ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βρώμικη πόλη για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο αφού οι δημοτικοί μας σύμβουλοι έχουν πεισθεί πως δεν επαρκεί το προσωπικό και αναμένουν από την κεντρική εξουσία να τους λύσει το πρόβλημα

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Βρώμικη πόλη για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο αφού οι δημοτικοί μας σύμβουλοι έχουν πεισθεί πως δεν επαρκεί το προσωπικό και αναμένουν από την κεντρική εξουσία να τους λύσει το πρόβλημα

 



Στο σημερινό μας πέρασμα είδαμε και αυτές τις εικόνες που βέβαια φαντάζουν μια κανονικότητα αφού οι πολλοί θεωρούν πως με αποτυχημένες συνταγές κρατισμού θα έρθουν καλύτερες μέρες στον τομέα της καθαριότητας. 

Και βέβαια η εικόνα θα αλλάξει προς το χειρότερο τις επόμενες εβδομάδες όταν θα προστεθούν στα οικιακά απορρίμματα και αυτά των καταστημάτων εστίασης που παραμένουν για μήνες κλειστά. 

Γιατί για να γίνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού -που ζητάνε όλες οι δημοτικές παρατάξεις και τα τοπικά ΜΜΕ ,  εκτός από εμάς που θεωρούμε λύση την ιδιωτικοποίηση - δεν φαίνεται εφικτό και επομένως θα ακούμε τα ίδια και τα ίδια ευχολόγια από πολιτικάντηδες παλαιάς κοπής και ενεργούς φασίστες της πόλης μας. Αυτούς που δήθεν παλεύουν για το καλό της πόλης κλείνοντας μάτια και αυτιά σε σοβαρά θέματα που έχουμε αναδείξει κατά καιρούς. 


Οι γάτες της πόλης εξερευνούν τους ανοιχτούς και γεμάτους κάδους απορριμμάτων,  όσο οι πολλοί εμπιστεύεστε όσους σας έταζαν προεκλογικά ανέφικτα πράγματα,  και σας μίλαγαν για αξιοποίηση ενός εργατικού δυναμικού που επί της δικής τους καθοδήγησης θα έκανε  θαύματα. 

Εμείς που δεν πιστεύουμε σε τέτοια "θαύματα",  προφανώς και το μόνο που  βλέπουμε είναι  τους υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου μας να αυξάνονται , ανεβάζοντας το κόστος. Και βέβαια οι δικοί σας φόροι θα είναι αυτοί που θα καλύψουν τις μισθοδοτικές τους ανάγκες αφού ο τομέας δεν είναι ανταποδοτικός και τα ΤΕΛΗ καθαριότητας στο σημερινό τους χαμηλό  ύψος δεν καλύπτουν μισθοδοσίες εργαζομένων και συντήρηση του στόλου οχημάτων , για να μην μιλήσουμε  για τις φθορές που συντελούνται,  αφού ουδείς φυλάει επαρκώς αυτά τα μηχανήματα. Κάποια που είχαν αγοραστεί επί  δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου τα αναζητάμε ακόμα. 


Και βέβαια το γκαράζ του δήμου μας , είναι και αυτό όπως και ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων μέσα στη Β΄ Ζώνη του Υμηττού αλλά προφανώς και τους δημοτικούς μας συμβούλους ενοχλεί  μόνο το ΚΥΤ που εγγυάται την ομαλή παροχή ρεύματος της  περιοχή μας,  και όχι οι δικές τους επεμβάσεις. 

Αλλά αυτά σε άλλο ρεπορτάζ , αφού προφανώς και η δική μας "βόλτα" δεν έγινε για λόγους ψυχαγωγίας αλλά για να βρεθούμε κοντά σε ιδιώτη που βλέπει την περιουσία του να κινδυνεύει από ένα κράτος που ναι μεν εισέπραξε για διατήρηση αυθαιρέτου,  αλλά όχι προφανώς και για νομιμοποίηση! 

Αυτά μαζί με αρκετό υλικό και πλήθος εγγράφων προσεχώς ,αφού η δική μας δουλειά προφανώς και δεν είναι να υποκαθιστούμε τις αρχές , αλλά να καταδεικνύουμε την διαφθορά τους, εάν και εφόσον υπάρχει. 

Σ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: