Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Οι Έλληνες Εθνικιστές έστειλαν στην Ευρωβουλή τον φυλακισμένο Ομογενή Βορειοηπειρώτη Φρέντι Μπελέρη στέλνοντας μήνυμα στο καθεστώς του κομμουνιστή Ράμα.  Έστειλαν σπίτι της την κα Μαρία Σπυράκη που δεν υπερψήφισε στην Ευρωβουλή το ΨΗΦΙΣΜΑ για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας από τα κομμουνιστικά και ναζιστικά καθεστώτα. Έστειλε με πρωτιά από την Ελληνική Λύση τον κ. Εμμανουήλ Φράγκο εκ νέου στην Ευρωβουλή  που το είχε υπερψηφίσει ως Ευρωβουλευτής άλλου κόμματος,  διακόπτοντας τις σχέσεις του με το ναζιστικό μόρφωμα ενός μαϊμού εθνικιστή και αθεράπευτα εθνικοσοσιαλιστή  που αρχίζει να συνειδητοποιεί πως επειδή οι Εθνικιστές δεν είναι "πρόβατα"  θα πρέπει να αναζητήσει νέους "Ρουπακιάδες" για να επανδρώσει το ναζιστικό μόρφωμα του όταν η Αστική Δημοκρατία του επιτρέψει και πάλι εξέλθει από τις φυλακές όπου βρίσκεται όχι για τις Ιδέες του αλλά για την εγκληματική δράση του. Δεν τιμωρήθηκαν βέβαια όσοι απείχαν της συγκεκριμένης ψηφοφορίας που συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2019  στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά σίγουρα η νέα σύνθεση του θα έχει περισσότερα ανάλογα ψηφίσματα προς  θετική κατεύθυνση , ας μην έχουν αυταπάτες για την Ε.Ε και την πορεία της ,  όσοι παρακαλάνε για την διάλυσή της! 

  • Το μεγαλύτερο κομμουνιστικό κόμμα της Ευρωβουλής,  είναι το ΚΚΕ για όσους αγανακτούν που ορθώς αναφέρουμε την πατρίδα μας ως την τελευταία ΣΟΒΙΕΤΙΑ της Ε.Ε. 

  • Η νέα σύνθεση της Ευρωβουλής μετά τα χθεσινά αποτελέσματα 
  • ο ΕΛΚ κερδίζει έως 191 έδρες,
  • οι Σοσιαλιστές και Δημοκράτες 135 έδρες
  • και οι Φιλελεύθεροι 83 έδρες.
  • οι Συντηρητικοί και Μεταρρυθμιστές (ECR) συγκεντρώνουν έως 71 έδρες,
  • ενώ η ακροδεξιά Ταυτότητα και Δημοκρατία (ID) 57 έδρες.


  • Στα δικά μας και πάλι με τα ογκώδη και τα κλαδέματα  να αναμένουν από την διοίκηση Ψυρρόπουλο να δώσει καμία εργολαβία σε ιδιώτη για να μαζευτούν. Και θα δώσει και θα μαζευτούν παρά τις ανώφελες κόντρες με το ΣΕΔΗ που εξακολουθεί και δεν κατανοεί πως οι εποχές άλλαξαν! 


  • Δεν άρεσαν και ιδιαίτερα τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στον Αρχιμανδρίτη της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης και προβλέπει πως ο Θεός θα μας τιμωρήσει! Θεωρούσαμε πως ο κόσμος που ασπάζεται το Ισλάμ ζούσε ακόμα σε Μεσαίωνα,  αλλά τελικά έχουμε και τους Ορθοδοξοταλιμπάν που δεν εξευμενίστηκαν με την εκπροσώπηση των "καλών" Χριστιανών της ΝΙΚΗΣ , της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο Ευρωκοινοβούλιο! 
Ας του βάλουμε το κάλεσμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ στον  "πατριωτικό χώρο" από τον Ελληνορθόδοξο  Κυριάκο Βελόπουλο,  που έτσι και γίνει πρωθυπουργός θα τριπλασιάσει τους μισθούς των ιερέων μπας και ηρεμήσει!  Άλλωστε οι συζητήσεις για τον χώρο αυτόν κρατάνε εδώ και πολλές δεκαετίες απέκτησε πλέον και ένα λαμπερό πρόσωπο ο "πατριωτικός χώρος" αυτό της κα Λατινοπούλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...