Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Μάλλον ήθελαν τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλο "πάνω από το κεφάλι" τους για να πράξουν το αυτονόητο οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου μας! (Βίντεο)

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 

Πριν λίγο καιρό μετά την παραίτηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος ανέλαβε ο ίδιος τον τομέα αυτόν. 

Αρχικώς δεν αντιληφθήκαμε την κίνηση αυτή παρά σαν μια ακόμα επικοινωνιακή,  θεωρώντας πως για τους "ολιγάριθμους" εργαζόμενους του τομέα αυτού , δεν θα έπαιζε κάποιον ρόλο. 
Όσα έκαναν και πριν και δεν κατάφερναν να διατηρούν την πόλη μας καθαρή ακόμα και στην περισυλλογή των απορριμμάτων από τους πράσινους κάδους , θα συνέχιζαν να πράττουν. 

Τελικά πέσαμε έξω , έχουν αντιδράσει θετικά έως σήμερα  στην πρωτοβουλία αυτή του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου να αναλάβει προσωπικά τον τομέα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του δήμου μας , και απόδειξη είναι οι φωτογραφίες από κάδους που δεν ξεχειλίζουν από σακούλες σκουπιδιών!  Καθάρισαν και την πλατεία Ανεξαρτησίας και την έκαναν να λάμπει , και συνεχίζουν σε ρυθμούς εν μέσω μίνι καύσωνα που δεν τους είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν! 







Δείτε   εδώ   βίντεο από πλύσιμο κάδων απορριμμάτων στο δήμο Ηλιούπολης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...