Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Οι εικόνες αυτές οσονούπω θα εκλείψουν αφού η διοίκηση Ψυρρόπουλου δεν έχει αγκυλώσεις και ιδεοληψίες όπως αποδεικνύει μέσα στα δημοτικά συμβούλια !

Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος 


"Κάθε πολιτισμένος δήμος κάνει συνέργειες με ιδιώτη και στην καθαριότητα" έχει τονίσει πολλάκις φορές μέσα στα δημοτικά συμβούλια ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος. 

Άρα λεφτά μας λείπουν για τις συνέργειες αυτές και θα βρεθούν όταν το μισθολογικό κόστος των εργαζομένων του δήμου μας θα μειωθεί , μετά τις αποχωρήσεις όσων συμβασιούχων λήγουν οι συμβάσεις τους έως το τέλος του έτους. 

Τότε θα αρχίσουν και να εκλείπουν φωτογραφίες και ρεπορτάζ σαν το σημερινό , κάτι που σίγουρα θα ωφελήσει μια πλειοψηφία που έδωσε ένα 60% στον νυν δήμαρχο για να αλλάξει την πόλη προς το καλύτερο. Δεν αφορά τους πολλούς ποιος θα περιποιείται το πράσινο ή ποιος θα κάνει την αποκομιδή ογκωδών ή απορριμμάτων. ΚΑΘΑΡΗ πόλη θέλουν και θα την έχουν όπως όλα δείχνουν προς απογοήτευση όσων δεν θα ήθελαν να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη για να μην ξεβολευτούν. 

Θετικά και χρήσιμα συμπεράσματα μπορεί να βγάλει κάποιος και από αναρτήσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ Ηλιούπολης αλλά δεν θα ασχοληθούμε σήμερα τουλάχιστον. Όσο για εκείνους που δεν ενημερώνουν τον δήμο για τα ογκώδη που εναποθέτουν,  μία σειρά μέτρων θα τους κάνει να αλλάξουν συνήθειες κάτι που δεν τόλμησαν μια σειρά διοικήσεων θα υλοποιηθεί από αυτή! 

Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο υπάρχει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα , ελπίζουμε να είμαστε εδώ για να καταγράψουμε τις αντιδράσεις μιας αντιπολίτευσης που θα πρέπει να τοποθετηθεί ! 










Οι διορθωτικές κινήσεις της διοίκησης Ψυρρόπουλου σε τομείς όπως η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και το ΠΡΑΣΙΝΟ θα έχουν αποφέρει ορατά οφέλη σε όλους όσους ( και εμείς ανάμεσα σε αυτούς) αμφισβήτησαν την πρόθεση του νυν δημάρχου να κάνει ΡΗΞΕΙΣ! 

Είμαστε βέβαιοι πλέον πως η πόλη θα γίνει περισσότερο καθαρή επειδή η νυν διοίκηση δεν το θέλει απλώς αλλά ξεριζώνει νοοτροπίες και κακώς νοούμενα συνδικαλιστικά καπρίτσια που μας κράτησαν χρόνια πίσω. 

Καλούμε τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να πάψουν να υπερασπίζονται το ΤΙΠΟΤΑ θεωρώντας το πως προσφέρει και κάτι και να συνδράμουν στην προσπάθεια της νυν διοίκησης αλλιώς το 2028 θα δουν τα εκλογικά τους ποσοστά ακόμα πιο συρρικνωμένα! 

Εάν δεν μπορούν έστω λεκτικά να διατυπώσουν μια ΘΕΣΗ κοινής λογικής σίγουρα εμάς δεν μας πείθουν πως από θέση ευθύνης θα την υλοποιήσουν! 

Ας αφήσουν λοιπόν τις ασυναρτησίες πως ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης διώχνει τον έναν ή τον άλλο εργαζόμενο και ας αρθρώσουν πρόταση για το πως θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι αυτοί αφού "λεφτόδενδρα"  δεν υπάρχουν! 

Ας πουν πως για να συμβεί αυτό (να διατηρήσει δηλαδή η ΣΟΒΙΕΤΙΑ όλους τους εργαζομένους της) θα πρέπει είτε να τριπλασιαστούν τα δημοτικά τέλη,  είτε να δανείζεται ο δήμος για τομείς που έτσι και αλλιώς οι εργαζόμενοι για τέσσερις και πλέον δεκαετίες , δεν φέρνουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα. 

Αντί να τους ξεσηκώνουν για να μην δουλεύουν , ας πουν πρώτα στα μέλη των παρατάξεών τους που έχουν συγγενικά ή  φιλικά πρόσωπα στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ μας ,  να στρωθούν στην εργασία τους,  αφού οι εποχές άλλαξαν! 

Καμία φορά το πιο ακατάλληλο πρόσωπο για να αλλάξει μια τραγική κατάσταση που επικρατεί στο δήμο,  είναι το πιο αποτελεσματικό αφού γνωρίζει εκ των έσω τα χάλια ! 

Τι να του πουν του κ. Ψυρρόπουλου επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων που δεν γνωρίζουν καν πόσους εργαζόμενους απασχολεί ο δήμος μας; 

Τι να του πουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ αυτοί που με "δανεικό"  πορτοφόλι κάνουν τους κουβαρντάδες; 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...