ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτή είναι η Ελληνίδα γιατρός που τρελαίνει το Ντουμπάι

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021

Αυτή είναι η Ελληνίδα γιατρός που τρελαίνει το Ντουμπάι


Η Αναστασία Τερζή έχει σκαρφαλώσει σε άλλο level και μοιράζει εγκεφαλικά με το κορμί της


Με το πτυχίο της Ιατρικής (Αθήνας, άραγε;) στα χέρια και με ένα μοναδικό επικοινωνιακό ταλέντο η εντυπωσιακή Ελληνίδα γιατρός και τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο Ντουμπαϊ. Δεν πήγε να διασκεδάσει, όπως κάποιοι άλλοι προ μηνών, ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε.Η κοπέλα πήγε για δουλειά μιας και δέχτηκε πρόταση από ιδιωτικό νοσοκομείο προκειμένου να συμμετάσχει σε έρευνες για μια θεραπεία που αφορά σε μυϊκές ατροφίες.

Η Αναστασία Τερζή που γνωρίσαμε από τα καλλιστεία πριν από μερικά χρόνια αλλά και από τις πίστες ως τραγουδίστρια αποδεικνύει πώς είναι πλέον σε άλλο επίπεδο.

Παραμένει κουκλάρα, ζουμερή και σέξι. Οι Άραβες σίγουρα τα έχουν δει όλα μαζί της!

Δείτε τα κι εσείς:


ΠΗΓΗ

Και βέβαια η κα. Τερζή είχε εμπλακεί  χωρίς να το θέλει και χωρίς να το ΞΕΡΕΙ! από τα φασιστοειδή της πόλης σε μια δήθεν σχέση της με τον Δημήτρη Μωραίτη για να καλύψει όλα όσα σας αποκαλύψαμε και είμαστε ακόμα στην αρχή για αυτό το υποκείμενο. Ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας με τις ανύπαρκτες εταιρίες στο εξωτερικό , και με τις περίεργες διαδρομές και "φιλίες" με όσους ακόμα και σήμερα θεωρούν πως οι δημότες μας έχουν ανάγκη τον έκδηλο φασισμό του. 
Ο υμνητής Ελλήνων και ξένων δικτατόρων Δημήτρης Μωραίτης θα πρέπει να γνωρίζει πως όση λάσπη και να ρίξει στο ιστολόγιό μας , εμείς δεν θα σταματήσουμε τις αποκαλύψεις που τον αφορούν αφού εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποκύψουμε στο φασισμό του ούτε βέβαια είμαστε οπαδοί της ιδιαιτερότητάς του. Το ιστολόγιό του διαφήμιζε σχέση του με γυναίκα όπως βλέπετε παρακάτω και μάλιστα με την κα Τερζή γράφοντας παράλληλα πως είναι και από την πόλη μας πράγμα που δεν ισχύει αφού είναι γνωστή Γλυφαδιώτισσα .Διαβάστε εδώ τι είχε δηλώσει η ίδια για την δήθεν σχέση τους! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: