Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Εάν συνεχίσετε τις αναφορές κατά των ομάδων μας στο facebook το πιο πιθανό είναι να μείνετε εσείς χωρίς ομάδες και προσωπικά προφίλ στον Αμερικανικό κολοσσό! Το γράφουμε για να μην σας πιάνει εκ των υστέρων η κλάψα! Αφού δεν πετύχατε εδώ και τέσσερα χρόνια που το "παλεύετε" να ρίξετε το ιστολόγιό μας με αστείες αναφορές σας στην Google τώρα σας έπιασε άλλη "τρέλα" πως μπορείτε να μας αποκόψετε από τις δικές μας ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το κινεζικό Tik- Tok θα σας μείνει σοβαρευτείτε! 

  • Παραιτήθηκε ο κος Αναστάσιος Θωμαΐδης από πρόεδρος της Β3 ΔΕΕΠ Νοτίου Τομέα Αθήνας λόγω αυξημένων επαγγελματικών και ακαδημαϊκών υποχρεώσεων. Μπορείτε να δείτε την σχετική μας ανάρτηση κάνοντας κλικ εδώ.   Από την πλευρά μας του ευχόμαστε κάθε επιτυχία κρίνοντας ιδιαίτερα θετική την θητεία του ως προέδρου στη μεγαλύτερη ΔΕΕΠ της χώρας. 

  • Το ενδιαφέρον σας τράβηξε η συνέντευξη του συγγραφέα & δημοσιογράφου κ. Νίκου Γκατζογιάννη που αναδημοσιεύσαμε από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.( δες εδώ). Γιατί τα εγκλήματα των κομμουνιστών για εμάς δεν πρέπει να αποσιωπούνται αλλά να αναδεικνύεται ο προδοτικός ρόλος του ΚΚΕ και των οπαδών του σε κάθε ευκαιρία. Άλλωστε μπορεί πλέον η ΕΣΣΔ να έχει καταρρεύσει αλλά υπάρχουν ακόμα κομμουνιστικές δικτατορίες στον κόσμο και εάν τα εγκλήματά τους πέσουν στη λήθη η Ιστορία έστω και ως φάρσα πολλές φορές επαναλαμβάνεται. Η χώρα μας είναι τυχερή που δεν γνώρισε κομμουνιστική τυραννία αλλά άτυχοι επειδή το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν ανέδειξε ως όφειλε τα εγκλήματα των Ελλήνων κομμουνιστών την περίοδο 1946-1949 έτσι ώστε οι τότε θύτες να εμφανίζονται ως θύματα! 

  • "Όλοι"  μαζί προχωράμε για να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες εκείνες προϋποθέσεις όπου και στο δήμο μας τα αυτονόητα δεν θα χρειάζονται ιδιαίτερες επεξηγήσεις. Με έκπληξη διαβάζουμε πονήματα που βρίθουν ψευδών στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα "πλυντήρια" που ξεπλένουν από εκβιαστές έως φασίστες για ακόμη μια φορά προσπαθούν ανεπιτυχώς να στοχοποιήσουν τον εμπνευστή αυτού εδώ του ιστολογίου! 

  • Υποψήφιος για πρόεδρος του ΕΒΕΑ θα είναι ο κος Ιωάννης Μπρατάκος στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία. 





  • Εξαιρετική εκδήλωση υπό την αιγίδα του δήμου Ηλιούπολης την Πέμπτη 18 Ιουλίου στην πλατεία Φλέμινγκ. 


Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Επιτροπή για την Κύπρο και Εργαστήριο Κυπριακών Μελετών) σε συνεργασία με την Κυπριακή Πρεσβεία – Σπίτι της Κύπρου, το Σωματείο «Παναγία Ευαγγελίστρια» και τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, ώρα 20.30 μ.μ., στην Πλατεία Φλέμινγκ (Στη Λεωφόρου Ειρήνης & Φλέμινγκ).

Υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Σταύρου Αυγουστίδη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ – ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
Από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΨΥΡΡΟΠΟΥΛΟ
Από τον Μορφωτικό Σύμβουλο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα κ. ΛΟΥΚΑ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ
Από την Καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας κ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΛΑ, Διευθύντρια του Εργαστηρίου Κυπριακών Μελετών (ΕΡ.ΚΥ.ΜΕ.) του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής και Μέλος της Επιτροπής για την Κύπρο (Ε.Π.Α.Κ.) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.)
Από τον Πρόεδρο του Σωματείου «Παναγία Ευαγγελίστρια» κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
ΣΥΝΤΟΜΟ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ από τον Χορευτικό Όμιλο του Πανεπιστημίου Κύπρου (Χ.Ο.Π.Κ.)
ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΟΜΙΛΙΑ από τον Ομότιμο Καθηγητή Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας (με έμφαση στην Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία) ΑΝΔΡΕΑ Ι. ΒΟΣΚΟ, εκ μέρους της Ε.Π.Α.Κ. και του Εργαστηρίου ΕΡ.ΚΥ.ΜΕ. του Ε.Κ.Π.Α.ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ από τον Χ.Ο.Π.Κ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ:Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης
Ο Σύλλογος Κρητών Ηλιούπολης
Το Σωματείο «Παναγία Ευαγγελίστρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...