ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Και τελικά το έκαναν και αυτό! Υποψήφια της Χρυσής Αυγής το 2019 ! στο ψηφοδέλτιο του Στάθη Ψυρρόπουλου!

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Και τελικά το έκαναν και αυτό! Υποψήφια της Χρυσής Αυγής το 2019 ! στο ψηφοδέλτιο του Στάθη Ψυρρόπουλου!


Ο "εθελοντισμός" από την Γωγώ Τσακογιάννη στην Σοφία Κουσουνή ένα τσιγάρο δρόμος! Έτσι μετά το ατόπημα του κ. Γιώργου  Βενετσανόπουλου που δεν έχει ιδεολογική  σχέση με τα άκρα , και είμαστε βέβαιοι πως δεν θα επαναλάβει το σφάλμα του, η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" ανακοίνωσε πριν λίγο ως υποψήφια δημοτική σύμβουλό της , υποψήφια βουλεύτρια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις εκλογές του 2019! Όλα αυτά  στο ψηφοδέλτιο που το διαφημίζουν ως το "νέο"! 




Η Χρυσή Αυγή είναι το παλιό και σε αυτόν τον χώρο , το "νέο" είναι οι "Κασιδιάρηδες" που τους αναμένουμε και αυτούς να ανακοινωθούν όχι απαραίτητα από την παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου! Και βέβαια τα like έπεσαν "βροχή" είτε από ανυποψίαστους είτε από ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Για την Ιστορία και μόνο η κα Σοφία  Κουσουνή είχε λάβει στις βουλευτικές εκλογές του 2019 με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα Νότιο Τομέα Αθηνών  726 ψήφους . 


Και βέβαια το 2019 η Χρυσή Αυγή ήταν ήδη με την ηγεσία της στις φυλακές , είχε ήδη αποκαλυπτεί από τα συστημικά ΜΜΕ κατά τους "ψεκασμένους" η δράση της,  και είχαν δολοφονήσει ήδη τον Παύλο Φύσσα! 

Άρα συνειδητά η "εθελόντρια" που δεν είχε καμία σχέση με τον εθνικισμό για δεκαετίες συστρατεύθηκε με το mix φιλοχουντικών αποβρασμάτων και ναζιστών της Χρυσής Αυγής για μια "ελεύθερη" Ελλάδα όπως μονότονα επαναλαμβάνουν οι οπαδοί των δύο άκρων Ναζί δηλαδή και κομμουνιστές! 

Επειδή το "νέο" δεν μπορεί και δεν πρέπει να παλιώσει πριν ακόμα φτάσει στις δημοτικές κάλπες του Οκτωβρίου , ζητάμε από τον επικεφαλής της παράταξης "¨Πρώτα η Ηλιούπολη" κ. Στάθη Ψυρρόπουλο να αποσύρει μια ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα εκτός και είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Και εμείς νομίζαμε πως θα κάνει "επανάσταση" ο Στάθης Ψυρρόπουλος στις προσεχείς εκλογές αλλά με τέτοιους υποψηφίους μάλλον το πάει για "πραξικόπημα"! 

Το παλιό το είδαμε λοιπόν,  πάμε για το νέο για να πάει η πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΑ και δημοκρατικά πάνω από όλα! 

Δείτε και από site  τους υποψηφίους βουλευτές και βουλεύτριες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στις κάλπες του 2019 ( κάντε κλικ εδώ) και ετοιμαστείτε για τον επόμενο "Έλληνα" ή "Σπαρτιάτη"  υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της πόλης μας! Για όσους δεν πιστεύουν παρά ΜΟΝΟ την σελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ γιατί είναι και "πατριώτες" μπορούν να διασταυρώσουν την υποψήφια της Χρυσής Αυγής στις κάλπες του 2019 ! και από την σελίδα της εγκληματικής οργάνωσης στο διαδίκτυο ( κάντε κλικ εδώ)

Τα ρατσιστικά της σχόλια στο twiter αμέτρητα,  αλλά μάλλον ουδείς από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" τα παρατήρησε θεωρώντας αφελώς πως δεν θα τα βλέπαμε και εμείς. 



Ωραίο το σχόλιο του συνδημότη μας και πρώην Αντιδημάρχου κ. Άγγελου Δημητρόπουλου για την ανακοίνωση της παραπάνω υποψηφιότητας από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" του κ. Στάθη Ψυρρόπουλου. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κος Δημητρόπουλος γράφει: 



Δεν υπάρχουν σχόλια: