ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ελένη Γκατζογιάννη μια Ελληνίδα ηρωίδα θύμα των κομμουνιστών

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ελένη Γκατζογιάννη μια Ελληνίδα ηρωίδα θύμα των κομμουνιστών

 

Οι αναφορές αυτού του ιστολογίου στα εγκλήματα του κομμουνισμού είναι σχεδόν καθημερινές! Αυτό ενοχλεί και σε αυτό διαφέρουμε με όσους θεωρούν πως η ΛΗΘΗ πρέπει να επιβληθεί για να ξαναζήσουμε όλοι μας τον ΕΦΙΑΛΤΗ. 

Διαβάζοντας εδώ μπορείτε να μάθετε ποια ήταν η Ελένη Γκατζογιάννη ένα από τα χιλιάδες θύματα του κομμουνισμού στην χώρα μας την περίοδο 1946-1949. Η κυβέρνηση οφείλει να τιμά την μνήμη ηρωίδων όπως η Γκατζογιάννη και να πάψει να τιμά ανθέλληνες όπως υπήρξαν οι μαχητές του ΔΣΕ. 


Με λύπη μας είδαμε πως στις 23 Αυγούστου ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας δεν ΤΙΜΗΣΑΝ την ημέρα μνήμης κατά των εγκλημάτων Ναζισμού και Κομμουνισμού. Και φυσικά δεν περιμέναμε καμία να βγάλει ανακοίνωση για την επέτειο της επικράτησης του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και το Βίτσι όπου έβαλε τέλος στα σχέδια των ανθελλήνων κομμουνιστών για να μας κάνουν Σοβιετία. Δυστυχώς οι ηττημένοι πέτυχαν την ιδεολογική τους επικράτηση για πέντε και πλέον δεκαετίες αλλά ευτυχώς η Νέα Τάξη Πραγμάτων αποκαθιστά παγκοσμίως όλες αυτές τις στρεβλώσεις! 

Για αυτό και το επόμενο χρονικό διάστημα Ναζί και κομμουνιστές θα βάλλουν κατά της αφού αδυνατούν να καταλάβουν πως δεν έχασαν μόνο μια μάχη αλλά τον ΠΟΛΕΜΟ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: