Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Δολοφονία 11χρονης: Ελεύθερος με όρους για βιασμό 14χρονης ήταν ο δολοφόνος της Βασιλικής



Με περιοριστικούς όρους ήταν ελεύθερος ο 37χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της Βασιλικής στη Μυρτιά Ηλείας. Ο δολοφόνος είχε συλληφθεί το 2017 με την κατηγορία του βιασμού ενός 14χρονου κοριτσιού.





Το 2020, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είχε καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό από το δικαστήριο στη Ζάκυνθο, αλλά είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο Εφετείο. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Με την αναστολή της ποινής, ο 37χρονος δολοφόνος δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, έχοντας παραμείνει ουσιαστικά ατιμώρητος για τον βιασμό ενός 14χρονου παιδιού, σκότωσε την 11χρονη Βασιλική, παιδί της εξαδέλφης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...