ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Να βλέπουν την κα. Δούρου από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" στο πλευρό του Γιώργου Χατζηδάκη αφού άλλωστε όλοι οι κεντροαριστεροί ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς δεν το έχουν καταλάβει!

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Να βλέπουν την κα. Δούρου από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" στο πλευρό του Γιώργου Χατζηδάκη αφού άλλωστε όλοι οι κεντροαριστεροί ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς δεν το έχουν καταλάβει!

 


Αγώνα έδιναν τα μέλη της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" για την Δούρου στις επαναληπτικές εκλογές για την Περιφέρεια το 2019. 

Αυτοί που απέμειναν στο ΚΙΝΑΛ εάν εξακολουθήσουν και έχουν για αρχηγό τους την κρατικοδίαιτη Φώφη Γεννηματά και τους φύγει αύριο -μεθαύριο και ο Ανδρέας Λοβέρδος θα τους περάσει σε ψήφους ακόμα και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου. 

Στην πόλη μας τα πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ αφού η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ της δεκαετίας του 1980, 1990 και 2000 μετακόμισαν στο ΣΥΡΙΖΑ με τα ίδια πρόσωπα που μας έφεραν την "αλλαγή" και την χρεοκοπία να διεκδικούν και πάλι θέσεις και αξιώματα για να μας χρεοκοπήσουν εκ νέου. 

Οι Αντιαμερικανοί, οι κάργα ρωσόφιλοι και μονίμως λάτρεις στυγνών δικτατόρων από τον Καντάφι έως τον Άσαντ συνεχίζουν τα παραμύθια τους υπηρετώντας το χθες. 

Το αύριο προφανώς και θα είναι περισσότερο Αμερικανικό από όσο φαντάζονται όσοι έλιωσαν τις σόλες τους στις πορείες προς την Αμερικανική Πρεσβεία φωνάζοντας τα κενά περιεχομένου συνθήματά τους και υπηρετώντας ΜΟΝΙΜΩΣ την βαρβαρότητα της Ανατολής. 

Αυτή που ηττάται από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου έως σήμερα παντού και που στη νέα εποχή του Ψυχρού Πολέμου θα υποστεί νέα συντριβή. 

ΝΤΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια: