Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Η ΝΔ ψηφίστηκε στις κάλπες του 2023 αλλά και του 2019 για να τσακίσει τον λαϊκισμό και όχι για να γίνει συμπλήρωμά του! - Η ΝΔ δεν χρειάζεται για να κερδίσει και τις επόμενες εθνικές εκλογές να κάνει καμία στροφή αρκεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της !

Συζητώντας για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών σε γνωστή επιχείρηση της πόλης μας , και στο επίκεντρο μας  πάντα,  η καθημερινότητα του πολίτη. 

Η μεγάλη ΑΠΟΧΉ ενδεικτική του κορεσμού του εκλογικού σώματος από τις συνεχείς κάλπες,  αλλά και οι δυσαρεστημένοι πολίτες που δεν βλέπουν να προχωρούν με ταχείς ρυθμούς όλες εκείνες οι μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες για να αλλάξει η χώρα μας επίπεδο,  και να πάει μπροστά. 

Ευεργετικό για την αλαζονεία που είχαν επιδείξει κάποια στελέχη της κυβέρνησης το εκλογικό αποτέλεσμα καθώς  είμαστε βέβαιοι πως ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σύντομα θα  βάλει στον "πάγκο"   όσους είτε από ανικανότητα είτε για προσωπικούς ψηφοθηρικούς λόγους  δεν προχώρησαν το κυβερνητικό έργο στους ρυθμούς που η κοινωνία απαιτεί. 

Η ΝΔ εκλέχθηκε με συγκεκριμένο πρόγραμμα, που καλό θα ήταν να το διαβάσουν όσοι αρνούνται μεταρρυθμίσεις που είχαν προαναγγελθεί μέσα από αυτό! 

Καλούμε και τα τοπικά κεντροδεξιά στελέχη να διαβάσουν το πρόγραμμά μας , γιατί φαίνεται πως κάποιοι το αγνοούν και διαφημίζουν άλλων πολιτικών σχηματισμών!  Η τραγωδία είναι πως ακόμα και στις δημοτικές εκλογές έχουμε δημοτικές παρατάξεις που αναμένουν ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΕΣ ψήφους με συνθήματα οπαδών της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ! 

Όσοι έχουν αυταπάτες πως υπάρχει άλλος δρόμος και το παίζουν και ΔΕΞΙΟΙ ας δουν την μετάλλαξη του κόμματος της κα Μελόνι στην Ιταλία,  που από θέση ευθύνης κατανόησε πλήρως πως εάν θέλει να είναι χρήσιμο το κόμμα  για την χώρα του , πρέπει να απαλλαγεί από "βαρίδια" και το έχει πράξει ήδη σε τεράστιο βαθμό! 



Το να θέλουν λοιπόν κάποιοι πατριδοκάπηλοι ανάμεσά τους και ένας πρώην πρωθυπουργός να οδηγήσουν την Ελλάδα δεκαετίες πίσω για να έχουν λόγο πολιτικής ύπαρξης,  καλά θα κάνουν να το ξεχάσουν! 

Η Ελλάδα,  ο δυτικός κόσμος,  και εν γένει ο δυτικός μας πολιτισμός δεν κινδυνεύει παρά μόνο από όσους προσκολλημένοι στο βάρβαρο άρμα της ΑΝΑΤΟΛΗΣ , γεμάτοι ιδεοληψίες που κατέστρεψαν την χώρα μας στο παρελθόν οδήγησαν για μερικές χιλιάδες ρούβλια τη χώρα μας στην αυλή ενός δικτάτορα! Οι εποχές αυτές πέρασαν ανεπιστρεπτί,  έβγαλαν όσα έβγαλαν,  όταν δεν έβαλαν πλάτη και έριξαν  την χώρα μας σε χειρότερα μνημόνια με τις ιδεοληψίες τους,  ας πάρουν τον κολλητό τους κ. Μελισσανίδη στον οποίο χάρισαν τον ΟΠΑΠ , και ας συνεχίσουν τις  διακοπές τους φορώντας τις περικεφαλαίες της πατριδοκαπηλίας τους. Αυτής που μας οδήγησε το 1974 στην Εθνική τραγωδία της Κύπρου , επειδή τότε σε θέσεις ευθύνης δεν υπήρχαν πολιτικά πρόσωπα αλλά ξεφτιλισμένοι καραβανάδες. Από αυτούς είναι γεμάτο και σήμερα δυστυχώς το στράτευμα,  με δυσκολία μπορούν να ξεχωρίσουν ένα F35 από ένα Mig 31 κάτι που θα οδηγήσει σε νέες εθνικές τραγωδίες,   εάν η πολιτική ηγεσία δεν αφυπνιστεί. 

Το αξιόμαχο κάθε στρατού δεν αποτελεί στις μέρες μας κάποιο μυστικό είναι σε κοινή θέα στο διαδίκτυο και επιβεβαιώνεται με μαθηματική ακρίβεια σε κάθε πολεμική σύρραξη τα τελευταία 100 χρόνια. 






Και επειδή η πολιτική ηγεσία είναι αφυπνισμένη , κάνουν πόλεμο χαρακωμάτων στην καλύτερη κυβέρνηση που έχει περάσει από την πατρίδα μας από το 1974 έως σήμερα. Οι "μουγγοί" που δεν καταδίκασαν την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία βγήκαν να το παίξουν υπερπατριώτες θεωρώντας πως έχει ξεχάσει και κανείς μας πως πρώτοι αμφισβήτησαν τα μνημόνια και δεν έβαλαν πλάτη όταν ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωνε την χρεοκοπία της χώρας στο Καστελόριζο. 



Βάζουμε και μερικές φωτογραφίες για όσους βαριούνται να το διαβάσουν αυτούσιο.  Όχι για στελέχη του κόμματος που θα έπρεπε  να το γνωρίζουν,  γιατί για το πρόγραμμα αυτό ψηφίστηκε η ΝΔ στις εθνικές κάλπες του 2023 και από την υλοποίηση ή μη αυτού , θα κριθεί στις εθνικές κάλπες του 2027! 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...