ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δημήτρης Ρέππας: Θα πρότεινα ηρεμία και Ενότητα

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022

Δημήτρης Ρέππας: Θα πρότεινα ηρεμία και Ενότητα



Θα ήθελα κ εγώ σαν άνθρωπος του τ. Δημάρχου κ.  Γιάννη ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ να τοποθετηθώ όσον αφορά την ανάρτηση ενός τοπικού site και μάλιστα μη κεντροδεξιού. Κατ' αρχάς πρέπει να ξέρετε ότι εξωθεσμικοί  παράγοντες δεν είναι τα άτομα που έχουν ασχοληθεί με την πολιτική κ μάλιστα ο τ. Δημαρχος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ο οποίος έδωσε τα πάντα για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας. 

Θα πρέπει ο κάθε δημοσιογράφος να είναι προσεκτικός σε αυτό που γράφει αλλά κ ενημερωμένος σωστά. Όσον αφορά την πρόταση" υπερήφανος και δικαιωμένος" ο τ Δήμαρχος εννοεί το αποτέλεσμα του Β γύρου των εκλογών. 

Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι ο κ. Γιάννης Αναγνώστου είχε βγάλει ανακοίνωση που έλεγε ότι θα στηρίξει οποίον πάει στον Β γύρο. 

Επίσης η ανάρτηση που κάνατε για το 2019 είναι κ αυτή λάθος για αυτό και την κατεβάσετε από το site. 

Ο τ. Δήμαρχος είναι ενεργός πολιτικός και εξέφρασε την γνώμη του για το καλό της πόλης κ θα το έκανε για οποιονδήποτε Δήμαρχο. 

Έτσι κ αλλιώς όλοι πρέπει να προσπαθούμε για το καλό ανεξαρτήτου παρατάξεων. Τα άλλα είναι δικά σας λόγια αγαπητέ Δημοσιογράφε. 

Τέλος θέλω να εκφράσω ότι ο τ. Δημαρχος ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ είναι ένας άνθρωπος με τιμιότητα ήθος και αξιοπρέπεια δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του όπως κάποιοι άλλοι και έχει κάνει πολλούς αγώνες για την παράταξη μας. Θα πρότεινα την ΗΡΕΜΊΑ και την ΕΝΌΤΗΤΑ.

Δημήτρης Ρέππας 
Μέλος ΔΣ ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: