Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Τιμούν την ημέρα της γυναίκας με ομιλήτρια της εκδήλωσης υποψήφια Ευρωβουλευτή που είναι υπέρ της μουσουλμανικής μαντήλας!

 


Δεν ξέρουμε εάν στην εκδήλωση των "Είμαι Εδώ" για να σας υπενθυμίσουμε πως παλεύουμε για να σας κάνουμε Ανατολή , η ομιλήτρια κα Άννα Στάμου θα φοράει μουσουλμανική μαντήλα ή ακόμα και μπούρκα. 

Αυτό που διαβάσαμε στους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ είναι πως η γραμματέας της δημοτικής παράταξης " Πρώτα η Ηλιούπολη" θεωρεί πως μέλος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου μας πρέπει να είναι και εκπρόσωπος της εν λόγω "διαδικτυακής συλλογικότητας" , να την χαίρεται ο κος Ψυρρόπουλος την γραμματέα της παράταξής του. 

Την ιδία άποψη για τις "εθελόντριες" της κα Τσακογιάννη έχει και η  δημοτική σύμβουλος κα Αλεξάνδρα  Καραχάλιου και βέβαια μετά από τόσες γυναικείες φωνές της πόλης υπέρ αυτού του είδους του "ακτιβισμού" που στοχοποιεί ευθέως μια νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση,  η διοίκηση του δήμου μας παραχώρησε για δεύτερη φορά  δωρεάν την αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στις "ακτιβίστριες" για μια εκδήλωση όπως βλέπετε και στην αφίσα που έβγαλαν "Ενάντια στην κυβέρνηση του σεξισμού και των πλούσιων (εκ) βιαστών! 

Εάν σεξισμός είναι να μην φοράνε οι γυναίκες μπούρκα και μουσουλμανική μαντήλα,  ε τότε ναι δεν μπορεί μια δυτική κυβέρνηση να καθιερώσει την υποχρεωτικότητά της,  για να μην θεωρηθεί σεξιστική! 

Ούτε βέβαια μπορεί την στιγμή που κανέναν δυτικό κράτος δεν δέχεται τον νομικό όρο γυναικοκτονία να πρωτοτυπήσουμε θεωρώντας την γυναίκα,  κάτι διαφορετικό που δεν τον περιλαμβάνει ο νομικός όρος ανθρωποκτονία

Είναι εμφανές σε οιοδήποτε το είδος "ακτιβισμού" που πράττουν "Οι Ηλιουπολίτισσες" που έγιναν "Είμαι Εδώ" και που βέβαια δεν έχουν κουβέντα για την ΑΠΟΛΥΤΗ βαρβαρότητα της Ανατολής που αυτή την περίοδο κάνει πόλεμο στην γειτονιά μας. 

Τι να καταδικάσουν άλλωστε; Τον "Ορθόδοξο" Πούτιν ή τους μουσουλμάνους Τσετσένους στρατιώτες του που υποχρεώνουν τις γυναίκες τους να φοράνε μουσουλμανική μαντήλα για να πάνε στον δικό τους "παράδεισο" με πιλάφια και παρθένες! 

Αιτία του πολέμου φυσικά και δεν είναι η αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας , αλλά ένας Ρώσος δικτάτορας ο Πούτιν , που δεν αντιλαμβάνεται πως το μόλις 2,5% που εκπροσωπούν τα ουκρανικά εθνικιστικά κόμματα , δεν μπορεί να αποτελέσει αφορμή εισβολής σε μια ανεξάρτητη δημοκρατική χώρα. 

Και βέβαια το Τάγμα Αζόφ που ανήκει στην Εθνοφρουρά της Ουκρανίας έχει  την δύναμη να καθυστερήσει έναν  "ακαταμάχητο" στρατό , όχι για  εβδομάδες αλλά για μήνες. Η ανοησία πως η Εθνοφρουρά ενός κυρίαρχου κράτους που θέλει να συμπορευτεί με την Δύση είναι Ναζί είναι ένα ρωσικό παραμύθι που πείθει μόνο κομμουνιστές που ελάχιστα κατανοούν την έννοια της Αστικής Δημοκρατίας αφού γενικά δεν το έχουν με τις εκλογές! 

Γιατί η Ουκρανία,  θα μετατραπεί σε ένα "Αφγανιστάν" στην καρδιά της Ευρώπης και θα αναγκάσει αργά αλλά σίγουρα την Ε.Ε να επιλέξει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. 

Η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ για το που ανήκει η χώρα μας στρατιωτικά, γεωγραφικά και κυρίως πολιτισμικά , όσοι και όσες έχουν απορίες ακόμα  ας παραβρεθούν σήμερα στην εκδήλωση των "Είμαι Εδώ",  όχι για να γίνουν σοφότερες για το που ανήκουμε , αλλά για να καταλάβουν για το που δεν ΠΡΕΠΕΙ και δεν θα ανήκουμε ΠΟΤΕ! 

Τέλος η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου μας λειτουργεί και παρέχει βοήθεια σε όσες πραγματικά την έχουν ανάγκη , μέσω των επίσημων δομών του κράτους,  και τονίζουμε για πολλοστή φορά πως εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να υπάρχει ακόμα και θανατική ποινή για ειδεχθή εγκλήματα όπως ο ΒΙΑΣΜΟΣ ή η σεξουαλική εκμετάλλευση , όταν αυτά συμβαίνουν και αποδεικνύονται με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ . 

Τέτοια θα δείτε το προσεχές διάστημα να παίζουν στα ΜΜΕ,  και να καταδεικνύουν πως δεν αρκεί μια καταγγελία για να τιμωρηθούν  κάποιοι ,  αφού ευτυχώς ακόμα κάθε κατηγορούμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει οπτικοακουστικό υλικό,  για να αποδείξει την αθωότητά του. 

Αυτά προς το παρόν και ευχόμαστε σε όλες τις γυναίκες που σέβονται και τιμάνε το φύλο τους ΧΡΟΝΙΑ τους ΠΟΛΛΑ. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...