ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η Κούλα του Μωραίτη βγήκε να μας πει πως δεν γουστάρει και "μπόλιασμα" ο "Μεσσίας" - Προφανώς φοβάται μην χαθεί το "μοναδικό" του DNA

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Η Κούλα του Μωραίτη βγήκε να μας πει πως δεν γουστάρει και "μπόλιασμα" ο "Μεσσίας" - Προφανώς φοβάται μην χαθεί το "μοναδικό" του DNA


Πάλι μας έπιασε στο στοματάκι της η ανορθόγραφη Κούλα. Ο Δημήτρης Μωραίτης δηλαδή που ως θηλυπρεπής  βάζει την Κυριακή Παρασκευά να γράφει φαντασίες  όταν βρίσκονται οι φίλοι του οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ στα "σχοινιά" από το ρεπορτάζ του ιστολογίου μας. Έτσι η  Κούλα έχει  γράψει ένα "νέο"  πόνημα για τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη , θεωρώντας πως θα πείθει και κανέναν σοβαρό , πέρα από τους φασίστες συνοδοιπόρους τους μαύρου ή κόκκινου χρώματος. 

Το να πετύχεις σωρεία  ορθογραφικών λαθών σε τρεις σειρές κείμενο,  είναι βέβαια αρκετό για να μας αποδείξεις πως δεν έχεις  κανένα πτυχίο Δημήτρη Μωραίτη πέρα από αυτό του ρατσιστή και υμνητή δικτατόρων. 

Στον σκουπιδιάρη φασίστα συνοδοιπόρο σας απάντησε η ΕΣΗΕΑ δύο σειρές όλες και όλες , αλλά μάλλον δεν κατανοείται πως το θέμα έχει απαντηθεί από τον δημοσιογράφο,  και πως  μόνο καλό του κάνατε με την συγκεκριμένη ανάρτησή σας. Που την διάβασαν επειδή την αναπαραγάγαμε εμείς για να μην έχετε και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. 

Επί της ουσίας τώρα κα Παρασκευά για να τα μεταφέρεις και στην κολλητή σου. 

Εάν οι δυνάμεις της πόλης που θα δώσουν λύση στα προβλήματα είναι οι "ψεκασμένοι" φασίστες κόκκινου και μαύρου χρώματος μαζί με τους τεμπέληδες χαραμοφάηδες του δημοσίου,  τότε ναι κάνουμε "ζημιά" γιατί καθημερινά τους "ξεβρακώνουμε" λέγοντας μόνο την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Μας λέτε λοιπόν για δυνάμεις προόδου (ποιοι απαρτίζουν αυτές:) εσείς που εκπροσωπείτε το "αυγό του φιδιού" και δεν έχετε απαντήσει σε κανένα από τα δημοσιεύματα μας πέρα από το πως ο καταγγέλλοντας είναι "τρελός" .  Για τον έκδηλο ρατσισμό σας κουβέντα. Για τους ύμνους σε δικτάτορες κουβέντα. Για τα όσα ισχυριστήκατε για ιερωμένο της πόλης μας κουβέντα. Για όσους καθυβρίσατε και είναι σήμερα αντιδήμαρχοι κουβέντα. Ενδιαφέρεστε μόνο για τον δημοσιογράφο που έδωσε ΤΕΛΟΣ στην φασιστική δράση σας και μπήκε ΕΜΠΟΔΙΟ στις ασυναρτησίες που δημοσιεύατε στην απέλπιδα προσπάθειά σας να εκμεταλλευτείτε τον πόνο και την αγανάκτηση όσων ζούσαν πλουσιοπάροχα με δανεικά! 

Αγνοείτε τα δεκάδες κείμενα (θα τα παίξουμε και πάλι )  που αναφέρονται σε δικά σας δημοσιεύματα που υμνείται δικτάτορες , και παρουσιάζεται έναν άνθρωπο που μιλάει χειρότερα ελληνικά και από τους αλλοδαπούς μετανάστες που εργάζονται στην χώρα μας ως τάχα πολιτικό πρόσωπο που θέλει το καλό της πόλης αλλά και της χώρας! Ένα πρόσωπο που ως ΚΟΤΑ κακαρίζει προεκλογικά από το 2010 και δεν κατεβαίνει ποτέ γνωρίζοντας πως οι φασίστες στην πόλη ΠΟΛΛΟΙ αλλά αυτοί που θα ήθελαν να εκτεθούν δεν συμπληρώνουν ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ! 

Παλιά φωτογραφία του Δ. Μωραίτη όταν ακόμα θεωρούμε πως θα μπορούσε να πλασαριστεί ως η "άλλη λύση" για την πόλη! 


Για όσον αφορά τον αυτόκλητο "Μεσσία" της πόλης κ. Μωραίτη , οι ΑΛΗΘΕΙΕΣ μας δημοσιευμένες με στοιχεία  είναι οι παρακάτω. 

Δεν έχει κανένα πτυχίο Νομικής όπως ψευδώς ισχυρίζονταν. 

Δεν έχει καμία επιχείρηση στο εξωτερικό όπως ισχυρίζεται 

Και όσο για το εάν είναι ΑΝΔΡΑΣ ή όχι το αφήνουμε στην κρίση σας. Ιδίως εσείς που τον συναναστραφήκατε και τον γνωρίζετε. 

Ο "συγγραφέας" βέβαια μπορεί να έχει ένα σωρό χάρες αλλά όχι αυτές που διαφημίζει αφού και τα βιβλία του μόνος του τα εκδίδει ως άλλος Παττακός! 

Ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης είναι γνωστός ακόμη και σήμερα σε όσους εργάζονται στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας. Οι εργοδότες του είναι όλοι ΕΝ ΖΩΗ , και παρακολουθούν τις αναρτήσεις που κάνει στο διαδίκτυο γνωρίζοντας ποιος είναι. Ουδείς από αυτούς δεν έχει καμία αμφιβολία για την τιμιότητα του αλλά και το ανυποχώρητο σε όσα αυτός διαχρονικά πρεσβεύει και οι συγκρούσεις του με ΚΟΣΤΟΣ είναι γνωστές σε όλη την δημοσιογραφική πιάτσα. 

Αυτοί προφανώς που δεν μπορούν να αποδεχθούν την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι οι κραγμένοι φασίστες  , οι κομπλεξικές  "φάλαινες" και όσοι διαχρονικά έχουν βρεθεί στο στόχαστρο της έρευνάς του και θα βρεθούν και στο μέλλον αφού η ΣΙΩΠΗ δεν αποτελεί ΧΡΥΣΟ για κανέναν ένοχο. 

Σε αντίθεση με εσάς που δεν μας παρουσιάζεται ΤΙΠΟΤΑ πέρα από ύβρεις χωρίς στοιχεία και αίολες κατηγορίες για τάχα διαφθορά που στην περίπτωση του δημοσιογράφου περιορίζονται σε μια coca-cola και ένα κομμάτι πίτσα! Ο ίδιος έχει αναρτήσει διαδικτυακά τα πάντα . Δημοσιογραφικές ταυτότητες των ΜΜΕ που εργάστηκε , μισθοδοσίες , μέρος των ενσήμων την ώρα που απέναντί του έχει ανθρώπους που δεν δούλεψαν ώρα ή που κάνουν "διακοπές" στο Ελληνικό Δημόσιο! 

Να γνωρίζεται πως ο δημοσιογράφος δεν αρέσκεται στις πίτσες αλλά μάλλον η Δημητρούλα   μπερδεύτηκε με άλλη λέξη που ταιριάζει γάντι στην ιδιαιτερότητά της. 

Τέλος ας κατανοήσετε πως όσοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και εάν μαζευτείτε, όσοι αντιμεβολιαστές , αντιμνημονιακοί ή ό,τι άλλο βαπτίζεται την ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ σας , στο ΤΕΛΟΣ θα νικάει πάντα η ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Και η αλήθεια είναι πως εσείς μπορείτε να συνομιλείτε με Κάνδηλες , Τασούλες, Τζόλες, Τσαμασφύρες ,  Γαυγιωτάκηδες, Παρασκευούλες , Διαμαντούδες και Σούλες .  Αλλά  εμείς ως μέσο δεν είμαστε ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ στον ΦΑΣΙΣΜΟ οιοδήποτε χρώματος,  και δεν ανεχόμαστε να υβρίζετε το λειτούργημά μας από κανέναν ΠΟΥΣΤΗ και καμία ΠΟΥΤΑΝΑ

Το επόμενο διάστημα μαζί με τους άλλους  ξεφτιλισμένους που σας ανέχονται, θα έχετε πεδίο δόξης "λαμπρό" , για να συνεχίσετε  να υβρίσετε τα συστημικά κατά εσάς τους φασίστες ΜΜΕ,  αφού διαχρονικά αυτά στηρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ , και έχουν ως πλειοψηφία πάρει τις σωστές θέσεις,  όσον αφορά το μέλλον της χώρας μας.

ΥΓ: Τέλος , εδώ από το 2020 είμαστε μια ομάδα ανθρώπων,  και καμία επίπτωση δεν θα έχει στο ιστολόγιό μας η αποχώρηση οιοδήποτε. Και το γράφουμε αυτό για όσους θεωρούν πως την μελλοντική τους ανεργία θα την πληρώσει ένα τοπικό ΜΜΕ,  που δεν χρωστάει ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Καλημέρα δημοκρατία!!!
Δεν υπάρχει μέρα να μην χαίρομαι που ζω σε μια ελεύθερη χώρα, χωρίς δικτάτορες και Ταλιμπάν στην εξουσία.
Αυτό το γκροτέσκο σόου του Μωραιτη που κρατάει εδώ και χρόνια, κρατάει με την ανοχή τών πολιτών της Ηλιούπολης. Οπότε ,θεωρώ συνυπεύθυνος τους ανθρώπους που φέρουν ελάχιστη αντισταση σε όλα αυτά που πρεσβεύει.Στερούμενοι το ιστορικό βάρος , όλοι όσοι έχουμε γεννηθεί επί δημοκρατίας , νομίζουμε ότι οι φασίστες καταλαβαίνουν τι σημαίνει ελευθερία.
Όχι, οι φασίστες χρησιμοποίησουν την ελευθερία που μας παρέχει αυτή η "ελαττωματική δημοκρατία για να πάρουν την εξουσία ώστε στο μέλλον όταν θα αναφέρεις τις λέξεις "human rights" ,θα καταλήξεις είτε φυλακή ή τρία μέτρα κάτω από την Γη.
Την ελευθερία μας την περιορίζει ένας ιός που δεν κάνει καμία διάκριση ποιός θα είναι το επόμενο θύμα του.
ΥΓ Ο ιός," αγαπητοί" δεν έχει ρατσισμούς (όπως τόσοι σε αυτή την πόλη) και ούτε κοιτάει αν το DNA σου προέρχεται από τους μυθικούς κατοίκους της Ατλαντίδας.