ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας μιλάει για ατυχή επιλογή της και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση πλέον με τον συγκεκριμένο "πολιτικό χώρο" η κα Σοφία Κουσουνή- Παράλληλα αποσύρει την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ μας μιλάει για ατυχή επιλογή της και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία σχέση πλέον με τον συγκεκριμένο "πολιτικό χώρο" η κα Σοφία Κουσουνή- Παράλληλα αποσύρει την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

 


Με ανάρτησή της στο facebook η κα Κουσουνή αντιδρά στην δική μας "αποκάλυψη" και τονίζει πως ουδεμία σχέση έχει πλέον με τον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο με τον οποίο ήταν υποψήφια βουλεύτρια Νοτίου Τομέα Αθηνών στις βουλευτικές εκλογές του 2019.  Την εγκληματική οργάνωση δηλαδή της Χρυσής Αυγής. 

Και βέβαια η ίδια πολύ ωραία τα γράφει και τα ξεκαθαρίζει στο συγκεκριμένο της ποστάρισμα εμείς όμως  λαμβάνουμε μηνύματα στο messenger για τα οποία δεν θα σας "απασχολήσουμε" προς το παρόν τουλάχιστον,  αλλά λέμε σε αυτόν που μας τα έστειλε πως ήδη έχουμε ενημερώσει όσους πρέπει. 

Άρα απέσυρε η ίδια την υποψηφιότητά της και ήμασταν έτοιμοι να πούμε ΜΠΡΑΒΟ στον  κ. Στάθη Ψυρρόπουλο για τα "αντανακλαστικά¨" του όπως γράφει άλλο site της πόλης μας . 

  Σε κάθε περίπτωση ΜΠΡΑΒΟ και στους δύο , αφού αντιλαμβάνονται πως με ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν μπορεί να παίζει ουδείς! Λάθη άλλωστε κάνουμε όλοι και είναι θετικό όταν τα παραδεχόμαστε . Βέβαια θα ήταν προτιμότερο ,  αυτό να είχε συμβεί χωρίς την δική μας ανάρτηση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: