Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Πως από ισόβια κάθειρξη 29 έτη και έξι μήνες βρέθηκε ελεύθερος ο Γιώργος Κατσαγάνης εκτός φυλακών για να δολοφονήσει εκ νέου τον τοπογράφο Παναγιώτη Στάθη είναι κάτι που ο νέος Ποινικός Κώδικας Φλωρίδη ήρθε για να θεραπεύσει! Βέβαια όπως καταλαβαίνετε οι ποινές που του είχαν επιβληθεί για μια σειρά κακουργηματικών πράξεων δεν τον κράτησαν στις φυλακές παραπάνω από 13 έτη με αποτέλεσμα σήμερα να κατηγορείται ξανά για ανθρωποκτονία από πρόθεση ενώ ενδιαφέρον εμφανίζει η προσωπική του ζωή όπου τα περιστατικά βίας κατά της συντρόφου του και μητέρας του παιδιού του ήταν σύνηθες φαινόμενο. Η γνωστή μακιγιέζ είχε υποστεί τα πάνδεινα από τον Γιώργο Κατσαγάνη αλλά για αυτή τη βία ουδέποτε ο δράστης τιμωρήθηκε. Ο μη σωφρονισμός του και η εμπλοκή του στη δολοφονία του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη καταδεικνύει την ανικανότητα του σωφρονιστικού συστήματος αλλά και την ανεπάρκεια του δικαστικού σώματος να κρατήσουν μακριά από την κοινωνία ανθρώπους που σκοτώνουν για πλάκα! Το ότι οι διωκτικές αρχές πέφτουν εδώ και δεκαετίες πάνω στα ίδια πρόσωπα από την κατά ευφημισμό αποκαλούμενη Greek Mafia (αφού όλοι τους είναι καταγεγραμμένοι από  έρευνες των διωκτικών αρχών αλλά οι φάκελοί τους που έχουν προωθηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη μένουν ανέγγιχτοι  )  είναι κάτι που θα πρέπει να οδηγήσει την κυβέρνηση να καθαρίσει τον χώρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης από επίορκους δικαστές! 


  • Δεν πήγε καλά η αυτόματη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων για τους συνταξιούχους. Ας κοιτάξει η κυβέρνηση να είναι πιο προσεκτική στα "πειράματα" που εφαρμόζει και που αντί να διευκολύνουν τους ηλικιωμένους τους δημιουργούν προβλήματα για τα οποία οι ίδιοι δεν ευθύνονται! 


  • Εάν συνεχώς λες ψέματα για ένα σωρό θέματα πως μπορούμε εμείς να σε πιστέψουμε πως αυτή την φορά λες την ΑΛΗΘΕΙΑ; 


  • Ευχαριστούμε τον αναγνώστη μας για τις πληροφορίες που μας έδωσε για το ακίνητο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ που ενοικίασε η ΕΤΑΔ και αναμένεται σε μερικές ημέρες να ανοίξει ως νέα επιχείρηση street food στην πόλη μας. 

  • Ο ρόλος μας είναι να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και επειδή αγαπάμε αυτή την πόλη ως μη οφείλουμε να προτείνουμε και λύσεις αφού επιθυμούμε η πόλη μας να προχωρήσει ΜΠΡΟΣΤΑ με ΣΤΑΘΕΡΑ βήματα και αφήνοντας πίσω της ό,τι την πληγώνει. Σίγουρα δεν λαμβάνουμε εμείς αποφάσεις,  και δεν υπερεκτιμήσαμε ποτέ τις δυνατότητές μας. 


  • Η απόγνωση ενός επιχειρηματία στο κέντρο της Αθήνας "ζωγραφίζεται" στην παρακάτω  κατάθεσή του γιατί ο κρατισμός είναι πρώτα από όλα ΔΙΑΦΘΟΡΑ! 
«Είμαι επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας, που δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης και θέλω να σας καταγγείλω κάτι γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι δημοτικοί αστυνομικοί έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή φίλων συναδέλφων μου και τους εκβιάζουν για να βγάζουν μεροκάματο. Κανείς δε θέλει να καταγγείλει την κατάσταση που θα σας πω γιατί όλοι φοβούνται, αλλά εγώ αποφάσισα να σας στείλω αυτή την καταγγελία γιατί ξέρω ότι μπορείτε να βοηθήσετε. Δύο συγκεκριμένοι άντρες δημοτικοί αστυνομικοί γυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί και κάνουν μηνύσεις για να συμπληρώσουν οι καταστηματάρχες από δύο ο καθένας. Όπως πολύ καλά ξέρετε στις τρεις μηνύσεις γίνεται σφράγιση. Τότε, περνάει μία κυρία που συστήνεται ως Νάνσυ και λέει ότι μπορεί να μεσολαβήσει να μην γίνει τρίτη μήνυση, αλλά εννοείται με το αζημίωτο. Αν κάποιος δεν της δώσει χρήματα μετά από λίγες μέρες, ως δια μαγείας έρχονται πάλι οι δημοτικοί και κάνουν την τρίτη μήνυση. Κάποιοι φίλοι μου υπέκυψαν στον εκβιασμό της και έδωσαν χρήματα, αλλά αυτή το έχει κάνει σύστημα και περνάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να παίρνει λεφτά και όντως μέχρι τώρα στα συγκεκριμένα μαγαζιά δεν έγινε άλλος έλεγχος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί όμως αυτή η κατάσταση. Η Νάνσυ δε ξέρω αν είναι και αυτή δημοτικός αστυνομικός αλλά χρησιμοποιεί τηλέφωνο με αριθμό 69……. Σας παρακαλώ κάντε κάτι για να ξεβρομίσουν οι δημόσιες υπηρεσίες».




  • Τετραπλασιάστηκαν οι νοσηλευόμενοι από κορωνοϊό. Σύμφωνα με τον καθηγητή Επιδημιολογίας, Γκίκα Μαγιορκίνη, η κάθε έξαρση του κορωνοϊού διαρκεί από έναν έως δύο μήνες, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι η θερινή έξαρση που βιώνουμε θα επιμείνει μέχρι τα τέλη Αυγούστου οπότε αναμένεται αποκλιμάκωση.


  • Το ΣΕΔΗ αρνείται να αλλάξει γραφεία θέλει να παραμείνει στο χώρο του γκαράζ για να "ελέγχει" την κατάσταση μη αφήνοντας τους ευσυνείδητους εργαζόμενους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Άλλωστε επειδή για δεκαετίες οι εργαζόμενοι του δήμου μας άκουγαν και στήριζαν το κομμουνιστικό σωματείο τους κινδυνεύουν οι συμβασιούχοι τουλάχιστον να μείνουν σε μερικούς μήνες χωρίς δουλειά! Η πλήρης απαξίωση των δομών του δήμου οδηγεί σε πλήρη ιδιωτικοποίησή τους αφού ο δήμος δεν θα έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους και αναγκαστικά θα καταφύγει στη φθηνότερη λύση του ιδιώτη εργολάβου. 

  • Ανακοίνωση που καλεί της γυναίκες της Κωνσταντινούπολης (Πόλης) να είναι σε επαγρύπνηση διακινείται σε social media με σημείο αναφοράς την Ηλιούπολη! Το δελτίο τύπου που θυμίζει ανακοίνωση του κόμματος Κασιδιάρη έχει και τα ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του μέσα για να μην δυσαρεστήσουν και το άλλο άκρο να έχει κάτι να ταυτιστεί με όσες δεν κατανοούν πως στις Αστικές Δημοκρατίες κουμάντο κάνουν οι πλειοψηφίες και όχι οι μειοψηφίες. Τα βάζουν με την διοίκηση γιατί φοβούνται μην τυχόν και ο νυν δήμαρχος διαλύσει τα παραμάγαζα και δεν έχουν τα έξοδα για τις "επαναστάσεις" τους πληρωμένα,  από τη ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...