Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Με 3600 ευρώ τιμή εκκίνησης η ΕΤΑΔ ενοικίασε στην κεντρική πλατεία της πόλης μας κατάστημα


Στο σημείο Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως 3 ήδη λειτουργεί επιχείρηση. Όπως μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ  στην επίσημη σελίδα Ακινήτων Δημοσίου το ισόγειο κατάστημα 17, 45 τ.μ με πατάρι 14,12 τ.μ είχε τιμή εκκίνησης στο διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε 3600 ευρώ. 

Το γράφουμε για να δούμε εάν κάποιος από τους αναγνώστες μας θυμηθεί τι ήταν παλιά εκεί!  Και για άλλο λόγο το βάζουμε αλλά εντάξει δεν βαριέσαι μην μας κλαίγονται πάλι πως τους "αρρωστήσαμε" γιατί κατά βάθος ψυχοπονιάρηδες είμαστε για τον λόγο αυτό και δημοσιεύουμε πάντα μόλις το 10% από όσα γνωρίζουμε με ντοκουμέντα που δεν περιμένουμε να πέσουν στην κατοχή μας από τον "ουρανό"! Χρησιμοποιούμε όλες εκείνες τις μεθόδους που μάθαμε πως αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ και δεν κάνουμε "εκπτώσεις" προκειμένου να σας παρουσιάσουμε όσα για εμάς έχετε υποχρέωση να γνωρίζετε για να κάνετε ενημερωμένοι τις επιλογές σας. 

Κάποιοι τις έχουν κάνει ήδη εδώ και καιρό κατατάσσοντας τον εαυτό τους στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ αλλά εμείς δεν απευθυνόμαστε σε αυτούς και αυτό είναι  ξεκάθαρο σε όλες και όλους τους συνδημότες μας μετά από 12 χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...