Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Λατινοπούλου: «Ο Βελόπουλος είναι Πασόκος, δεν συνεργάζομαι μαζί του»




Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μετά την έδρα που πήρε στο Ευρωκοινοβούλιο, εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Βελόπουλο.
Η επικεφαλής της «Φωνή Λογικής» ανέφερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί μαζί του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Βελόπουλος είναι… Πασόκος.

«Ο κύριος Βελόπουλος είναι Πασόκος, από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε. Δεν μπορεί να συζητήσει ούτε με τα στελέχη του πόσο μάλλον με άλλα κόμματα. Το έχει αποδείξει, υπάρχουν και καταγγελίες των ίδιων των στελεχών του» ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η Λατινοπούλου είπε πως ο «χώρος» της, η άκρα δεξιά, «χρειάζεται εξυγίανση, χρειάζεται μία ένωση την οποία και εμείς την επιδιώκουμε και την έχουμε καταφέρει ως ένα βαθμό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε».


Όταν ρωτήθηκε σε ποια ομάδα θα έβαζε την θέση της στην Ευρωβουλή, απάντησε πως «ταιριάζουμε καλύτερα με τους συντηρητικούς και την κυρία Μελόνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...