλά εάν ενήργησε καλό θα είναι εκεί στην αντιπολίτευση να ξυπνήσουν να δουν ποια εταιρία είναι και να πληροφορηθούν από την λαλίστατη σε άλλα θέματα διοίκηση τι έχει αναλάβει να κάνει. 

  • Αύριο 25η Μαρτίου και η πόλη θα είναι βρώμικη αφού με δεδομένο πως δεν υπάρχει αντιπολίτευση που να προτείνει διαφορετική λύση και ισχυρίζονται όλοι μαζί πως οι υπάλληλοι είναι λίγοι αναμένουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού που δεν θα γίνουν αφού η οικονομία μας δεν αντέχει. Την λύση της ιδιωτικοποίησης προφανώς και δεν την στηρίζουν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις, ή μάλλον οι επικεφαλής τους που αποτελούν ουρά του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης μέσα στα δημοτικά συμβούλια ταυτιζόμενοι μονίμως με θέσεις που ούτε φιλελεύθερες,  είναι αλλά ούτε δεξιές. Κρατισμό πρεσβεύουν πλέον παγκοσμίως μόνο τα άκρα και έτσι κόκκινοι και μαύροι φασίστες συμφωνούν στο κράτος -"πατερούλης" . Οι μισοί νοσταλγούν τον Στάλιν και οι άλλοι μισοί τον Γεώργιο Παπαδόπουλο! Βέβαια και οι δύο βρίσκονται στα "σκουπίδια" μιας Ιστορίας που ελάχιστοι πλέον θα ήθελαν να ξαναζήσουν και πάρα πολλοί με τους καθημερινούς τους αγώνες παντού και την ψήφο τους δεν θα επιτρέψουν να έρθει. 

  • Πριν γιορτάσουμε τα 200 χρόνια που πέρασαν από την Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση του 1821 καλό θα ήταν να ξαναδιαβάσουμε την Ιστορία μας και να την παραδώσουμε χωρίς περιττούς και ανώφελους μύθους στις επόμενες γενιές. Γιατί μάλλον πρέπει να είναι κάποιος ηλίθιος για να μην καταλαβαίνει πως όλοι οι ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης ανήκαν σε κόμματα που ονομάζονται αγγλικό, ρωσικό και γαλλικό και να θεωρούν πως ο "Γέρος του Μωριά "και υπασπιστής του βασιλιά Όθωνα  Θεόδωρος Κολοκοτρώνης πρέσβευε   το μίσος που αυτοί έχουν για όσους το 1821 έβαλαν πλάτη για να γίνουμε ανεξάρτητο κράτος και όχι μια ακόμα οθωμανική αποικία. Εάν θεωρούσε λοιπόν πως η χώρα μας δεν ελευθερώθηκε δεν θα γλένταγε στα ανάκτορα ως υπασπιστή ενός βασιλιά ξένης προέλευσης αλλά θα συνέχιζε τον αγώνα έως ότου οι κλέφτες και αμαρτωλοί πετύχαιναν αυτό που επιζητούν και τώρα το να σκλαβωθεί η χώρα σε κατώτερους πολιτισμούς αφού αυτό θα συμβεί εάν εγκαταλείψει τον Δυτικό κόσμο εάν δεν το έχουν αντιληφθεί 200 χρόνια μετά . Άρα μια χαρά διοργάνωσε η Επιτροπή τους εορτασμούς και η παρούσα κυβέρνηση που δεν έχει προφανώς τις φαντασίες όσων με όσα πρεσβεύουν οδηγούν την χώρα σε νέες τραγωδίες. 

  • Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης τιμήθηκε εν ζωή με τίτλους και αξιώματα, μετά βεβαίως  την φυλάκισή του,  ας μην κάνουν πως δεν το γνωρίζουν όσοι τον μπερδεύουν με τον Άρη Βελουχιώτη ή τον Στυλιανό Παττακό! Για τους δικούς τους "ήρωες" η πατρίδα ευτυχώς επιφύλαξε άλλη τύχη. 

  • Μπράβο στον Αλέξη Τσίπρα που κατάλαβε την χρησιμότητα της επένδυσης στο Ελληνικό. Το θέμα είναι πως οι οπαδοί του δεν κατανοούν πως ο σανός που πούλαγε και οι καταλήψεις μαζί με τις απεργίες πείνας του κ. Κορτζίδη π.χ έχουν οδηγήσει την χώρα στα σημερινά της χάλια.. Ας πει πως είναι αναγκαίο και το ΚΥΤ στον Υμηττό για να διαχωρίσει την θέση του από τους κόκκινους και μαύρους φασίστες που απειλούν να πάρουν τα βουνά! Άλλωστε 5,5 χρόνια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μια χαρά λειτούργησε το "παράνομο" ΚΥΤ σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου που προφανώς τα μέλη του έχουν ξεχάσει πως σε όλες τις αποφάσεις τους βασική προτεραιότητα είναι να έχουν λογική. Και η λογική λέει πως δεν μπορεί να μείνει χωρίς ρεύμα όλος το νότιος τομέας ( ήδη τα προβλήματα είναι πολλά) επειδή κάποιοι θέλουν να χτίσουν πολιτικές καριέρες. 

  • Προχωράει το θέμα με το νεκροταφείο στον Υμηττό , παρά τις αντιρρήσεις όσων και στους δύο δήμους θέλουν  να αφήσουν χωρίς νεκροταφείο τους δημότες τους. Στην δική μας περίπτωση όλες οι δημοτικές παρατάξεις ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ νεκροταφείο στον Υμηττό και όλες θα μας αφήσουν χωρίς αφού είχαμε την ατυχία και τους ψηφίσαμε για να διαχειριστούν τα προβλήματά μας. Στις κάλπες του 2023 προφανώς και ελπίζω να είμαστε σοφότεροι. 
Σ.Μ 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: