Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Ο κος Ψυρρόπουλος απέσυρε την "πρώην" Χρυσαυγίτισσα από το ψηφοδέλτιο του αλλά η κα Γωγώ Τσακογιάννη την έχρισε "Βασίλισσα Ιουλίου" στην ομάδα της οι "Ηλιουπολίτισσες "



Ο λόγος για την κα Σοφία Κουσουνή την οποία απέσυρε από υποψήφια δημοτική σύμβουλο η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" μετά τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ μας. Δεν πήγε "χαμένη" όμως την "αγκάλιασε" ο κόκκινος φασισμός της κα Τσακογιάννη και την "έχρισε" μέσα στην "δημοκρατική" ομάδα της "Οι Ηλιουπολίτισσες" ως "Queen of July" !Γράφει λοιπόν η κα Γωγώ Τσακογιάννη στην ομάδα της "Οι Ηλιουπολίτισσες" 




#TheQueenOfJuly 2024 είναι η Σοφία Κουσουνή επιβραβεύοντας την συμμετοχή της στην προβολή της Ηλιουπολίτικης επιχειρηματικότητας θα απολαύσει δώρα και υπηρεσίες προσφορές των καταστημάτων !!! Χορηγοί για την Queen του Ιουλίου μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή με σχόλιο εδώ Θα σας κρατάμε ενήμερες με φωτογραφίες και feedback Ευχαριστούμε ΧΟΡΗΓΟΥΣ και Ηλιούπολη #ΖΩΗλιούποληΣτηρίΖΩΗλιούπολη

Εμείς τι άλλο να γράψουμε για την ομάδα αυτή; Να θυμίσουμε μόνο για όσους δεν είναι αναγνώστες μας,  τα τρία αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που οδήγησαν τον νυν δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο να την αποσύρει από τον συνδυασμό του. Η κα Κουσουνή βέβαια ήταν καιρό μέλος της ομάδας "Οι Ηλιουπολίτισσες" αφού η κα Τσακογιάννη καμία δημοκρατική  ευαισθησία δεν έχει και επιβραβεύει πάντα τις "καλύτερες" . 

Και τελικά το έκαναν και αυτό! Υποψήφια της Χρυσής Αυγής το 2019 ! στο ψηφοδέλτιο του Στάθη Ψυρρόπουλου!




Παλιότερα "Βασίλισσα" είχε χρίσει η κα Τσακογιάννη και την παρακάτω για να μην έχει και κανείς καμία αυταπάτη τι πρεσβεύει η ομάδα τους και τι οι επιχειρηματίες που χορηγούν τέτοια φυντάνια που θα έλεγε και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κος Δημήτρης Κουτσούμπας! 

"Οι Ηλιουπολίτισσες" επιβράβευσαν τον ρατσισμό της Σούλας Μανώλη που αποκαλεί τους πρόσφυγες πιθήκια !




Δεν ξέρουμε τι λένε και τα "αδελφάκια" τους του "Είμαι Εδώ",  ενώ φυσικά και τα τοπικά ΜΜΕ που τάχα ενοχλούνται από τον ΦΑΣΙΣΜΟ,  δεν βλέπουμε να δείχνουν καμία ιδιαίτερη ευαισθησία! 




Φοβόμαστε μόνο μην δεν την ανεβάσει στο άλογο του ο Άρης Βελουχιώτης  για βόλτα μετά από αυτά που πράττει ,  αλλά μπας και την νοιάζει ;  Άλλωστε τι πραγματικά χωρίζει ΜΑΥΡΟΥΣ και ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ φασίστες; Όπως οι περισσότεροι έχουν καταλάβει,  ο καβγάς γίνεται για το χρώμα του φασισμού τους και πρωτίστως για τα μεροκάματα!  Για θέσεις και αξιώματα αιματοκύλισαν την Ελλάδα οι κατσαπλιάδες την περίοδο 1946-1949 και 75 χρόνια μετά για τους ίδιους λόγους όσοι γνωρίζουν πως δεν θα κερδίσουν ποτέ εκλογές με κάλπες , ονειρεύονται "επαναστάσεις" με σήμα το ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΟ! 


Αυτά προς το παρόν και  ελπίζουμε στο μέλλον η ομάδα "Οι Ηλιουπολίτισσες" να συνεχίσουν να ευτελίζουν  και άλλο την τοπική επιχειρηματικότητα,  για να έχουμε και εμείς θέματα να γράφουμε! 


3 σχόλια:

Gogo Tsakoyani είπε...

Μαρίνη μιλάς/γράφεις ή κλάνεις -στο έχω πει 100 φορές- το ίδιο μου κάνεις !!! Βόλτα ο Βελουχιώτης όταν με πάει με το άλογό του θυμάμαι πάντα εσένα καθότι κάθε φορά που χέζει -το άλογο- φωνάζουμε και οι δυο "να, να ο Μαρίνης"!!!

Sofiakousouni73 είπε...

Πραγματικά θα ήθελα να μάθω...
τι φοβάστε και ακόμα

Sofiakousouni73 είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα ζούμε σε μια χώρα που λέμε ότι έχουμε δημοκρατία. ΟΧΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ.
Ο κ.Μαρινης έχει πραγματικά μεγάλο θέμα μαζί μου.
Μάλλον με φοβάται για κάποιο λόγο. Έχω την εντύπωση ότι κάτι θέλει. Εγώ προσωπικά αν κάποια στιγμή στην ζωή μου ήθελα να κανω την επανάσταση μου δεν θα κάτσω να δώσω δικαίωμα σε κάθε τυχαίο. Μαρινη.
Όλα αυτά τα χρόνια δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν. Δεν βγήκα να επηρεάσω κανέναν και για τίποτα.
Έχω όμως δικαιώματα σαν πολίτης και απαιτώ να εξαφανιστεί το άρθρο όσο αφορά το όνομα μου.
Λόγο υγείας μπορώ να το πάω δικαστικά το θέμα κύριε πλέον.
Εχοντας τριπλό έμφραγμα μυοκαρδίου και επιδείνωσης της υγείας μου, πραγματικά αφορμή ψάχνω. Ελπίζω να καταλάβατε κ. ΜΑΡΙΝΗ.

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...