ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν τα "βρήκαν" με τα περιθώρια να στενεύουν και να διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα ΝΕΑ ΗΤΤΑ!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Δεν τα "βρήκαν" με τα περιθώρια να στενεύουν και να διαφαίνεται ήδη στον ορίζοντα ΝΕΑ ΗΤΤΑ!

 


Μπορεί να ήρθαμε δεύτεροι ως τοπικό ΜΜΕ αφού όσοι δεν συμπαθούν την ΔΕΞΙΑ ήδη πανηγυρίζουν , αλλά οι ελπίδες που είχαμε πως κάτι θα βγει από την σημερινή συνάντηση για ΚΟΙΝΗ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου στις δημοτικές κάλπες του 2023 για την πόλη μας ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ.

Όλοι πήγαν με τις θέσεις τους τις οποίες και έχουμε "καταγράψει" χωρίς να είμαστε παρών και μπορούμε ανά πάσα στιγμή να τις παρουσιάσουμε αλλά θα αρκεστούμε σε αυτά που εμείς θεωρούμε σημαντικά. 

Θέση πρώην δημάρχου κ.  Γιάννη Αναγνώστου για την διάσπαση της ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ στην πόλη μας φταίνε πρωτίστως οι κύριοι Ευσταθίου και Αραμπατζής,  αυτοί  έφυγαν από την "Νέα Δημοτική Κίνηση" μετά την εκλογική ήττα του 2010 και από τότε έχουμε να δούμε κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο στο β΄ γύρο δημοτικών εκλογών. 

Από την πλευρά του ο κος Ευσταθίου ισχυρίστηκε πως διπλασίασε τα ποσοστά του από το 2014 στις κάλπες του 2019 και ξεκαθάρισε πως δεν κάνει στην "άκρη". 

Για το τι είπε ο κος Αραμπατζής και εάν πήγε στην συνάντηση ρωτήστε τον ίδιο άμα τον πετύχετε στον δρόμο αφού για αυτόν δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ! 

Τώρα όσον αφορά για την απογοήτευση του κ. Διονύση Χατζηδάκη που διαπίστωσε πως καλά του έλεγαν από το κόμμα πως εκεί δεν έχουν σκοπό να ομονοήσουν ΤΖΑΜΠΑ θα παιδευτείς,  κάντε τα παράπονά σας στο κόμμα όσοι είσαστε ψηφοφόροι της ΝΔ που δεν τους "μαζεύει" ή που δεν τους πάει κόντρα όπως είχε κάνει παλιότερα με την υποψηφιότητα του κ. Κωνσταντέα με  τον "αντάρτη" χουντικό δήμαρχο Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα να κατεβαίνει απέναντι και να δημιουργεί πρόβλημα αφού τελικά η πόλη έχει τόσες ντροπές αλλά ΧΟΥΝΤΙΚΟ δήμαρχο δεν εξέλεξε , ή μάλλον δεν την άφησαν αφού υπάρχει και ο "ΜΥΘΟΣ" για  ΝΟΘΕΙΑ στις πρώτες δημοτικές εκλογές μετά την μεταπολίτευση που έβγαλαν για δήμαρχο τον Δημήτρη Κιντή. 

Καρφίτσες και τρυπημένα ψηφοδέλτια κατήγγειλαν ΤΟΤΕ,  όσοι τώρα τα έχουν κάνει τόσο μπάχαλο που φαίνεται πιο πιθανό από ποτέ να φύγουμε από αυτόν τον μάταιο κόσμο έχοντας ζήσει ΜΟΝΟ μία κεντροδεξιά διοίκηση αυτή του κ. Γιάννη Αναγνώστου. 

Περιμέναμε περισσότερα είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ,  και κυρίως περιμέναμε ΡΗΞΕΙΣ με το παρελθόν και ατυχώς διαψευστήκαμε. 

Εάν θεωρούν πως θα ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ μη δείχνοντας στις Νεοδημοκράτισσες και τους Νεοδημοκράτες της πόλης για το ΠΟΙΟΣ φταίει για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της μη ΝΙΚΗΣ για δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις σε περιόδους που η ΝΔ (2019) ήταν στα καλύτερά της,  ας συνεχίσουν να πολιτεύονται όπως πολιτεύονται. 

Κερδισμένος από την σημερινή συνάντηση φυσικά και ήταν ο σημερινός δήμαρχος της πόλης που πλέον κινδυνεύει μόνο από τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ του,  αφού από τα ΔΕΞΙΑ υπάρχει πολυφωνία , ασυνεννοησία και εμμονή στην καρέκλα του επικεφαλής λες και αυτή θα φέρει την ΝΙΚΗ και όχι η ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. 

Εάν τελικά πάμε στο χειρότερο σενάριο και έχουμε και τρίτη υποψηφιότητα τότε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ αντιλαμβάνονται πως το πράγμα θα έχει ζορίσει ΤΟΣΟ,  όσο και παλιότερα όταν η ΝΔ έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας έναν δοτό δήμαρχο που κάποιοι στην πόλη επιθυμούν μάλιστα και να τιμήσουν! 

Εάν δεν κατάλαβαν ΤΙΠΟΤΑ από τις απέλπιδες προσπάθειες ενός δημοφιλή υποψηφίου δημάρχου όπως υπήρξε ο δοτός δήμαρχος της χούντας Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας,  ας συνεχίσουν να πηγαίνουν ΚΟΝΤΡΑ σε κόμμα και όσους έτσι και αλλιώς , εάν θέλουν πάνω από κόμματα και χρώματα τους βρίσκουν και αλλού. 

Δεν ξέρουμε πως θα παρουσιάσουν την συνάντηση αυτή όσοι συμμετείχαν , αλλά για εμάς ήταν μια πλήρης αποτυχία αφού ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ πως διαφωνούν,  ενώ σε μερικούς μήνες έχουμε δημοτικές εκλογές και όποιος κερδίσει θα είναι ο δήμαρχος της πόλης μας για τα επόμενα πέντε χρόνια! 

Αυτά και ελπίζουμε χωρίς να πιστεύουμε πλέον,  πως έως την επόμενη εβδομάδα θα έχει αποσυρθεί ένας τουλάχιστον υποψήφιος για να πάμε τουλάχιστον με δύο και όχι με τρεις όπως όλα δείχνουν! 

Ξεχάσαμε να σας γράψουμε πως ο πρόεδρος του Οίκου του Ναύτου και επί χρόνια στέλεχος της ΝΔ κος Παρασκευάς Γιαννόπουλος δήλωσε ΠΑΡΩΝ , που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως αναζητεί και αυτός την στήριξη ή το χρίσμα της ΝΔ για να προσπαθήσει να καταφέρει όσα δεν καταφέρνουμε επί 16 ολόκληρα χρόνια

Γιατί για όσους είναι μικροί ή ξέχασαν από το μακρινό 2006 έχουμε να κάνουμε ΝΙΚΗ σε δημοτικές εκλογές στην πόλη μας. Δεν θα προλάβουμε να ζήσουμε άλλη κεντροδεξιά διοίκηση όπως φαίνεται και ελπίζουμε να μην φταίμε εμείς για αυτό,  χωρίς να παραγνωρίζουμε και τις δικές μας ΕΥΘΥΝΕΣ από το 2013 έως σήμερα  που μέσω αυτού του ιστολογίου δραστηριοποιούμαστε προσπαθώντας επί ματαίω να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. 

Μακάρι να μην είχαν ανάγκη το χρίσμα ενός κόμματος , αλλά το έχουν και το γνωρίζουν πολύ καλά οι ίδιοι , άσχετα εάν θεωρούν πως θα δουν "ΦΩΣ"  συνεργαζόμενοι με κάθε καρυδιάς καρύδι από τα αριστερά και τα δεξιά. 

Άλλωστε όπως θα δείτε και προεκλογικά μέσα από εμάς,  τα ψηφοδέλτια που καταρτίζουν σε ωθούν άμα είσαι ΔΕΞΙΟΣ να μην τους ψηφίσεις,  και όμως εμείς τους ψηφίζουμε ξανά και ξανά και είμαστε από αυτούς που έχουμε ΨΗΦΙΣΕΙ και Γιάννη Αναγνώστου και Τάσο Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζή ας μην έχουν λοιπόν παράπονο από εμάς , αυτοί έχουν στα ψηφοδέλτιά τους αρκετούς που υπηρέτησαν ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ διοικήσεις! 

Άλλωστε που ξέρετε αύριο μεθαύριο μπορεί και εμείς να δούμε ως σωστή την "ΛΟΓΙΚΗ" πάνω από κόμματα και χρώματα που στην ουσία σημαίνει ΟΛΑ για την ΚΑΡΕΚΛΑ! Ελπίζουμε να παραμείνουμε οι "τρελοί" του "χωριού",  και να μην κάνουμε κυβιστήσεις που άλλωστε δεν συνάδουν πλέον και με την ΗΛΙΚΙΑ μας! 

ΥΓ: Την ώρα της συνάντησης ο τάχα ΔΕΞΙΟΣ και παράλληλα υμνητής του ΔΟΤΟΥ δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα,  προτίμησε να πάει στον Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ηλιούπολης αφού έτσι και αλλιώς δεν τον αφορά το κομματικό χρίσμα έχει οπαδούς τους κάθε λογής "Κασιδιάρηδες"! "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" και τα "μυαλά" στα κάγκελα αφού η Πόλη σύντομα θα γίνει και πάλι δική μας! Και βέβαια δεν εννοούμε για την Ηλιούπολη,  αυτή παραμένει στα όρια της ελληνικής επικράτειας χρόνια τώρα. Με την κίνησή του αυτή ας γνωρίζει πως τελείωσε για τους περισσότερους Νεοδημοκράτες της πόλης που δεν θα τρέχουν να ψηφίσουν κάποιον που προτιμά να συνομιλεί με όλους τους άλλους αλλά όχι με τους συναγωνιστές του. Αυτά και καλή συνέχεια σε όλες και όλους όσους εμμένουν πως μπορούμε να κερδίσουμε ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ. Τα περιθώρια στενεύουν και πέρα από τις προσωπικές φιλοδοξίες υπάρχουν και οι νέες και οι νέοι της πόλης μας που αδικούνται επειδή δεν κρύβουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις. Ας μην τους κάνουν να οδηγηθούν για ένα καλύτερο για αυτούς αύριο στα ψηφοδέλτια των πολιτικών μας αντιπάλων. Εκτός και είμαστε εδώ στην Ηλιούπολη όλοι μια "ωραία" παρέα και προτιμάμε να βλέπουμε κεντροαριστερούς δημάρχους αντί για κάποιον με τις δικές μας Ιδέες. Το θέμα βέβαια παραμένει πόσοι από εμάς τελικά πιστεύουμε στα ίδια πράγματα αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση και θα το διαβάσετε προσεχώς..... 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: