Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Η πρώτη ραδιοφωνική συνέντευξη του βουλευτή & Ποινικολόγου κ. Παύλου Σαράκη μετά την διαγραφή του από την Ελληνική Λύση

 

Ιωάννινα: Αυτός είναι ο Αλβανός που συνελήφθη μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία ιερόδουλης από τον Ισημερινό το 1999



Για φόνο στην Ιταλία το 1999 με θύμα την ιερόδουλη από τον Ισημερινό, Μπέτι Ραμίρεζ, είχε καταδικαστεί, σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης ο 48χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες Παρασκευή στα Ιωάννινα καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης του 2021 των ιταλικών αρχών, για τα αδικήματα του φόνου και της σοβαρής σωματικής βλάβης.

Η νέα διοίκηση ψηφίστηκε από πολλούς και διαφορετικούς πολιτικούς χώρους για να κάνει ΡΗΞΕΙΣ και όχι να διαχειριστεί μια νοσηρή κατάσταση - Το χθες σίγουρα δεν θα εμποδίσει το αύριο που είναι ήδη εδώ να κάνει πίσω σε όλα όσα πρέπει να υλοποιηθούν!

 


Θράσος είναι αυτοί που έκαναν αρνητικό πρωτοσέλιδο την πόλη μας για δεκαετίες , να αναρωτιούνται εάν ο κος Ψυρρόπουλος είναι ο δήμαρχος Ηλιούπολης,  ή ο Αντιδήμαρχος όμορου δήμου μας! 

Ενδοοικογενειακή βία: Πάνω από 40 γυναίκες ζουν με ένα περιπολικό έξω από το σπίτι τους – 2.900 συλλήψεις σε δύο μήνες



Ακόμη ένα πετραδάκι στον τεράστιο λόφο που έχει σχηματιστεί τα τελευταία χρόνια από υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί ο άγριος ξυλοδαρμός της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον δικηγόρο Απόστολο Λύτρα.

Τα κόμματα στα δεξιά της Ν.Δ.: Μια αναδρομή με οδηγό το ιστορικό αρχείο της «Κ»


Το ερχόμενο φθινόπωρο η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας συμπληρώνει 50 χρόνια πολιτικού βίου (1974-2024).

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Απολύθηκαν 4 δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων


Τέσσερις ράθυμοι δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, λόγω των υπέρμετρων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων που σε κάποια μάλιστα περίπτωση οι καθυστερήσεις σε 241 υποθέσεις έφτασαν τα 4 έτη και 5 μήνες.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  •  Η "χιουμοριστική" προσέγγιση θεμάτων για τα οποία οι κομμουνιστές της πόλης  δεν είχαν ποτέ προτάσεις που να μπορούν να υλοποιηθούν είναι το τελευταίο τους στάδιο πριν την πλήρη απαξίωσή τους.

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Να σκεπτόμαστε το κίνητρο πίσω από την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης



Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του στο συνέδριο «The Lyceum Project: AI Ethics with Aristotle» που πραγματοποιήθηκε στο Ωδείο Αθηνών, μίλησε για τις προκλήσεις που καταγράφονται στην σύγχρονη εποχή και αναφέρθηκε στην ηθική στην τεχνητή νοημοσύνη.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Κοττάκη "Οι απόρρητοι φάκελοι Καραμανλή" θα μιλήσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί


Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα: "Ελλάδα και Ευρώπη σε σταυροδρόμι", την Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 20.00, στο Πολεμικό Μουσείο.

«Βραχιολάκι» σε όσους είναι σε επιτήρηση για ενδοοικογενειακή βία - Δείτε τα 14 μέτρα που ανακοίνωσε ο Φλωρίδης



Με το που ακουμπάς γυναίκα με πρόθεση βίας ή και το αντίθετο αντιμετωπίζεις σκληρές ποινές ακόμη και κακουργηματικού χαρακτήρα σύμφωνα με τα 14 μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Στάθης Ψυρρόπουλος: Ιστορική στιγμή για την πόλη μας!



Ο Ηλιουπολίτης έχει πλέον λόγο στο παραλιακό μέτωπο. Η Ηλιούπολη επισφραγίζει, στα γραφεία του Φορέα, με την ένταξή της στον Φορέα Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων του Ελληνικού την συμμετοχή της στην τροχιά ανάπτυξης της περιοχής. Η σημαντική αυτή συμφωνία ήρθε μετά από τιμητική πρόταση του Προέδρου του Φορέα και Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  Για τους  νεόκοπους  "Σταλινοτσολιάδες"  είναι αυτονόητα διαβάζουμε , όσα πετυχαίνουν οι πολίτες με διοικήσεις που σέβονται την Αστική Δημοκρατία,  και την υπηρετούν!

Απόστολος Λύτρας: Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο ποινικολόγος



Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε λίγο πριν τις 12:20 το μεσημέρι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μετά την εκτέλεση του εντάλματος προσωρινής κράτησης που εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Μια και μπήκαμε στη διαδικασία ( να αφιερώσουμε από τον ελάχιστο χρόνο μας αυτή την χρονική περίοδο) να καταδικάσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο (και όχι υποκριτικά όπως κάνουν "συλλογικότητες" που δεν βάζουν πλάτη σε όσα θετικά έχει νομοθετήσει η παρούσα κυβέρνηση για τα θέματα ενδοοικογενειακής βίας) την εγκληματική συμπεριφορά του "πράσινου"  ποινικολόγου κ. Απόστολου Λύτρα που όπως και το συνδικαλιστικό τους όργανο δεν συμβάλλει στο να δημιουργηθεί πραγματικά ασπίδα προστασίας , για  γυναίκες που  κακοποιούνται!

Στην Αθήνα τα προγράμματα ανακύκλωσης δείχνουν να λειτουργούν καλύτερα - Στον δήμο μας είμαστε ακόμα αρκετά πίσω!


Οι φωτογραφίες είναι από την πλατεία Αγίου Ανδρέα ( Λαμπρινή) όπου η ανακύκλωση έχει γίνει μέρος της κουλτούρας αρκετών Αθηναίων σε αντίθεση με τον δικό μας δήμο όπου ελάχιστοι μπαίνουν στη διαδικασία να ανακυκλώσουν. 

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας !

Η φωτογραφία είναι  από γνωστό κατάστημα εστίασης της πόλης μας όπου ο βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της ΝΔ κ. Γιάννης Καλλιάνος  συνέτρωγε με συγγενικό του πρόσωπο. 

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ σε παραλία στο Πόρτο Ράφτη σας παρουσιάζει τις ειδικές ράμπες πρόσβασης ΑμεΑ


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου, αναγνωρίζοντας ως αυτονόητο το δικαίωμα στην ασφαλή, αυτόνομη και άνετη πρόσβαση των ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα, τοποθέτησε και έθεσε σε λειτουργία, για ακόμη μια καλοκαιρινή σεζόν, τις ειδικές ράμπες πρόσβασης ΑμεΑ.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Προσέρχονται για να ορκιστούν τα μέλη της κυβέρνησης και ευχόμαστε σε όλες και όλους που συμμετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα να δικαιώσουν την επιλογή του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στα πρόσωπά τους.

Ανασχηματισμός: Το μήνυμα Μητσοτάκη με τις αλλαγές - Ποιοι μετακινούνται, οι νέοι και οι 11 που μένουν εκτός




Αρκετές, αλλά σημειακές αλλαγές, έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο κυβερνητικό σχήμα, όπως προέκυψε μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Πως να ξεκινήσω Αυτόνομη Κατάδυση

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος



Γιατί να κάνω Αυτόνομη Κατάδυση;

Η Αυτόνομη Κατάδυση είναι μία φανταστική και σίγουρα ξεχωριστή από τις κοινές, δραστηριότητα! Δεν είναι τυχαίο ότι έχει φανατικό κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο! Οι δύτες μέσα από τις εξορμήσεις τους στους βυθούς απολαμβάνουν μοναδικά συναισθήματα όπως η έλλειψη της βαρύτητας, η απόλυτη γαλήνη, η παρατήρηση της υδρόβιας ζωής, η διαφυγή από την καθημερινότητα (βλέπε ρουτίνα δουλειάς) κ.α. Τα βιώματα της Αυτόνομης Κατάδυσης την κατατάσσουν σε εθιστικό χόμπι!

Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης – Δείτε όλα τα ονόματα




Τη νέα σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου που αποφάσισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Δείτε τις ανακοινώσεις του Παύλου Μαρινάκη

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ασθένεια Dropsy σε ψάρια ενυδρείου




Του Παναγιώτη Πάσχου (Κτηνίατρος) 


Ονομάζεται επίσης οίδημα, υδρωπικία και αυτή η κατάσταση αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία των ψαριών στο ενυδρείο σας. Το Dropsy είναι ένας παλιός ιατρικός όρος για μια κατάσταση που σήμερα πιθανότατα ονομάζεται edema (οίδημα) ή ascites – το πρήξιμο των μαλακών ιστών σε μια κοιλότητα του σώματος, όπως η κοιλιά, λόγω συσσώρευσης νερού και άλλων υγρών.

Θεσσαλονίκη: Ο Καραμανλής κατέβηκε από το αυτοκίνητο για να χαιρετήσει τη Λατινοπούλου! (Βίντεο)


Ο Κώστας Καραμανλής και η Αφροδίτη Λατινοπούλου ψήφισαν στο ίδιο σχολικό συγκρότημα στη Θεσσαλονίκη.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Ανασχηματισμό της κυβέρνησης ίσως και μέσα στη μέρα ετοιμάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι στενοί συνεργάτες του.

Reuters: Αύριο η εκδίκαση της έφεσης του Φρέντι Μπελέρη - "Η μόνη δίκαιη απόφαση θα ήταν η αθώωσή μου"



Στην αυριανή εκδίκαση της έφεσης που έχει ασκήσει ο εκλεγμένος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Φρέντι Μπελέρης κατά της αρχικής καταδικαστικής απόφασης εναντίον του για την κατηγορία της εξαγοράς ψήφων σε τοπικές δημαρχιακές εκλογές έναν χρόνο πριν αναφέρεται το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.

Το Εορτολόγιο της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα


Του Παναγιώτη Πάσχου 

Η Αγία Ακυλίνη η Μάρτυς. Ο Άγιος Τριφύλλιος ο πρώτος Επίσκοπος της Λευκωσίας της Κύπρου. Ο Άγιος Αντίπατρος ο Επίσκοπος Βόστρων. Η Οσία Αλεξάνδρα η Ηγουμένη της Ιεράς Μονής Ντιβέεβο.

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Φρέντι Μπελέρης: Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ από καρδιάς σε δύο ξεχωριστούς ανθρώπους, τον Άγγελο Συρίγο και τον Σταύρο Παπασταύρου που εδώ και 395 ημέρες που βρίσκομαι στη φυλακή, είναι διαρκώς στο πλευρό το δικό μου και της οικογένειάς μου.


Φίλες και φίλοι,
Θέλω πρώτα απ´ όλα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη συγκινητική στήριξή του στον αγώνα μου για τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού και τη δυνατότητα που μου έδωσε να είμαι υποψήφιος σε αυτές τις Ευρωεκλογές. Και εγώ και η οικογένεια μου δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα όσα έκανε για εμάς.

Ελεονώρα Μελέτη: Όλοι εμείς, για ακόμα μια φορά προχωράμε παρέα!


Έχουν περάσει λίγες ώρες έχοντας συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη και θέλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους εκείνους που εκφράζοντας τη στήριξη τους στη Νέα Δημοκρατία επέλεξαν να εμπιστευτούν κ εμένα με την ψήφο τους…

Ξεκίνησε η Συντήρηση των Γεωτρήσεων στην Ηλιούπολη



Στο  πλαίσιο  της πολιτικής εξοικονόμησης ξεκίνησε η συντήρηση των Γεωτρήσεων στην Ηλιούπολη 5 χρόνια μετά.

Aντιαρματική νάρκη βρέθηκε στο βυθό του Καβουρίου



Θα γίνει Ελεγχόμενη έκρηξη, 13 Ιουνίου το πρωί

Ο Δήμος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης ενημερώνει ότι στην βραχώδη περιοχή του Μεγάλου Καβουρίου εντός θαλάσσης σε βάθος 1,50μ. εντοπίστηκε αντιαρματική νάρκη.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ στο Αθλητικό – Πολιτιστικό καλοκαιρινό Καμπ 2024




ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 2024
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ


Το Αθλητικό – Πολιτιστικό Καλοκαιρινό Καμπ για Παιδιά 2024 θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα Σαββατοκύριακα. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει συνολικά 6 εβδομάδες.

Λατινοπούλου: «Ο Βελόπουλος είναι Πασόκος, δεν συνεργάζομαι μαζί του»




Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά την έδρα που πήρε στο Ευρωκοινοβούλιο, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγ. Δημητρίου

Χρήστος Πρεκετές: Η δημοτική αρχή Μαμαλάκη άνοιξε την "κερκόπορτα" χρεοκοπίας του Δήμου Αγίου Δημητρίου (Βίντεο από δημοτικό συμβούλιο)

Η ΝΔ ψηφίστηκε στις κάλπες του 2023 αλλά και του 2019 για να τσακίσει τον λαϊκισμό και όχι για να γίνει συμπλήρωμά του! - Η ΝΔ δεν χρειάζεται για να κερδίσει και τις επόμενες εθνικές εκλογές να κάνει καμία στροφή αρκεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της !

Συζητώντας για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών σε γνωστή επιχείρηση της πόλης μας , και στο επίκεντρο μας  πάντα,  η καθημερινότητα του πολίτη. 

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν κάνω αλλαγές για τις αλλαγές» - Αποφασίζει το εύρος και τα πρόσωπα του ανασχηματισμού


Ο κύβος του ανασχηματισμού έχει ήδη ριφθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, τα πρόσωπα που θα συμπληρώσουν το νέο κυβερνητικό παζλ όμως ακόμα αναζητούνται. Πρόσωπα που θα πρέπει να ανταποκρίνονται και στις πολιτικές στοχεύσεις του νέου σχήματος, αλλά και να προέρχονται κατά βάση από το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, καθώς μοιάζει απίθανο σε αυτό το στάδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να «πειραματιστεί» εκ νέου με πρόσωπα εκτός των τειχών.

Όσιος Πέτρος ο Θεοφόρος ο εν Άθω ασκήσας


Του Παναγιώτη Πάσχου 

Ο Όσιος Πέτρος καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη και έζησε κατά τον 9ο αιώνα μ.Χ. Οι γονείς του, ευσεβή και διακεκριμένα μέλη της εκεί κοινωνίας, τον είχαν αναθρέψει σύμφωνα με τις εντολές του Χριστού.

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Χρήστος Πρεκετές: Η δημοτική αρχή Μαμαλάκη άνοιξε την "κερκόπορτα" χρεοκοπίας του Δήμου Αγίου Δημητρίου


Την « κερκόπορτα» υπερδανεισμού και χρεοκοπίας του δήμου Αγίου Δημητρίου άνοιξε η δημοτική αρχή Μαμαλάκη και επίσημα μετά την σημερινή ψήφιση δανείων 5,6 εκατ. €

Μητσοτάκης: Αν κάποιοι είδαν τον κόσμο από πολύ ψηλά με το 41%, καιρός να τον δουν και από πιο χαμηλά, αξιολογώ αποτελεσματικότητα και συμπεριφορά

 

Κώστας Κωστόπουλος: Ομόφωνα αθώος ο σκηνοθέτης για την κατηγορία του βιασμού της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου



Την αθώωση του πρώην σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλου από το αδίκημα του βιασμού σε βάρος της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Έναρξη των προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024


Το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024, στις 8.30 μ.μ., γιορτάζουμε την έναρξη των προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» για το φετινό καλοκαίρι, με ένα αφιέρωμα στο «κινηματογραφικό σύμπαν» του Γιώργου Λάνθιμου, με αφορμή την προβολή της νέας του ταινίας, «Ιστορίες καλοσύνης».

Στην πέμπτη θέση κατρακύλησε το ΚΚΕ πανελλαδικώς ενώ τα κομμουνιστικά κόμματα στην Ευρωβουλή πάτωσαν!

Ακόμα και η Ελληνική Λύση του κ. Κυριάκου Βελόπουλου πέτυχε να τους περάσει σε ψήφους αλλά ο Γραμματέας του ΚΚΕ κος Κουτσούμπας βγήκε να πανηγυρίσει! Προφανώς επειδή οι "ψεκασμένοι" που ψηφίζουν εν έτει 2024 κομμουνισμό ως λύση των προβλημάτων τους ήταν περισσότεροι στην Ελλάδα από κάθε άλλο ευρωπαϊκό κράτος. 

Ευρωεκλογές 2024: Πώς η αποχή επηρέασε την πολιτική γεωγραφία - Σε 20 χρόνια «χάθηκαν» 3,5 εκατ. ψηφοφόροι



Ιστορικό ρεκόρ μεταπολίτευσης κατέγραψε η αποχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ενώ σύμφωνα με τα δεδομένα του υπουργείου Εσωτερικών μέσα σε μια 20ετία «χάθηκαν» 3,5 εκατομμύρια ψηφοφόροι.

Οδηγίες του Δήμου Ηλιούπολης για την Προστασία των Αδέσποτων κατά τη διάρκεια του Καύσωνα


Αγαπητοί δημότες,
Οι επερχόμενες ημέρες καύσωνα θέτουν ιδιαίτερους κινδύνους όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής μας. Ο Δήμος μας, αναγνωρίζοντας την ανάγκη προστασίας αυτών των ευάλωτων πλασμάτων, σας καλεί να συμμετάσχετε στην προσπάθεια μας για την ασφάλειά τους.

Συνάντηση Μητσοτάκη με τους νέους ευρωβουλευτές της ΝΔ στο Μαξίμου – Δείτε φωτογραφίες


Συνάντηση με τους επτά εκλεγέντες ευρωβουλευτές της ΝΔ είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλλον ήθελαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλο "πάνω από το κεφάλι" τους για να πράξουν το αυτονόητο οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας! (Βίντεο)

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Πριν λίγο καιρό μετά την παραίτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος ανέλαβε ο ίδιος τον τομέα αυτόν. 

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή 109 καταρτιζόμενων στη σχολή επαγγελματικής κατάρτισης ατόμων με αναπηρία


Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την εισαγωγή 109 καταρτιζόμενων στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμεΑ Αθήνας της ΔΥΠΑ, για το σχολικό έτος 2024-2025. Η Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία συμβάλλει στην επαγγελματική εξειδίκευση ανέργων ατόμων με αναπηρία, προκειμένου να ενισχύσουν τις ικανότητές τους για εργασία και κατάρτιση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τις αιτήσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 21/06/2024 με τους ακόλουθους τρόπους:

Απόστολος Βαρθολομαίος




Του Παναγιώτη Πάσχου 


Ο Βαρθολομαίος ή Ναθαναήλ ήταν ένας από τους δώδεκα μαθητές του Χριστού.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το σκάφος του δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος "Koru" που κοστίζει 500 εκατομμύρια δολάρια

 Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Στην Ελλάδα  βρίσκεται ο δισεκατομμυριούχος, Τζεφ Μπέζος. Ο επιχειρηματίας και η συντροφιά του βρίσκονται στην πατρίδα μας για ολιγοήμερες διακοπές. 

Δολοφονία 11χρονης: Ελεύθερος με όρους για βιασμό 14χρονης ήταν ο δολοφόνος της Βασιλικής



Με περιοριστικούς όρους ήταν ελεύθερος ο 37χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας. Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί το 2017 με την κατηγορία του βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού.

Ευρωεκλογές 2024: Ποια είναι η άγνωστη Γαλάτω Αλεξανδράκη που εξελέγη με την Ελληνική Λύση




Πόσες πιθανότητες έχει να εκλεγεί στην ευρωβουλή μια ηλικιωμένη γυναίκα, καταγόμενη από ένα μικρό χωριό του Έβρου, που ποτέ δεν έχει εκτεθεί στα κοινά, είναι συνταξιούχος αγρότισσα- κτηνοτρόφος και έχει μαζί με τον γιο της ένα κρεοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη; Θεωρητικά καμία, είναι η απάντηση, που ωστόσο διαψεύδεται στο πρόσωπο της κυρίας Γαλάτως Αλεξανδράκη, που είναι η δεύτερη εκλεγόμενη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο Αθλητισμός σε πρώτο πλάνο στο Δήμο Ηλιούπολης μέσα από τον Θεσμό των Κολυμβητικών Επιδείξεων


Το Σάββατο 1η Ιουνίου και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, έλαβαν χώρα οι καθιερωμένες κολυμβητικές επιδείξεις των τμημάτων εκμάθησης για όλα τα μαθησιακά προγράμματα της μικρής και μεγάλης πισίνας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης.

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στην κεντρική μονάδα του κλιματιστικού στο Η΄ Παράρτημα Αγωγής του δήμου μας


Το Η΄ Παράρτημα Αγωγής μετά την αποκατάσταση της βλάβης στην κεντρική μονάδα του air condition θα λειτουργήσει κανονικά από αύριο 11/06/2024.

“ΓΟΡΓΟΝΕΣ & ΜΑΓΚΕΣ” αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο




ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΤΡΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ/ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2024


Ο Ελληνικός Κινηματογράφος και ιδιαίτερα τα τραγούδια του, συντροφεύουν πάντα τη ζωή μας. Πόσοι δεν έχουμε συνδέσει στιγμές μας με την Αλίκη τη Ζωίτσα, το Δημήτρη, τη Τζένη σε ρόλους υπέροχους και διαχρονικούς με την συνοδεία των τραγουδιών του Μίμη Πλέσσα, του Μάνου Χατζηδάκη, του Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και λαϊκότερων συνθετών όπως ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Μανώλης Χιώτης και τόσοι άλλοι.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...