Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Τελικά η ανάπλαση στην οδό Πιερίων πήγε στις Ελληνικές καλένδες και με τη νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου;

Μια χαρά τα είπε ο συνδημότης μας κάτοικος στην οδό Πιερίων , και ενθυμούμαστε τις φωνές κατοίκων της περιοχής εναντίον της προηγούμενης διοίκησης την οποία κατηγορούσαν για αδιαφορία! 

Τελικά η μελέτη για τα πεζοδρόμια της συγκεκριμένης περιοχής  πάει για τις Ελληνικές Καλένδες και από την νυν διοίκηση Ψυρρόπουλου  που σταματάει την προηγούμενη μελέτη που είχε δρομολογηθεί. 

Δεν υπάρχουν χρήματα μας ενημέρωσε η κα Καλαβρυτινού,  να δούμε σε πόσα χρόνια από σήμερα η νέα δημοτική αρχή θα λύσει θέμα για το οποίο είχε δώσει υποσχέσεις προεκλογικά. 

Την δική μας άποψη για το θέμα τη γνωρίζετε από όταν ανέκυψε δεν πρέπει να δοθεί ούτε μισό ευρώ για ανάπλαση μιας περιοχής με σοβαρές πολεοδομικές παραβάσεις,  εάν πρώτα οι κάτοικοι της περιοχής δεν γκρεμίσουν τις αυθαίρετες κατασκευές τους! 

Η προηγούμενη διοίκηση είχε μπει στη διαδικασία να "νομιμοποιήσει" τραγελαφικές καταστάσεις που μπορεί να δει κανείς σε πολλές περιοχές της Αγίας Μαρίνας και καμία διοίκηση δεν είχε το ΘΑΡΡΟΣ να τα βάλει με τους ψηφοφόρους της. 

Το μπάχαλο που παρέδωσε η διοίκηση Κιντή δυστυχώς δεν καυτηριάστηκε από μετέπειτα δημάρχους που προσπάθησαν να νομιμοποιήσουν πρωτίστως τις ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ενός δήμου που για 40 χρόνια δεν έχει κανένα ηθικό έρεισμα να μιλάει για ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ! 

Οι έπαινοι Ψυρρόπουλου στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας , σε εμάς τουλάχιστον καταδεικνύουν πως μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πως αυτή αποτελεί μέρος του προβλήματος και σε καμία περίπτωση δεν προσφέρει  ΛΥΣΕΙΣ!  Το ίδιο ισχύει και για άλλες  υπηρεσίες αλλά θα τα βρει μπροστά του ο κος Στάθης  Ψυρρόπολος όταν έρθει το 2028 και η οδός Πιερίων θα είναι στα ίδια χάλια! 

Το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια από ό,τι είδαμε και καταλάβαμε χθες στο δημοτικό συμβούλιο αφού ουδείς είναι διατεθειμένος από τους κατοίκους να διορθώσει τις υπάρχουσες αυθαιρεσίες και σίγουρα η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας έχει επιδείξει και στο παρελθόν πως δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα .

Η  εικόνα της πόλης μιλάει άλλωστε για το πόσο ο δήμος μας σέβεται τα ΑμεΑ . Ακόμα και τα πεζοδρόμια πέριξ του δημαρχείου είναι σε άθλια κατάσταση με το πλακάκι όδευσης τυφλών να κάνει ζικ -ζακ για να αποφύγει ο τυφλός δένδρα που έχουν καταστρέψει τις πλάκες του πεζοδρομίου αλλά δεν κόβονται για να αντικατασταθούν από άλλα δένδρα που δεν θα τις καταστρέφουν! 

ΥΓ: Ο κάτοικος της οδού Πιερίων στη φωτογραφία εξωφύλλου είναι ο κος Σταυρόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...