Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Η δική μας απάντηση στο χθεσινό δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης μέσω ποσταρίσματος στο facebook του δημοσιογράφου που δεν κατονομάζουν υποκριτικά μέσα σε αυτό!

 



Διαβάζουμε στο χθεσινό δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης για τον κ. Μάκη Παπαδάτο εκδότη της εφημερίδας "Σφυγμός της Ηλιούπολης" πως δεν του δόθηκε ο λόγος για να υπερασπιστεί όσα ΔΗΜΟΣΙΑ έτσι και αλλιώς κατήγγειλε  στο site και την εφημερίδα του σχετικά με απευθείας ανάθεση στην οποία προχώρηση η νυν διοίκηση του δήμου μας! 

Αφού αυτά έχουν γραφεί ΔΗΜΟΣΙΑ γιατί άραγε θα έπρεπε να του δοθεί ο λόγος και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο; Εάν η απάντηση που έδωσε ο νυν δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος δεν τον καλύπτει κάλλιστα θα μπορούσε να απαντήσει μέσω των τοπικών ΜΜΕ που διαθέτει. 

Αλλά η τωρινή μας ανάρτηση δεν αφορά την καταγγελία του τοπικού ΜΜΕ  για το αναφαίρετο δικαίωμα κάθε διοίκησης να επιλέγει με ποιους ιδιώτες προμηθευτές ή πάροχους υπηρεσιών θα συνεργαστεί για να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε για αυτές τις επιλογές της θα κριθεί στις δημοτικές κάλπες του 2028. 

Η δική μας ανάρτηση γίνεται γιατί για ΕΜΑΣ κάποιος που σέβεται την Αστική Δημοκρατία έχει ξεκαθαρίσει μέσα του , πως υπάρχει ως τοπικό ΜΜΕ επειδή στη χώρα μας δεν επικράτησαν οι κομμουνιστές! 

Αλλιώς ούτε ιδιοκτήτης εφημερίδας θα ήταν σήμερα ο κος Παπαδάτος  ούτε θα έγραφε ΔΗΜΟΣΙΑ για φίμωσή του. Το να ποστάρει λοιπόν στο προσωπικό του προφίλ στο facebook την παρακάτω ανακοίνωση των κομμουνιστών αναιρεί όσα ωραία περιγράφει στο ποστάρισμά του στις 21 Ιουνίου για τον Λένιν. 



Η πόλη μας δεν πρόκειται να επιστρέψει στις εποχές αλήστου μνήμης όπου  κομμουνιστές δημοτικοί σύμβουλοι πετούσαν καρέκλες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο στους δημοτικούς συμβούλους της τότε μείζονος αντιπολίτευσης του δοτού δημάρχου της χούντας Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα. 

Είναι πρόκληση να μιλάνε για θεσμούς και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , όσοι λυσσαλέα επί 12 έτη που διοίκησαν τον δήμο μας κατέπνιξαν κάθε αντίθετη άποψη,  και με  πρακτικές ανάλογες με αυτές που περιγράφει ο κος Παπαδάτος στο ποστάρισμά του για τον είδωλό τους τον Λένιν δεν πέτυχαν όπως φαίνεται από τα εκλογικά αποτελέσματα να πείσουν ούτε για τις ικανότητες τους στη διοίκηση του δήμου αλλά ούτε για την αγάπη τους για τους δημοκρατικούς θεσμούς που άλλωστε απαξιώνουν σε κάθε ευκαιρία και σε κάθε δημόσια ομιλία τους. 

Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Ζωγράφου κος Μάκης Παπαδάτος φυσικά και δεν πρόκειται να εμποδιστεί από κανέναν να επιτελέσει το λειτούργημά του.  Όμως ο ρόλος του δεν είναι να ομιλεί στα δημοτικά συμβούλια,  μπορεί κάλλιστα να υπερασπιστεί την προσωπικότητα του και το λειτούργημα του μέσω των τοπικών ΜΜΕ που διαθέτει. 

Δεν μπορεί κανείς να τον φιμώσει , η χώρα μας άλλωστε δεν κινδυνεύει να μεταβληθεί σε ΣΟΒΙΕΤΙΑ ακόμα και  τα "αδελφάκια"  τους του άλλου άκρου "ηρέμησαν" μετά τις καταδικαστικές αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης . Κατανόησαν πως δεν μπορούν να καλύψουν την εγκληματική δράση τους κάτω από οιαδήποτε ιδεολογία ή ιδεοληψία. 

Έτσι και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έχει την αποκλειστική ευθύνη για το ποιος θα μιλήσει στο δημοτικό συμβούλιο πέραν από τους δημοτικούς συμβούλους. Το να ομιλεί μέσα σε αυτό ο οιοσδήποτε και για οιοδήποτε θέμα δεν αποτελεί προστασία του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου αλλά ευτελισμό του. 

Αυτά προς το παρόν. Η  ανακοίνωση των κομμουνιστών της πόλης εσκεμμένα δεν αναφέρει το ονοματεπώνυμο του δημοσιογράφου της τοπικής εφημερίδας (είναι και εκδότης ο άνθρωπος αλλά ίσως τους διαφεύγει αυτή του η ιδιότητα!)  φοβούμενοι πως η ερευνητική δημοσιογραφία που δεν μαθαίνετε από όσους έτσι και αλλιώς δημόσιες σχέσεις κάνουν,  θα τους έφερνε για ακόμη μια φορά σε δυσχερή θέση! 

ΥΓ: Μην μπερδέψει κάποιος τον εκδότη Μάκη Παπαδάτο με τον επικεφαλής δημοτικής παράταξης Θόδωρο Παπαδάτο πρόκειται για διαφορετικά πρόσωπα. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...