Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Με έναν ευρύ ανασχηματισμό και κυρίως πορεία προς τα ΔΕΞΙΑ ίσως ξεπεραστεί το κακό για τη ΝΔ αποτέλεσμα - Οι πρώτες δηλώσεις του πρωθυπουργού έδειξαν πως έχει αντιληφθεί πως πρέπει να δράσει

Οι επιλογές όσων έφτασαν τελικά στις κάλπες και υπερψήφισαν το κόμμα της ΝΔ,  δείχνουν  προφανέστατα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη  προς τα που πρέπει να κινηθεί τα επόμενα τρία χρόνια , για να κερδίσει ακόμα μία εκλογική μάχη. 

Τα αποτελέσματα δεν είναι καταδικαστικά για την κυβέρνηση , αρκεί να αντιληφθεί πως δεν μπορεί το στενό του περιβάλλον να επιβάλλει πρόσωπα που στο παρελθόν με την δράση τους και τα λεγόμενά τους , πρόσβαλαν βάναυσα την Ιστορία του κόμματος που σήμερα ηγείται. 


Η ΝΔ προφανέστατα και κατανοεί πως για να μην υποστεί όσα έπαθαν τα άλλα κεντροδεξιά κόμματα της Ευρώπης θα πρέπει να κινηθεί ώστε να ενσωματώσει στην δική του ατζέντα τα πραγματικά προβλήματα που οδηγούν χιλιάδες νέες και νέους στον δεξιό λαϊκισμό! Το εγχείρημα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ να ξορκίζει το "κακό" μη ακουμπώντας τα προβλήματα την έχει οδηγήσει ήδη στο περιθώριο της Ε.Ε . 

Το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κατάφερε να αυξήσει οριακά των αριθμό των Ευρωβουλευτών του κινούμενο προς τα ΔΕΞΙΑ του,  εάν οι παρατρεχάμενοι του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν θέλουν να δουν όσα συνέβησαν στη χώρα την πενταετία 2015 - 2019 θα πρέπει να αντιληφθούν τις εξελίξεις και πως η έως χθες "ακραία" κα Μελόνι  ίσως αποδειχτεί  στην καλύτερη σύμμαχο μιας καλύτερης Ε.Ε που οικοδομείται σε γερές βάσεις , και όχι ακολουθώντας ξεπερασμένες από την ίδια την Ιστορία ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ που δεν συνάδουν με τον δυτικό κόσμο. 

Στα ΑΡΙΣΤΕΡΑ του πολιτικού φάσματος προφανέστατα και δεν έχουν αντιληφθεί τίποτα . Εδώ στο ΚΚΕ πανηγυρίζουν μη βλέποντας πως η στιγμή που οι σημαίες με τα σφυροδρέπανά τους θα απαγορεύονται σε κάθε γωνιά μιας πολιτισμένης Ευρώπης,  είναι πιο κοντά από κάθε άλλη φορά! Γιατί δεν μπορεί να επιβιώσει μια Ε.Ε που φυλακίζει και ορθώς όσους ανεμίζουν σημαίες με  σβάστικες αλλά δεν πράττει το ίδιο σε όσους ανεμίζουν σημαίες σφυροδρέπανα!

Κάντε κλικ στην εικόνα 


Για όσους τρώνε το παραμύθι για άνοδο ακροδεξιάς ας δουν τις 58 έδρες όλες και όλες που έχουν όσοι προς το παρόν και το τονίζουμε αυτό ακολουθούν μια αδιέξοδη πολιτική που δεν θα τους οδηγήσει πουθενά! Οι 72 έδρες εκεί που ευελπιστούμε να βρεθούν οι Έλληνες "ακροδεξιοί" Ευρωβουλευτές δεν είναι πρόβλημα για του ΕΛΚ αλλά εν δυνάμει σύμμαχός ! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...