Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024

Η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου στο χθεσινό συμβούλιο λογοδοσίας

 


Δείτε εδώ  την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου για τα μέτρα Πολιτικής Προστασίας που έχει πάρει έως σήμερα ο δήμος μας. 

Θεωρεί πως δεν έχουν παρθεί τα αναγκαία  μέτρα,  και πως ο δήμος μας θα έχει πρόβλημα εάν ου μη γένοιτο , αντιμετωπίσουμε κάποια πυρκαγιά. 

"Η προεκλογική περίοδος τελείωσε ξεπεράστε τις ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ ανθρώπων που κάποτε ανήκαν στην ίδια δημοτική παράταξη ,  οι πολίτες περιμένουν μέτρα συγκεκριμένα για την αντιπυρική περίοδο που διανύουμε. Φοβάμαι πως δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες συνθήκες που έχει φέρει η κλιματική αλλαγή  και πρέπει να τρέξετε αφήνοντας τα ΘΑ" κατέληξε ο κος Τάσος Ευσταθίου στην σύντομη τοποθέτησή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...