ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φυσικά και ο κος Μωραίτης δεν είναι ο μοναδικός φασίστας της πόλης μας απλώς αυτός "τολμάει" και εκφράζει δημόσια τις απόψεις του και τις διακινεί διαδικτυακά μέσω της Κούλας και του Κώστα

Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

Φυσικά και ο κος Μωραίτης δεν είναι ο μοναδικός φασίστας της πόλης μας απλώς αυτός "τολμάει" και εκφράζει δημόσια τις απόψεις του και τις διακινεί διαδικτυακά μέσω της Κούλας και του Κώστα

 


Από το 2019 απαρέγκλιτα και χωρίς δεύτερες σκέψεις πολεμάμε το "φαινόμενο" Δημήτρης Μωραίτης και των λιγοστών φανερών ακολούθων του. 

Πρώτη φορά βρέθηκε στο στόχαστρο της έρευνας μας το όχι και τόσο μακρινό 2014 όταν με τα συκοφαντικά και άθλια κείμενα των "συντρόφων" του προσπαθούμε να διαβάλλει τον φίλο και συναγωνιστή Δημήτρη Παρρά που ήταν το μοναδικό κεντροδεξιό στέλεχος της πόλης που δεν έπαιξε με τον λαϊκισμό της εποχής και στήριξε ΦΑΝΕΡΑ , ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς υστεροβουλίες τον τότε πρωθυπουργό και μεγάλο πατριώτη Αντώνη Σαμαρά στον αγώνα που έδινε για να μην χρεοκοπήσει ΑΤΑΚΤΑ η χώρα μας και γίνουμε όλοι προλετάριοι , ανελεύθεροι και τάχα με "αξιοπρέπεια" όπως μας ήθελαν οι πολλοί τότε αντιμνημονιακοί και βολεμένοι της πόλης μας. 



Είναι χαρακτηριστικό πως στις εκλογές του 2014 και παρόλο που η δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είχε χρίσμα από τη ΝΔ δεν το διαφήμιζε θεωρώντας ατυχώς για εκείνη πως ήταν προς το συμφέρον της. 

Έτσι οι "αντιμνημονιακοί" ήταν όχι μόνο οι Αριστεροί που έτσι και αλλιώς διαχρονικά έχουν πάρει τις χειρότερες αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας αλλά και οι κεντροδεξιοί που θεωρούσαν πως η νέα κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα τους έσωζε από τον ΕΝΦΙΑ και τα ειδεχθή μνημόνια. Λες και υπάρχουν και μνημόνια που σου χαρίζουν χρέη, λες και οι κυβερνήσεις όλες συμπεριλαμβανομένης και αυτής του Γιώργου Παπανδρέου του νεότερου δεν πάλεψαν για να κρατηθεί η χώρα μας στη ζώνη του ευρώ , στην Ε.Ε και να συνεχίσει να αποτελεί εταίρο με συμμάχους που διαχρονικά έχουν αποδείξει την εκτίμησή τους προς την χώρα μας με κυρίαρχες βεβαίως τις ΗΠΑ που έχουν στείλει τσουβάλια δολαρίων για να χτιστεί αυτή η χώρα μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. 


Ο τυχοδιώκτης λοιπόν κ. Μωραίτης εκδίδοντας μηνιαία εφημερίδα στην πόλη μας την περίοδο των μνημονίων και ενώ φυσικά και πριν το 2010 δεν είχε τις ίδιες με τώρα απόψεις θέλησε να παίξει το παιχνίδι του λαϊκισμού από τα δεξιά αφού θεωρούσε πως σχηματισμοί όπως αυτός της Ναζιστικής Χρυσής Αυγής υπηρετούν τον Εθνικισμό που έως τότε ουδέποτε είχε ασχοληθεί να μάθει καν τι είναι. 

Η ρατσιστική φυλλάδα που εξέδωσαν με διευθυντή τότε τον κ. Ρεβύθη πρόβαλλε ανεδαφικές προτάσεις για την πόλη μας και εάν δεν υπήρχαν κάποια παντελώς ακραία ρατσιστικά τσιτάτα που οι κομμουνιστές αποφεύγουν θα νόμιζε κανείς πως είχε εκδώσει εφημερίδα η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης. 

Το τρίπτυχο "Πατρίς- Θρησκεία- Οικογένεια" χιλιοπαιγμένο από διάφορους φασίστες που το έχουν απαξιώσει στα μάτια της Ελληνικής Κοινωνίας στη χώρα μας επανήλθε μαζί με τόνους λάσπης για το πολιτικό προσωπικό της πόλης και με την ΑΝΟΧΗ όλων των τότε δημοτικών παρατάξεων πλην της παράταξης του κ. Σόφη. 

Έτσι από την φασιστοφυλλάδα παρέλασαν όλοι οι υμνητές του δοτού δημάρχου της χούντας και είναι πολλοί σε αυτή την πόλη αφού πρώτος ο Βαλασόπουλος έδωσε το στίγμα του με την αντίδρασή του στο άκουσμα του θανάτου του "ευπατρίδη" δοτού δημάρχου της χούντας που πέθανε σε ηλικία 81 ετών το 2012. 

Έτσι αυτοί που τώρα καμώνονται τους δημοκράτες και του δήθεν συνεχιστές μιας δημοκρατικής κεντρώας παράταξης μας πληροφορούσαν!

Η σημερινή δημοτική αρχή εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η Δημοτική Αρχή, τιμώντας το πρόσωπο του αειμνήστου Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα, το αμείωτο ενδιαφέρον του για τα κοινά και την ενεργό συμβολή του στην κοινωνική ζωή της πόλης από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΣ», συγκαλεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, την Πέμπτη, στις 12/1/12, για την έκφραση θλίψης για την απώλειά του και συλλυπητηρίων στην οικογένειά του.
11/1/12
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

Ο τέως δήμαρχος με την ανακοίνωση αυτή προφανώς και ήθελε να κερδίσει κάποιες ακροδεξιές ψήφους τις οποίες και κέρδισε στις κάλπες του 2014 και κατάφερε να επανεκλεγεί αλλά προφανώς και για εμάς δεν μπορεί ο οιοσδήποτε να είναι παράλληλα και με τον Ναπολέοντα Ζέρβα και με τον Άρη Βελουχιώτη και για όσους θεωρούν πως ο δοτός δήμαρχος ήταν με τον Ζέρβα ας αναζητήσουν στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης το  "ντοκουμέντο" της συμμετοχής του στην ΕΠΟΝ και ας αναλογιστούν γιατί υπηρέτησε σαν πιστό σκυλί μια χούντα άξεστων καραβανάδων που σακάτεψαν τον Εθνικιστή ήρωα Σπύρο Μουστακλή που πολέμησε στις τάξεις του ΕΔΕΣ του Ναπολέοντα Ζέρβα. 


Ανάλογη βεβαίως ήταν και η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Μωραίτη αφού ως γνωστόν υμνεί όλους τους δικτάτορες Έλληνες και ξένους άρα σιγά μην κόλλαγε στον "θρήσκο" και "ευπατρίδη" Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα που κατέστρεψε με την εδώ παρουσία του την κεντροδεξιά παράταξη με τα γνωστά αποτελέσματα που λένε πως πλην Γιάννη Αναγνώστου ουδείς άλλος κεντροδεξιός έχει εκλεγεί ως δήμαρχος μας από το 1974 έως σήμερα! 

Και βέβαια και ο Γιάννης Αναγνώστου για να εκλεγεί προχώρησε σε ενέργειες που για κάποιους ευνοούν την "Εθνική Ομοψυχία" για εμάς παραχαράσσουν την Ιστορία του Τόπου μας αφού εξισώνουν τον θύτη με τον θύμα και μάλιστα παρουσιάζουν ως ήρωες όσους πολέμησαν για να μας κάνουν μια "ωραία" Σοβιετία. Ηττήθηκαν στα πεδία των μαχών και έως χθες επικράτησαν στο ιδεολογικό πεδίο. 

Ο Μωραίτης λοιπόν δεν ανακάλυψε ξαφνικά τα "οφέλη" της χούντας , δεν είδε πως η Ε.Ε μας καταπιέζει και πως το ΝΑΤΟ είναι εγκληματική οργάνωση! Απλώς μαζί με τα νέα είδωλά του όπως η Ραχήλ Μακρή ήρθε να παίξει το παιχνίδι του λαϊκισμού σε μια κοινωνία που ήταν έτοιμη να υπηρετήσει τον οιοδήποτε κόκκινο ή μαύρο φασίστα που θα τον έβγαζε από τα μνημόνια , τα χρέη και το "ξεπούλημα" της χώρας αφού μια χαρά τα λένε ωραία και κομμουνιστικά οι φασίστες με τις μαύρες μπλούζες που πάνε να σας μπερδέψουν και να τους αποκαλείται και "πατριώτες". 

Στην περίπτωση βέβαια του Μωραίτη τα ψέματά του για σχέσεις του με τραγουδίστριες , για τάχα επιτυχημένες επιχειρήσεις του στο εξωτερικό και για την "συγγραφική" του δεινότητα υιοθετήθηκαν αμάσητα από τοπικά ΜΜΕ όπως του κ. Αραμπατζή που βέβαια ίσως και ο ίδιος να βλέπει "ευπατρίδη" τον δοτό δήμαρχο της χούντας αλλά ελέω Κυριάκου Μητσοτάκη και σημερινής φιλελεύθερης ΝΔ να μην θέλει να  μπλέξει σε περιπέτειες με το κόμμα στο οποίο ανήκει και έχει μηδενική ανοχή σε φιλοχουντικούς . 

Τουλάχιστον δημόσια , γιατί όπως έχουμε γράψει πολλές φορές εμείς για κανέναν δεν απολογούμαστε παρά μόνο για τους εαυτούς μας. Άλλωστε και να θέλει να τους προβάλλει το κόμμα τρώει κράξιμο αλλά οι Λούληδες επιβιώνουν κάτι που δεν συνέβαινε με την κυβέρνηση Σαμαρά. 

Οι διακινητές των απόψεων του Δημήτρη Μωραίτη επί τω έργω 









Συνεχίζεται .... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: