Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Και λίγα είχαμε γράψει για  "καλωσόρισμα" του κομμουνιστικού τοπικού site.  Άλλωστε από τους αρθρογράφους ενός τοπικού ΜΜΕ μπορεί να καταλάβεις εάν αυτό θα συμβάλλει θετικά ή αρνητικά στα δρώμενα  της πόλης μας. Πάντως ομολογούμε πως δεν περιμέναμε πως θα διαφημίσει διαδικτυακή ομάδα του facebook που επιβραβεύει τον ΜΑΥΡΟ φασισμό μιας και τους είχαμε για οπαδούς του Κόκκινου Φασισμού!  Μάλλον τα έχουν βρει μεταξύ τους μαύροι και κόκκινοι,  και έχουμε χάσει την εξέλιξη αυτή σε τοπικό επίπεδο , γιατί σε εθνικό αυτό συμβαίνει καιρό τώρα. Τελικά είναι και αυτοί ΕΔΩ για να συμβάλλουν στη πλήρη φασιστοποίηση της πόλης,  αλλά άτυχοι γιατί βγήκαν σε μια εποχή που η πόλη έχει αλλάξει!  Και έχει αλλάξει επειδή οι πολλοί έχουν επιλέξει να πάει Μπροστά,  αφήνοντας πίσω της όσα την πληγώνουν και αμαυρώνουν την Ιστορία της. Άρα ματαιοπονούν όσοι εάν και εργάζονται σε ΜΜΕ που ελέγχουν εφοπλιστές,  ήρθαν εδώ να μας πουλήσουν "επανάσταση". 

  • Μέσα στο 2026 θα έχει ολοκληρωθεί ο νέος οδοφωτισμός της πόλης μας. Το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο θα έρθει έως το τέλος του έτους. Ο "διαγωνισμός" θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2025 και η τοποθέτηση των νέων φωτιστικών τύπου led θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2026. Κινεζικά θα είναι τα led που ταιριάζουν γάντι σε μια πόλη σαν την Ηλιούπολη! 

  • Δεν έχει μετακινηθεί ακόμα το γραφείο του ΣΕΔΗ από το γκαράζ του δήμου Ηλιούπολης στο δημαρχείο για όσους αναζητούν τα συνδικαλιστικά στελέχη , εξακολουθούν και τα βρίσκουν στα παλιά τους γραφεία. Η δική μας αίσθηση είναι πως δεν θα μετακινηθούν έως και το τέλος του έτους αφού όπως έχετε διαπιστώσει σε κάθε δημοτικό συμβούλιο η νυν διοίκηση "απολογείται" ως μη όφειλε για την απόφασή της αυτή! 

  • Παρατάξεις της αντιπολίτευσης του δήμου Ηλιούπολης ετοιμάζονται να κάνουν μπάχαλο και το επόμενο δημοτικό συμβούλιο αναζητώντας το ποιος κάλεσε την αστυνομία στο προηγούμενο! Πρωτοστατούν ανάμεσα σε αυτές και κάποιες που σέβονται το νόμο για τα προσωπικά δεδομένα ΜΟΝΟ στην περίπτωση που αφορούν  τα δικά τους! 
  • Δεν γράψαμε πως δεν θα υπάρχει κεντροδεξιά εκπροσώπηση στις δημοτικές κάλπες του 2028 εάν αυτό κάποιοι κατάλαβαν. Γράψαμε πως η εκπροσώπηση αυτή με τα σημερινά δεδομένα δεν θα έχει πιθανότητα εισόδου στον δεύτερο γύρο. Και όταν κατεβαίνεις σε κάλπες λογικό είναι να θέλεις να νικήσεις, δεν ενδιαφέρεσαι απλώς για την συμμετοχή,  ή μήπως κάνουμε λάθος; 

  • Οι φήμες πως το μέλος του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης κος Δημήτρης Ρέππας θα διεκδικήσει την προεδρία στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ,  φουντώνουν. Μάλιστα οι δικές μας πληροφορίες λένε πως ένας πρώην δήμαρχος και συγκεκριμένα ο κος Γιάννης Αναγνώστου θα στηρίξει δημόσια αυτή την υποψηφιότητα. 

  • Δημοσιεύουμε ακόμα και τα υβριστικά σχόλια εναντίον του εμπνευστή αυτού του ιστολογίου, εδώ. Το πράττουμε συνειδητά για να εκθέσουμε όσους έτσι και αλλιώς,  δεν έχουν κανένα επιχείρημα για να απαντήσουν επί της ουσίας σε όσα με στοιχεία τους καταλογίζουμε,  και περιορίζονται στις γνωστές τους ύβρεις,  που άλλωστε έχουμε συνηθίσει. Σε κάθε περίπτωση υπενθυμίζουμε πως όποιος θεωρεί πως "αδικείται" μπορεί να ακολουθήσει την γνωστή διαδικασία που στη δική μας περίπτωση περνάει από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να ταυτοποιήσει την διεύθυνση ip,  από την οποία αναρτούμε εδώ! 


  • Όταν κρίνουμε απαραίτητο να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που έχουν επέλθει εδώ , θα το πράξουμε.  Άλλωστε εσάς θα έπρεπε να σας ενδιαφέρει κυρίως εάν αλλάξαμε γραμμή πλεύσης και όχι διαδικαστικά θέματα που έχουν να κάνουν με τον χρόνο που μπορεί να αφιερώσει κάποιος,  για κάτι που όλες και όλοι γνωρίζουν πως δεν αποτελεί μέσο βιοπορισμού! 

  • Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις του τελευταίου διημέρου , φαίνεται πως και από τις διακοπές σας συνεχίζεται να ενηρώνεστε από εμάς εδώ , έχοντας κατανοήσει πως δεν σας γράφουμε τις ιδεοληψίες μας αλλά τεκμηριωμένα θέματα με στοιχεία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...