Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Στην πέμπτη θέση κατρακύλησε το ΚΚΕ πανελλαδικώς ενώ τα κομμουνιστικά κόμματα στην Ευρωβουλή πάτωσαν!

Ακόμα και η Ελληνική Λύση του κ. Κυριάκου Βελόπουλου πέτυχε να τους περάσει σε ψήφους αλλά ο Γραμματέας του ΚΚΕ κος Κουτσούμπας βγήκε να πανηγυρίσει! Προφανώς επειδή οι "ψεκασμένοι" που ψηφίζουν εν έτει 2024 κομμουνισμό ως λύση των προβλημάτων τους ήταν περισσότεροι στην Ελλάδα από κάθε άλλο ευρωπαϊκό κράτος. 
Όταν Βούλγαροι, Ρουμάνοι , Τσέχοι και Πολωνοί φτύνουν τα απολιθώματα του Σταλινισμού εδώ ακόμα οι  βολεμένοι του συστήματος,  αναπολούν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 


Στο δήμο Ηλιούπολης οι κομμουνιστές κατέγραψαν τα ποσοστά που πήραν και στις δημοτικές εκλογές ένα 12% και τερμάτισαν στην τρίτη θέση μετά από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ άφησαν στην τέταρτη θέση το ΠΑΣΟΚ! 

Το κόμμα δηλαδή που έδωσε συντάξεις "αντιστασιακών" σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και αναγνώρισε την ανθελληνική δράση ενός κόμματος που ποτέ του δεν θα υποστήριζε πως η Ελλάδα θα μπορούσε να ανήκει στους Έλληνες! Σοβιετία μας ήθελαν και πολέμησαν για αυτό όμως  το αίμα ηρώων μας οδήγησε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας , αυτή που δεν μπορεί να ξαναγραφεί από τους ηττημένους! 

Σε Γαλλία και Ιταλία που κάποτε είχαν υψηλά ποσοστά οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ τους μετακόμισαν ομαδικά σε Λεπέν και Μελόνι!  Και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο συμβαίνει (Ρουπακιάς - Χρυσή Αυγή) άρα με δυσκολία θα πιάσουν το 5% στις εθνικές εκλογές του 2027 παρά την υπερπροβολή τους από μεγάλα ΜΜΕ ,που θεωρούν λανθασμένα πως έτσι κόβουν ψήφους από άλλα κεντροαριστερά κόμματα που έχουν προοπτική να κυβερνήσουν! 

Έως τις εθνικές εκλογές του 2027 τα φασιστάκια του άλλου άκρου θα έχουν τον δικό τους εκπρόσωπο εκτός φυλακών,  για να ηγηθεί μιας ακόμα ανεπιτυχούς προσπάθειας ανατροπής της Αστικής μας Δημοκρατίας , χρησιμοποιώντας τα ίδια της τα "όπλα",  δηλαδή τις εκλογές! Τόσο αφελής και συνάμα επικίνδυνος είναι , και ευτυχώς που μεγάλη μερίδα οπαδών του δεν τον ακολούθησε στην τελευταία επιλογή του για τις Ευρωκάλπες! Εάν τον ακολουθούσαν θα στέλναμε ακόμα έναν ανίκανο να προασπίσει τα εθνικά μας συμφέροντα στην Ευρωβουλή! 

Γιατί το ΚΚΕ όπως και άλλα κόμματα  χωρίς εναλλακτική πρόταση  δεν θέλει προφανέστατα να κυβερνήσει,  θέλει απλώς να απολαμβάνει τα προνόμια του καπιταλιστικού συστήματος! Τους τα είχαν τραγουδήσει και οι δικοί τους "σύντροφοι".  80 χρόνια τώρα οι Έλληνες κομμουνιστές αναπολούν τον "πατερούλη -Στάλιν",  και υμνούν Ανθέλληνες! 

Στην πόλη κάποιοι οπαδοί τους ντύνονται και τσολιάδες!  για να φοράνε φούστες χωρίς να αντιμετωπίζουν τα σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια των συντρόφων τους! 

Αυτά εν ολίγοις για τους "επαναστάτες" εργατοπατέρες  που επί 80 και πλέον χρόνια εξαπατούν ηλιθίους! Ας πάνε να ζήσουν στην κομμουνιστική Βόρεια Κορέα , η Ιστορία τους στον δυτικό κόσμο δεν προμηνύει τίποτα θετικό για το μέλλον τους! Απλώς παρασιτούν εις βάρος αφελών ή βολεμένων που εξακολουθούν και τους ψηφίζουν αναμένοντας πως η χώρα μας θα οδηγηθεί δια μέσου κάλπης σε κομμουνιστική τυραννία! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...