Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Την στιγμή που τα τάχα συστημικά ΜΜΕ δίνουν ονοματεπώνυμο για το δημοσιογράφο της ΕΡΤ που ξυλοκόπησε την σύντροφό του οι ΤΖΑΜΠΑ μάγκες του youtube αλλά και ΜΜΕ με τα οποία συνεργάζονταν σέβονται λέει τα προσωπικά δεδομένα!


 Οι "ψεκασμένοι" που βλέπουν "χούντα" Μητσοτάκη σήμερα και ίσως "χούντα" Κασσελάκη αύριο ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο του Νίκου Κοντορούση που έχει συλληφθεί για ξυλοδαρμό της συντρόφου του,  αλλά και της πρώην συζύγου του. 

Ο συνεργάτης του "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" κ. Κοντορούσης  της τάχα αντισυστημικής εφημερίδας και δη "πατριωτικής" δεν αναφέρεται ως είδηση στο ΜΜΕ που "μεγαλούργησε",  ενώ κατά καιρούς χωρίς μισό στοιχείο η φυλλάδα του Χίου έχει βαπτίσει τις φαντασίες της ρεπορτάζ,  και έχει διασύρει μια σειρά κυβερνητικών στελεχών για να πουλήσει μερικά φύλλα παραπάνω. 

Τέτοια υποκρισία δεν την περιμέναμε προφανέστατα από τους "πατριώτες" που βρέθηκαν εσχάτως  στο πλευρό της "Ελληνικής Λύσης" , έως ότου ξαναβγούν στο "αντάρτικο" κατά τους προέδρου της όπως έχουν κάνει πολλάκις φορές στο παρελθόν! 

Ελπίζουμε η Ελληνική Δικαιοσύνη να παραδώσει "καθαρό" στην κοινωνία τον κ. Νίκο Κοντορούση εάν οι καταγγελίες είναι ψευδείς , αλλά και μόνο το γεγονός πως ο ίδιος εάν και δημοσιογράφος αποφεύγει την ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ για όσα φρικτά τον κατηγορούν , για εμάς καταδεικνύει την ΕΝΟΧΗ του. 

Ο ίδιος και όχι ο συνήγορός του θα έπρεπε να είχε μιλήσει για κάτι τόσο σοβαρό! 

Και κάτι τελευταίο για κάθε λογής "ψεκασμένο" . Ό,τι αληθινό μάθατε , το μάθατε από τα μεγάλα συστημικά ΜΜΕ , όλοι οι άλλοι που παίζουν τάχα τους αντισυστημικούς στις περισσότερες των περιπτώσεων προσπαθούν να σας παρασύρουν εκμεταλλευόμενοι την ροπή σας στο να πιστέψετε σε θεωρίες συνωμοσίας. Όμως η ζωή εκεί έξω , και η πραγματικότητα έχει καταδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως τίποτα στο τέλος δεν μπορεί να μείνει κρυφό , και όσοι πέσατε από τα σύννεφα για όσα αποκαλύφθηκαν μετά τον θάνατο του "αντισυστημικού" Γιώργου Τράγκα θα ξαναπέσετε αφού η νοητική σας αντίληψη είναι τέτοια που δεν σας βοηθάει να ξεχωρίσετε την ΕΙΔΗΣΗ από την ΦΑΝΤΑΣΙΑ του  οιοδήποτε που θέλοντας να κάνει μερικά κλικ παραπάνω σπιλώνει συνειδήσεις! 

Εμείς πάντα θα υποστηρίζουμε πως κανείς δεν πρέπει να μένει ΣΙΩΠΗΛΟΣ ακόμα και όταν στοχοποιείται από "ψεκασμένους" , το έχουμε πει και σε κυβερνητικά στελέχη που θεωρούν πως επειδή το είπε ο τάδε ή ο δείνα ο κόσμος καταλαβαίνει , πως κάτι τέτοιο δεν ΙΣΧΥΕΙ. 

Δεν είναι έτσι,  και για εμάς πρέπει να απαντούν. Έχουν άλλωστε αυτή την δυνατότητα αφού τα ΜΜΕ στην πατρίδα μας είναι πολλά , διαφορετικών  ιδιοκτητών και οικονομικών συμφερόντων και πάντα θα υπάρχει κάποιος να φιλοξενήσει την άλλη άποψη! 

Δηλαδή ποια άποψη δεν ακούσατε από τα συστημικά ΜΜΕ; Την άποψη των Ναζί; Την άποψη των κομμουνιστών; Την άποψη των αντιεξουσιαστών; 

Τα ΜΜΕ και εδώ και παγκοσμίως δεν μπορούν να αποτρέψουν καμία εκλογή όποιου έχει να συνεισφέρει έναν οιοδήποτε πολιτικό λόγο ακόμα και απολιτίκ! 

 Θα φανεί και στις εκλογές στις ΗΠΑ που έρχονται , φάνηκε άλλωστε σε μια σειρά εκλογικών αναμετρήσεων ανά τον κόσμο. 

Στις δυτικές κοινωνίες πάντα εκεί που υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ γιατί πέραν αυτών πουθενά αλλού δεν υπάρχει. 

Απαντάτε λοιπόν σε όλα,  αφήστε τους νόμους για τα προσωπικά δεδομένα και κάθε υπεκφυγή που καταδεικνύει ΕΝΟΧΗ,  αφού ο νόμος αυτός έχει καταργηθεί εδώ και καιρό και στην πατρίδα μας,  στην πράξη. 

Ουδείς μπορεί άλλωστε να πείσει λογικούς ανθρώπους πως ένα υλικό που αποδεικνύει εγκληματική ενέργεια πρέπει να μείνει στο συρτάρι για να χορεύει κάθε μικρός ή μεγάλος απατεώνας εκεί έξω! 

Δηλαδή εάν υπήρχε υλικό που να έδειχνε ποιος χτύπησε με το αυτοκίνητό του  και άφησε αβοήθητη την 17χρονη πρέπει να αποκρυβεί; 

Το επόμενο διάστημα και επειδή η εγκληματικότητα δεν θα περιοριστεί με ευχολόγια,  οι δρόμοι της Αττικής θα γεμίσουν με κάμερες.

Εμείς  θεωρούμε απαράδεκτο το γεγονός πως αυτές που είχαν προμηθευτεί για να φέρουν οι αστυνομικοί πάνω τους στη βάρδιά τους,  ακόμα δεν λειτουργούν! 

Θα μας έλυναν πολλές απορίες και κυρίως θα γνωρίζαμε σήμερα δράστες επιθέσεων που μένουν ασύλληπτοι επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν στοιχεία! 

Και στην περίπτωση Καραϊζάζ οι αρχές οδηγήθηκαν στην σύλληψη των δολοφόνων του με στοιχεία που συνέλεξαν από κάμερες διαχείρισης κίνησης αλλά και  κάμερες οικιών.

Άρα σε όποιον  δεν του αρέσουν αυτές οι μέθοδοι  καλύπτει εγκληματίες/

Ακόμα και εάν το κάνει για ιδεολογικούς λόγους πρέπει επιτέλους ως κοινωνία να αποφασίσουμε εάν προέχει για εμάς η σύλληψη ενός κακοποιού ή η ιδεοληψία όσων θεωρούν πως δεν πρέπει να τους "κατασκοπεύει" το κράτος ακόμα και εάν μιλάμε για κοινόχρηστους - δημόσιους χώρους! 

Για όποιον δεν έχει διαβάσει το σχετικό ρεπορτάζ για τον κ. Κοντορούση μπορεί να το κάνει τώρα κάνοντας κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...