Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Οι εποχές που η πόλη βρώμαγε από άκρη σε άκρη και η διοίκηση Χατζηδάκη έβγαζε ανακοινώσεις κατά των τοπικών ΜΜΕ μιλώντας για fake news έχουν περάσει ανεπιστρεπτί μην γελοιοποιήστε άλλο!

 


Αφήσανε την πόλη να βρωμάει από άκρη σε άκρη, γειτονιές ολόκληρες έμειναν "θαμμένες" στο χιόνι για να μην χάσει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ την βόλεψή της αλλά μυαλό φαίνεται στην παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" δεν έβαλαν. 

Πως να σχολιάσει κανείς το δελτίο τύπου που εξέδωσαν και καλούν την διοίκηση Ψυρρόπουλου που κανένα θέμα δεν έχει με τους εργαζομένους του δήμου μας που εργάζονται να πάρει στα σοβαρά ένα σωματείο εργαζομένων που διοικείται από ιδεοληπτικούς κομμουνιστές! 

Φώναξαν το ΣΕΠΕ και θέλει ο τέως δήμαρχος να μάθει τι πόρισμα έβγαλε για τις συνθήκες που περιγράφουν σε ένα δελτίο τύπου που μόνο όποιος δεν μένει στην πόλη μπορεί να πιστέψει! 

Όλες και όλοι οι εργαζόμενοι στα Νότια Προάστια γνωρίζουν πως οι δημοτικοί μας υπάλληλοι απολαμβάνουν καλύτερες συνθήκες εργασίας από ό,τι συμβαίνει σε όμορους δήμους μας . Όμως για τον κ. Χατζηδάκη πιστευτοί γίνονται ΜΟΝΟ οι κομμουνιστές που αντί να κοιτάξουν την δουλειά τους έχουν ως πρώτο τους μέλημα να κρεμάνε πανό της Παλαιστίνης στο δημαρχείο μας και να κραυγάζουν για "χούντα" Μητσοτάκη! 

Το 12%  ή και το 39% όλων όσων πήγαν στο δεύτερο γύρο και ψήφισαν αρνητικά προς την νυν διοίκηση βεβαίως και γίνεται σεβαστό αλλά δεν μπορεί και δεν ΠΡΕΠΕΙ να διοικήσει τον δήμο μας! 

Άλλη εντολή έδωσαν οι δημότες μας στις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου του 2023 αλλά κοντεύει χρόνος και στην παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" δεν έχουν κατανοήσει πως στα έδρανα της αντιπολίτευσης τους έστειλαν πρωτίστως η χαλαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν την ανεπάρκεια υπαλλήλων. 

Έφτασαν στο σημείο να καταδικάσουν την δίκαιη αγανάκτηση Αντιδημάρχου τους όταν είδε πως δύο γεροντάκια πήγαιναν και ξαναπήγαιναν στις υπηρεσίες του δήμου αλλά δεν εξυπηρετούντο! Και επειδή "τρόμαξε" η υπάλληλος από τις φωνές και το "χτύπημα" στο πλέξιγλκλας που χωρίζει τον ταλαιπωρούμενο πολίτη από την δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία του δεν ΒΑΡΙΕΣΑΙ άκουσαν τις επιτήδειες που έχουν αναγάγει την αλληλεγγύη σε "μεροκάματα" και αντί να πάρουν μέτρα να μην ταλαιπωρείται ο δημότης απλώς έβγαλαν τρελούς όσους δικαίως διαμαρτύρονταν! 

Σήμερα έρχονται να μιλήσουν για συνθήκες θερμοκηπίου και άλλα που θα ήταν γραφικά εάν δεν τα είχε πληρώσει ακριβά αυτή η πόλη. 

Εάν δεν παραιτηθεί από επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ενωμένοι με την Ηλιούπολη" ο "αντάρτης" κος Γιώργος Χατζηδάκης πολύ φοβούμαστε ( όχι πως μας νοιάζει και ιδιαίτερα) πως στις κάλπες του 2028 δεν θα έχει να επιδείξει στο ψηφοδέλτιό του κανέναν κεντροδεξιό υποψήφιο! 

Άλλωστε στη θητεία του έκανε ό,τι μπορούσε για να διώξει μακριά όσους είχαν διαφορετική άποψη για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται υπάλληλοι που ηθελημένα δημιουργούν θέματα

Πως μπορεί να ταυτίζεται ο τέως δήμαρχος Ηλιούπολης με ένα σωματείο που θεωρεί πως προσπαθούν να το φιμώσουν; 

Με ποιον τρόπο θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτό; Είναι δυνατόν σωματείο εργαζομένων να αρνείται να παραδώσει τα κλειδιά των γραφείων τους λες και είναι δική του ιδιοκτησία; 

Το "πείραμα" διοικούν οι υπηρεσιακοί και κάνουν ό,τι θέλουν οι εργαζόμενοι δεν πέτυχε διαχρονικά στο δήμο μας και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει ένας δήμαρχος που πήγε στο σπίτι τους εξαιτίας αυτού του γεγονότος! 

Οι δημότες μας παρακολουθούν με σκεπτικισμό την ταύτιση δημοτικών παρατάξεων με μικροσυμφέροντα που θέλουν να μην αλλάξει τίποτα και ποτέ στην πόλη και για τον λόγο αυτό παρά τα λάθη και τις παραλείψεις της νυν διοίκησης ελπίζουν ακόμα σε αυτή. 

Επειδή γνωρίζουμε πως στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα δώσει πάλι show το ΣΕΔΗ να τους ενημερώσουμε από τώρα πως όσο περισσότερο μιλάνε τόσο περισσότερο φέρνουν κοντά στο δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο και την νυν διοίκηση ανθρώπους που ουδέποτε είχαν ψηφίσει την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" . 

Ας κοιτάξουν τι θα κάνουν στην παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" με πρώην Αντιδημάρχους της διοίκησής τους που φλερτάρουν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές του 2028 με την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" γιατί εμείς έως τότε δεν θα είμαστε εδώ να τους τα γράφουμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...