Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Τους πείραξε η παρουσία της αστυνομίας έξω από το δημοτικό συμβούλιο και όχι η κακή φήμη της πόλης σε θέματα παραβατικότητας




"ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ" ΗΤΑΝ  Η ΠΡΟΣΦΙΛΗΣ ΑΤΑΚΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΠΙ 12 ΕΤΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ 

Εάν εξαιρέσει κανείς τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου και " Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις με πρωτοπόρα την Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που έχει την "Δημοκρατία" στο dna της! εξέδωσαν "πύρινες" ανακοινώσεις για την παρουσία της αστυνομίας έξω από το δημοτικό συμβούλιο της πόλης! Μέσα από αυτές τις ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ανακοινώσεις αντιλαμβάνετε ο οιοσδήποτε πως μάλλον οι επικεφαλής των παρατάξεων αυτών "έσκασαν" στην πόλη μας χθες .και δεν θυμούνται τις  καρεκλιές που "έπαιζε" μέσα στα δημοτικά συμβούλια του δήμου μας μακαρίτης πλέον δημοτικός σύμβουλος,  πατέρας τωρινού εργαζόμενου του δήμου μας στις "αλήστου μνήμης" ημέρες της δημαρχίας Δημήτρη Κιντή! 


Έτσι η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που διαφημίζετε το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας  ως η δημοτική παράταξη που σέβεται θεσμούς! ζητά και τα ρέστα από μια διοίκηση που πήρε 60% στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, για να αλλάξει την πόλη προς το καλύτερο και όχι για να συντηρεί μαγαζάκια και παραμάγαζα που προσπαθούν να κρατήσουν πίσω την πόλη. Οι δημόσιες αυτές αναφορές του νυν δημάρχου Ηλιούπολης ενόχλησαν και ενοχλούν τους πραγματικά παραθεσμικούς παράγοντες και όχι τα συγγενικά πρόσωπα ενός δημάρχου που στοχοποιούνται από μια αντιπολίτευση που θεωρεί μάλλον λογικό η πόλη να διοικείται από συνδικαλιστικά σωματεία και συλλόγους με σήμα το ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΟ! 

Μήπως θέλει να διοικεί "σύντροφοι" το 12% το δήμο μας,  μήπως περιμένουν από τον κ. Ψυρρόπουλο τους δώσει τα κλειδιά του δημαρχείου και όλων των δομών για να συνεχίσουν το "θεάρεστο" έργο τους εάν και ΑΘΕΟΙ; 

Εάν κάποιος θεωρεί λογικό πως ο οιοσδήποτε εκδότης ή δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να πηγαίνει μέσα στα δημοτικά συμβούλια και να καταγγέλλει το οιοδήποτε , ενώ έχει την ευχέρεια αυτό να το πράξει μέσα από το τοπικό ΜΜΕ που διαθέτει τότε μάλλον κάποιοι θέλουν να αναβιώσουν μέσα στην αίθουσα του δημοτικού μας συμβουλίου λογικές "λαϊκών δικαστηρίων" , που οι διάφοροι "σωτήρες" της πόλης θα εισέρχονται σε αυτό , θα παίρνουν τον λόγο με "τσαμπουκά" και θα υβρίζουν θεσμούς , κάνοντας θεατρινισμούς, και ρωτώντας επιτακτικά να μάθουν ποιος διοικεί αυτόν τον δήμο!

Η απάντηση στο ρητορικό τους ερώτημα είναι απλή! 

Τον διοικεί αυτός που οι πολλοί τον επέλεξαν.  Τι θέλετε δηλαδή  να τον διοικεί ο πρόεδρος ενός σωματείου που πήρε 300 ψήφους , και όχι ο δήμαρχος Ηλιούπολης που πήρε πάνω από 12.000 ψήφους; 

Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι του δήμου μας γνωρίζουν πως η πόρτα του δημάρχου είναι ανοιχτή σε όποιον θεωρεί πως αδικείται. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του δεν μπορούν να διαστρεβλωθούν από "εργατοπατέρες" και η ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση του πως οι συμβασιούχοι υπάλληλοι είναι απαραίτητοι για την λειτουργία του δήμου και επιθυμεί την παραμονή τους ΔΕΔΟΜΕΝΗ και πολλάκις φορές διατυπωμένη μέσα στα δημοτικά συμβούλια. 

Μάλλον τους έχει πέσει βαρύ το γεγονός πως η νυν διοίκηση ασκεί τα καθήκοντά της η ίδια γιατί για αυτό εκλέχθηκε,  και δεν διοικεί ο τάδε ή ο δείνα δημοσιογράφος ή τα διάφορα σωματεία που ενώ εκπροσωπούν μερικές εκατοντάδες μέλη καμώνονται πως ομιλούν στο όνομα του Ηλιουπολίτικου λαού! 

Εδώ και 12 χρόνια γράφουμε μέσα από εδώ πως οι ιδιωτικοποιήσεις δομών του δήμου μας είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ αλλά κάποιοι αντί να προτείνουν λύσεις για να εξευρεθεί χρηματοδότηση για αυτούς ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους, τους έβαζαν στο παρελθόν να βάλλουν κατά ημών που προειδοποιούμε τους εργαζομένους για το που πάει το πράγμα. Σήμερα είναι πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης , αύριο θα είναι είτε ο Κασσελάκης είτε κάποιο άλλο πρόσωπο σε μια συγκυβέρνηση κομμάτων αλλά το θέμα με τους συμβασιούχους που δεν μπορούν να γίνουν ΟΛΟΙ μόνιμοι θα παραμένει! 

Εάν ο καπιταλισμός μας περάσει και άλλη από τις πάμπολες οικονομικές κρίσεις που κατά καιρούς βιώνει η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ των δημοσίων - δημοτικών υπαλλήλων θα τεθεί εν αμφιβόλω και τότε δεν θα έχουμε εργαζομένους δύο ταχυτήτων. Αυτούς δηλαδή του ιδιωτικού τομέα που παράγουν πλούτο και αμείβονται με βάση την εργασία που προσφέρουν χαμηλά και όσους πατάνε στα προνόμια περασμένων δεκαετιών θεωρώντας πως θα δυσκολεύου εσαεί την ζωή μας. 

Μέσα στο ναό της Δημοκρατίας δηλαδή τη Βουλή των Ελλήνων υπάρχει έντονη η παρουσία της αστυνομίας έτσι ώστε ο κάθε λογής "Κασιδιάρης" να μην παρεκτρέπεται , στα δικαστήρια στα οποία ασκεί το λειτούργημα του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης κος Θοδωρής Παπαδάτος η παρουσία της είναι εμφανής για να προστατέψει αυτόν και τους συναδέλφους του από την οργή των αντιδίκων του που έχουν φυσικά διαφορετική άποψη για την ΑΛΗΘΕΙΑ και τα "πραγματικά περιστατικά",  και να προστατέψουν δικαστές και ενόρκους για να αποδώσουν Δικαιοσύνη. Εδώ όμως  στην ΜΠΡΑΒΟΥΠΟΛΗ με την έντονη παρουσία υπηρεσιών του κράτους που μας απάλλαξαν από έναν πυροβολισμό την εβδομάδα , γιατί αυτά ζήσαμε εμείς την δεκαετία του 1980 σε αυτή την πόλη,  κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να μετατραπεί και  το δημοτικό συμβούλιο σε αρένα μόνο και μόνο για να έχουν αυτή λόγο πολιτικής ύπαρξης! 


Έχουν καταντήσει για δεκαετίες το δημοτικό συμβούλιο να ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν τους πολλούς και έχουν δώσει το λόγο σε άτομα με αντησιμητικές απόψεις μέσα σε αυτό,  αλλά οι "δημοκράτες" στεναχωρήθηκαν για την παρουσία της αστυνομίας που κλήθηκε επειδή κάποιοι ποντάρουν στο "μπάχαλο" , αφού ενναλακτική για τα προβλήματά μας δεν έχουν. 

Οι παρατάξεις που ενδιαφέρονται για την νομιμότητα και θέλουν τάχα να προασπίσουν το θεσμό του δημοτικού συμβουλίου ή να μας "προστατέψουν" από τάχα "παραθεσμικούς" που διοικούν τον δήμο! σύμφωνα με ένα αφήγημα που προσπαθεί να καλύψει την ασυδοσία τάχα θεσμικών παραγόντων που απαξιώνουν συνειδητά τους θεσμούς,  δεν πείθει τους πολλούς.  Ας το καταλάβουν πως όλα αυτά τα show που στήνουν δεν κόβουν εισιτήρια,  και δεν θα τους δώσουν και τα πολιτικά οφέλη που προσδοκούν ! 

Όσοι ονειρεύονται διοικήσεις σε "ομηρία" ας το ξεχάσουν,  οι εποχές που κουμάντο στο δήμο μας έκαναν όντως εξωθεσμικοί παράγοντες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και ο νυν δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος που δεν μας γέμιζε το μάτι και τον είχαμε ως συνέχεια της 9ετίας Βαλασόπουλου καταδεικνύει πως ήρθε για να αλλάξει πράγματα και όχι απλώς για να προσθέσει το κάδρο του δίπλα από αυτά που "κοσμούν" την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. 

Τα εισαγωγικά αναγκαία γιατί ανάμεσα σε αυτά και το πορτραίτο δημάρχου που μπήκε σε θέση ευθύνης διορισμένος από τις ερπύστριες της ΧΟΥΝΤΑΣ και δεν εξελέγη με δημοκρατικές διαδικασίες. 

Υπάρχει επειδή τον ψήφιζαν για δεκαετίες οι μισοί σχεδόν ψηφοφόροι της πόλης αλλά κυρίως γιατί τον "επέβαλαν" οι κομμουνιστές με τους οποίους συμμάχησε σε όλα τα σοβαρά θέματα και κυρίως στο θέμα της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ όπου εν μια νυκτί μετατράπηκε ένας βοσκός και ευεργέτης της πόλης σε ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΗ ακόμα και από όσους ευνόησε με τις δεκάδες παραχωρήσεις και ΔΩΡΕΕΣ που είχαν αποδεχθεί την περίοδο της δικτατορίας μια σειρά διοικήσεων αναγνωρίζοντας και τότε αλλά και μετά την πτώση της την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ του σε ένα σωρό εκτάσεις. 

Όμως μια πολιτική απόφαση κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ που μεταφράστηκε στη γνωστή δικαστική απόφαση Ανώτατου Δικαστηρίου αφαίρεσε το δικαίωμα ιδιοκτησίας από τον ίδιο και το ηθικό πλεονέκτημα από ένα κράτος που με τέτοιες πρακτικές κατάντησε παρίας και χρεοκοπημένο. 

Ας μην μας το παίζουν δημοκράτες λοιπόν όλες και όλοι αυτοί,  όταν σε μια σειρά δημοσιευμάτων μας για υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με αντισημιτικές απόψεις , με ρατσιστικές απόψεις αλλά και με συμμετοχή τους  στο κόμμα του φυλακισμένου ως ηγετικού στελέχους εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη όχι μόνο αδιαφόρησαν επιδεικτικά αλλά δεν είπαν μισή κουβέντα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο,  όχι να βγάλουν δελτία τύπου! 



Θίχτηκαν οι "δημοκράτες" που βγήκαν να στηρίξουν με δελτία τύπου τους πρώην νομικό του δήμου μας που ομιλούσε για "χούντα" Μητσοτάκη ! για τάχα απαξίωση των θεσμών την στιγμή που κάθε φορά που συγκεκριμένες παρατάξεις ομιλούν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο εμφανίζουν την κυβέρνησή μας ως υποχείριο ξένων και ντόπιων συμφερόντων και τους ίδιους ως τους μοναδικούς "επαναστάτες"  και ηθικούς που παλεύουν για την ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ της! 

Παιδιά εάν θέλετε να παίξετε τους "επαναστάτες",  δεν συμμετέχετε στους θεσμούς του Αστικού Κράτους περνάτε απέναντι,  και  διαβαίνετε ως συνεπείς στις Ιδέες  ή μάλλον ιδεοληψίες σας τον Ρουβίκωνα! 

Πατώντας τα πόδια σας σε δύο βάρκες κινδυνεύτε να βουλιάξετε! Και φυσικά το να βουλιάξετε εσείς δεν αφορά και κάποιον αλλά να βουλιάζει η πόλη για να επιπλέετε ως "φελλοί' είναι ένα θέμα που πρέπει να το δει μια διοίκηση που δεν είναι υποχρεωμένοι στο να ακολουθήσει την πεπατημένη της αδράνειας και του ευτελισμού που φέρνει ο λαϊκισμός αλλά υποχρεωμένοι να αλλάξει την πόλη μας προς το καλύτερο. Και με την ίδια αποτυχημένη συνταγή κατανοούν άπαντες πως δεν μπορεί να το πετύχει. 

Οι αντιδραστικές φωνές της πόλης που υπήρχαν πάντα και οδήγησαν στα σημερινά μας χάλια προφανέστατο και δεν πρέπει να ακολουθηθούν . Δεν έχουν καν το θάρρος να παραδεχτούν πως μας οδήγησαν σε ΑΔΙΕΞΟΔΑ και ευελπιστούν πως μέσα από στημένα show θα εμποδίσουν οτιδήποτε κινείται στη σωστή κατεύθυνση. 

Ευθύνη της διοίκησης είναι να επιβάλλει την ΤΑΞΗ και της αντιπολίτευσης να δείξει στην πράξη πως σέβεται τους θεσμούς. Δεν μπορείς να παίζεις τον "επαναστάτη" υπηρετώντας το σύστημα είναι βολικό για πολλούς να παίζουν τους αντισυστημικούς αλλά παράλληλα υποκριτικό. 

Είναι σαν να σας γράφαμε εμείς εδώ πως μέσω της Google που φιλοξενεί αυτό εδώ το ιστολόγιο και εκατομμύρια άλλα , προσπαθούμε να ανατρέψουμε το σύστημα! 

Μόνο στην Ελλάδα μπορούν να πιστέψουν τέτοια παραμύθια,  και είναι πράγματι λυπηρό για μια σειρά δημοτικών παρατάξεων πως δεν αντιλαμβάνονται πως η ίδια η πραγματικότητα τους έχει ξεπεράσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...