Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Κάθε φορά και χειρότερο το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης ίσως πρέπει να αλλάξει πρόεδρο δεν μπορεί η κα Κορμά δεν είναι ΡΑΜΠΟ για να ανταπεξέλθει στα καθήκοντά της ! - Και αυτό δεν είναι μομφή για αυτήν απλώς την βρίσκουν "μαλακή" ενώ στη δικαιοδοσία της είναι να αποβάλλει από την αίθουσα οιοδήποτε ΦΩΝΑΣΚΕΙ ή μιλάει χωρίς να του έχει δοθεί ο λόγος !


Δεν θα έχουμε καμία ανάρτηση για το σημερινό  δημοτικό συμβούλιο που διεξάγεται αυτή την στιγμή άλλωστε τα σημαντικά είναι αυτά που γίνονται όταν τα μικρόφωνα είναι κλειστά. 

Ενεργοί τάχα πολίτες  καθύβριζαν εντός του δημοτικού συμβουλίου τον δήμαρχο και μέλη της διοίκησης ζητάνε ηρέμησαν μόνο με την παρουσία της αστυνομίας  έξω από τον χώρο του δημαρχείου! Έως αυτή την στιγμή  ουδείς κατάλαβε ή γνωρίζει από ποιον εκλήθη. 

Πάντως τα πνεύματα ηρέμησαν και το δημοτικό συμβούλιο συνεχίστηκε. 

 Σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς που πιστεύουν πως χρειάζεται η παρουσία της αστυνομίας για να επιβληθεί η τάξη σε ένα δημοτικό συμβούλιο . Θέλει διαφορετική πιο σκληρή  πρόεδρο που να αποβάλλει άτομα από την αίθουσα που έχουν ως  μοναδικό τους σκοπό και στόχο  να δημιουργούν  εντάσεις . 

Δεν λειτουργούσαν και τα κλιματιστικά λόγω βλάβης και ευτυχώς που επαγγελματικοί λόγοι μας κράτησαν μακριά από ακόμα ένα δημοτικό συμβούλιο για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς ζηλεύουμε την αντοχή της νυν διοίκησης να συνεχίζει να απαντάει σε ανθρώπους που έτσι και αλλιώς πήγαν εκεί για να πουν το δικό τους ΘΕΛΩ,  και δεν έχουν καμία νομιμοποίηση να εκφράζουν παρά μόνο τους εαυτούς τους. 

Και μιλάμε για δημότες όχι για όσες και όσους εσείς ψηφίσατε για να σας εκπροσωπήσουν εκεί. 

Ας το κάνει όπως και ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης ο κος Ψυρρόπουλος χωρίς κάμερες τα επόμενα  δημοτικά συμβούλια,   ώστε κανένας να μην πατάει εκεί  για να δώσει εκεί το δικό του show

Ποιοι απείλησαν και ποιους για να κληθεί η αστυνομία είναι το ζητούμενο,  αλλά όχι για εμάς εμείς και επί προηγούμενων διοικήσεων είχαμε διαφωνήσει με το να δίνεται ο λόγος σε άτομα που δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο. 

Όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν κάλλιστα να  λένε τα προβλήματά τους στους δημοτικούς συμβούλους που ψήφισαν και εμπιστεύονται,  και έτσι θα έρχονται τα θέματα εκεί. Είδε κανείς στη Βουλή να πηγαίνουν πολίτες να λένε την άποψή τους για όσα αντιμετωπίζουν;

Η αντιπολίτευση θεωρεί πως πρέπει να ακυρωθεί το σημερινό δημοτικό συμβούλιο και να γίνει άλλη μέρα για να εκτονωθεί η κατάσταση!  άποψη με την οποία προφανέστατα και εμείς δεν συμφωνούμε. Άμα αναβάλλεται το δημοτικό συμβούλιο κάθε φορά που κάποιος μπαίνει μέσα και φωνασκεί δεν προχωράει η πόλη! 

Με λογική κατσαπλιάδων και "μπαχαλάκηδων" φτάσαμε στα σημερινά μας χάλια ας υπάρξει επιτέλους μία διοίκηση που θα δώσει τέλος σε τέτοιες ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ. 

Ο κος Παπαδάτος (ας ρωτήσει τον πατέρα του ή τους ιδεολογικούς του συντρόφους μεγαλύτερης ηλικίαςπροφανώς δεν ενθυμείται τις καρεκλιές που αντάλλασσαν  δημοτικοί σύμβουλοι του αείμνηστου Δημήτρη Κιντή με αυτούς του αείμνηστου Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα έτσι θεωρεί πρωτόγνωρα τα όσα συνέβησαν σήμερα! 


Απαράδεκτοι για εμάς οι χαρακτηρισμοί κατά του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλου , τυχεροί είναι που δεν ήμασταν εκεί για να καταγράψουμε και να σας παρουσιάσουμε με ήχο και εικόνα τις προκλήσεις που δέχθηκε ο νυν δήμαρχος και αντέδρασε με παροιμιώδη ψυχραιμία πράγμα που τον τιμάει και τον ανεβάζει στα μάτια μας . Στα δικά μας μάτια που είμαστε ιδεολογικοί του αντίπαλοι αλλά σεβόμαστε το 60% των συνδημοτών μας που του έδωσε για πέντε χρόνια τα ηνία της πόλης μας με την προσδοκία πως θα βάλει ΤΕΛΟΣ σε παθογένειες που μας κρατάνε πίσω! 






Εμμονή της προέδρου του ΣΕΔΗ κα Καραγιαννίδου με το να διατηρήσει τα γραφεία το συνδικαλιστικό όργανο το οποίο εκπροσωπεί στο γκαράζ του δήμου μας. Δεν θέλουν να φύγουν από το γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης , θεωρούν πως πρέπει να παραμείνουν εκεί . Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή την πόλη! Τους δίνουν γραφεία στο δημαρχείο της Ηλιούπολης αλλά εμμένουν σε ιδεοληψίες! 

Οι "εργατοπατέρες" της "Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης" και της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" αποχώρησαν ως ένδειξη διαμαρτυρίας ! Μαζί και η παράταξη του κ. Παπαδάτου αλλά και η "Φωτεινή πόλη" που  φαντάστηκαν  πως η αστυνομία μπήκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου! Γιατί οι επαναστάτες χωρίς αιτία προφανέστατα θεωρούν το δικό τους προσωπικό όφελος ανώτερο από αυτό της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας. 

 Στα δελτία τύπου που θα βγάλουν αύριο θα  εξηγήσουν φανταζόμαστε στους ψηφοφόρους τους γιατί έφυγαν , όχι πως η παρουσία τους για εμάς συμβάλλει θετικά στην επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών μας. 

Άλλωστε με την αντιπολίτευση που κάνουν το 2028 η παράταξη του νυν δημάρχου θα έχει περισσότερους από 21 δημοτικούς συμβούλους με το ποσοστό που θα πάρει! 

Μην γίνουμε Γλυφάδα στις έδρες και όλοι η αντιπολίτευση έχει μόλις τέσσερις με όσα διαδραματίζονται

Όπως βλέπετε εκεί ο δήμαρχος κος Γιώργος Παπανικολάου έχει εκλέξει 31 από τους συνολικά 35 δημοτικούς συμβούλους! 



ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...