Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Τάσος Ευσταθίου: Έχει χαθεί η έννοια του δημοτικού συμβουλίου....

Μετριοπαθής όπως πάντα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου  στην τοποθέτησή του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που μετατράπηκε σε μπάχαλο επειδή ετσιθελικά ήθελε ο εκδότης του "Σφυγμού της Ηλιούπολης" κος Μάκης Παπαδάτος  να λάβει τον λόγο και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κορμά  δεν τον άφησε να μιλήσει. Τότε  αυτός άρχισε και φώναζε κάτι που είδαν όλοι οι παρεβρισκόμενοι. 

Ξεκάθαρα όσοι έχουν τοπικό ΜΜΕ έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τις θέσεις τους ΔΗΜΟΣΙΑ δεν μπορεί να τους λογοκρίνει ουδείς , δεν συμφωνούμε  με απόψεις άλλων τοπικών ΜΜΕ και παρατάξεων που ποντάρουν στους "φωνασκούντες" και μονίμως διαμαρτυρόμενους ο χώρος του δημοτικού συμβουλίου είναι για να ομιλούν όσοι εκλέχθηκαν και ουδείς άλλος! 

 Δεν θεωρούμε πως έχει καμία δυνατότητα η νυν διοίκηση ή κάθε επόμενη να ΦΙΜΩΣΕΙ καμία ΦΩΝΗ άλλωστε καθημερινά μας διαβάζουν πολλοί περισσότεροι από τους ολίγους που παρακολουθούν τα δημοτικά συμβούλια. 

Έτσι ο καθένας Παπαδάτος ή Μαρίνης δεν δύναται να απαξιωθεί παρά μόνο όταν δεν έχει στοιχεία για να υπερασπίσει με λογικά επιχειρήματα όσους κατηγορεί για ΔΙΑΦΘΟΡΑ δημόσια,  και χωρίς αστερίσκους. 

 Άλλωστε όποιος θεωρεί πως θίγεται μπορεί να καταφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη σε αυτή την "νωχελική" που χρειάζεται πολλάκις φορές την επέμβαση του νομοθετικού σώματος για να αποφασίσει να προασπίσει το κύρος της , που έχει πληγεί εξαιτίας μιας σειράς δικαστικών αποφάσεων που δεν αποδίδουν Δικαιοσύνη. 

Συγκεκριμένες δημοτικές παρατάξεις όπως π.χ η "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης" απαξιώνουν κάθε φορά θεσμούς του Ελληνικού Κράτους πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα  όπως έχουν κάνει στο παρελθόν και εναντίον του εμπνευστή αυτού εδώ του ιστολογίου χωρίς φυσικά να πετυχαίνουν να ΦΙΜΩΣΟΥΝ όσους θεωρούν αυτοί "ενοχλητικούς" , επειδή αναδεικνύουν τον έκδηλο ΦΑΣΙΣΜΟ τους. Κρίθηκαν και θα κριθούν και στις επόμενες δημοτικές εκλογές όσοι επί 12 χρόνια διοίκησαν τον δήμο μας και κληρονόμησαν στους μετέπειτα δημάρχους παθογένειες που κάποια στιγμή πρέπει να διορθωθούν. 

Παρακολουθείστε εδώ και την μετριοπαθή τοποθέτηση του κ. Τάσου  Ευσταθίου που σίγουρα δεν εκτιμάται σε μια πόλη όπου ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ θεριεύει,  και χρειάζεται να κληθεί η αστυνομία για να απομακρυνθούν οι τζάμπα μάγκες που δημιουργούν ένταση μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης.  Όπως είδατε όλες και όλοι όταν κλήθηκαν  οι αρμόδιες αρχές για να επιβάλλουν την τάξη, οι κύριοι που δημιούργησαν ένταση απλώς "εξαφανίστηκαν" από τον χώρο του δημοτικού συμβουλίου. 


Να τονίσουμε πως και η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" που τώρα ασκεί διοίκηση στο δήμο μας,  χρησιμοποιούσε στο παρελθόν τάχα ενεργούς πολίτες που έρχονταν στο δημοτικό συμβούλιο , έπαιρναν τον λόγο και δημιουργούσαν μια εικόνα στο δημοτικό συμβούλιο που σαφέστατα απαξιώνει το θεσμό. 

Όπως στο παρελθόν "εξαφανίσαμε" με το ρεπορτάζ μας "Μεσσίες" που τα έχουν όλα εύκολα  στα λόγια μη έχοντας θέσεις ευθύνης,  έτσι θα συνεχίσουμε να αποδομούμε με στοιχεία και όχι εικασίες όσους θεωρούν πως οι ιδεοληψίες τους είναι θέσβατες , και είναι υποχρεωμένη η εκάστοτε διοίκηση να ενδίδει στο φασισμό τους. 

Γιατί φασισμός είναι να καταγγέλλεις τους άλλους για μη σεβασμό των θεσμών όταν εσύ ο ίδιος δεν σέβεσαι συνειδητά κανέναν κανόνα της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Τους δημοσιογράφους προφανέστατα και δεν μπορεί να τους αγγίξει καμία κυβέρνηση πόσο μάλλον μια δημοτική αρχή που προεκλογικά δέχθηκε μπαράζ επιθέσεων από κάποια μεγάλα ΜΜΕ αλλά και από το δικό μας όταν οι σημερινοί "επαναστάτες" έβλεπαν ψεύτικα δημόσια έγγραφα και είχαν λυσσάξει σε τέτοιο βαθμό που πέτυχαν το ακατόρθωτο έως χθες για το δήμο μας και αυτό φυσικά είναι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου όπου εν ενεργεία δήμαρχος ήρθε στη δεύτερη θέση! 

Το 60% προφανέστατα και  δεν θα φιμωθεί  από το 40% . Δεν είναι χώρος το δημοτικό συμβούλιο για να "σκούζει" κάθε πικραμένος,  πολύ καλά εκ του αποτελέσματος έκανε όποιος κάλεσε την αστυνομία ηρέμησαν κατευθείαν όσοι έτσι και αλλιώς κανέναν διάλογο δεν θέλουν,  απλώς πάνε στο δημοτικό συμβούλιο για να κάνουν το show τους! 

Τοπικά ΜΜΕ που προεκλογικά δεν έπαιξαν το θέμα της ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗΣ από τον σημερινό δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο μάταια προσπαθούν να πείσουν τους αφελείς που ακόμα τους διαβάζουν , πως ενδιαφέρονται τάχα για το καλό της πόλης! Show και δημόσιες σχέσεις κάνουν και προφανέστατα μην αναμένει ουδείς από εμάς συγχρωτισμό μαζί τους,  το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Εμείς με όσους επιδεικνύουν ΑΝΟΧΗ στον κόκκινο ή τον μαύρο φασισμό δεν συμμαχούμε,  έχουμε ξεκάθαρες απόψεις,  αδιαφορούμε πλήρως εάν με τα γραφόμενά μας "θίγεται" ο τάδε ή ο δείνα! 

Δεν μπορεί να θεωρηθεί για εμάς αξιόπιστος ο οιοσδήποτε , δεν μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενά του! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...