ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τρία από τα δεκάδες ΨΕΜΑΤΑ της "Λουκρητίας της Ηλιούπολης"

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Τρία από τα δεκάδες ΨΕΜΑΤΑ της "Λουκρητίας της Ηλιούπολης"


Η Λουκρητία της Ηλιούπολης γνωστός κατά κόσμον  ως Δημήτρης Ι. Μωραίτης προφανέστατα δεν έχει άλλο ψέμα να πει για τον εαυτό του μετά το "ξεβράκωμά" μας. Και τον άφησαν και αβοήθητο οι ευκαιριακοί του σύμμαχοι που ενώ γνώριζαν τα ψέματα του βγήκαν να τον υποστηρίξουν διαδικτυακά! 

  • Ψευδώς ισχυριζόταν πως έχει σπουδάσει ΝΟΜΙΚΗ πράγμα που δεν συνέβη ΠΟΤΕ όπως μας διαβεβαίωσαν τόσο οι Δικηγορικοί Σύλλογοι της χώρας αλλά κυρίως το Πανεπιστήμιο της Θράκης, στο οποίο ψευδώς ισχυρίζεται  πως υπήρξε φοιτητής. Ουδέποτε έκανε έστω και εγγραφή στο εν λόγω ίδρυμα και βέβαια ουδείς τον γνωρίζει. 
Κάποιος να εξηγήσει στην Λουκρητία πως η εγγραφή σε ένα πανεπιστήμιο δεν είναι κρατικό μυστικό ΄όπως άλλωστε δεν είναι ντροπή το να μην έχεις πτυχίο! Ντροπή είναι να λες ψέματα και όταν αποκαλύπτεσαι να βγάζεις τρελούς τους πάντες! 



  • Το ότι είναι κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης τα τελευταία δέκα χρόνια δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς , όσοι κατοικούν στην πόλη μας το γνωρίζουν όπως επίσης ξέρουν πως κανένα μέλος δεν έχει ο συνδυασμός "σφραγίδα" που έφτιαξε πλην ίσως των στενών του συνεργατών του Κώστα Δήμου και της Κυριακής Παρασκευά που δεν είναι καν δημότης της πόλης μας. 

  • Καμία επιχείρηση δεν έχει στο εξωτερικό ο κος Μωραίτης , καμία δεν έχει δηλώσει στην αρμόδια ΔΟΥ Εξωτερικού , και η ΔΟΥ όπου φορολογείται ή μάλλον καταθέτει τις φορολογικές του δηλώσεις , είναι αυτή της Ηλιούπολης οι οποίες είναι στην ΚΑΤΟΧΗ μας και θα παίξουν προεκλογικά εάν τολμήσει και είναι το ΛΑΜΟΓΙΟ υποψήφιος έστω και για δημοτικός σύμβουλος. Νόμιμα και κυρίως ΗΘΙΚΑ,  ας ρωτήσει και τον δικηγόρο του.  

Η συνέχεια των ψεμάτων του Δημήτρη Μωραίτη σε επόμενη ανάρτηση , για να τα καταλαβαίνετε και εσείς που δεν σας αρέσουν οι μεγάλες αναρτήσεις αφού με το ζόρι βγάλατε το δημοτικό! 

Του κάνουμε "δώρο" και ένα σχόλιο συνδημότη μας αναρτημένο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook που μάλλον αγνοεί τι εστί Μωραίτης! 




ΥΓ: Όπου και εάν βάλει τον πήχη δεν θα τον περάσει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: