Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Συνειδητά οι συνδημότες μας στις κάλπες του 2023 επέλεξαν τον νέο ηλικιακά κ. Στάθη Ψυρρόπουλο για δήμαρχο Ηλιούπολης  θεωρώντας πως θα τολμήσει να κάνει , όσα δεν έκαναν όλοι οι προηγούμενοι προκάτοχοί του. 8 μήνες μετά οι ΡΗΞΕΙΣ του με το χθες είναι εμφανείς σε κάθε δημότη μας,  και οι αντιδράσεις των παραμάγαζων που είχαν στηθεί και δρούσαν εις βάρος των πολλών έντονες.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγράφεται η Αθηνά Λινού


Την διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινώσει σύμφωνα με πληροφορίες το κόμμα, μετά από απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.

Πιάνουν « δουλειά» ορκωτοί λογιστές για την περίοδο Μπακογιάννη στο δήμο Αθηναίων


«Βυθισμένη» στα χρέη , παρέλαβε η Δημοτική Αρχή Δούκα , την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής (ΕΑΤΑ),που είναι ο αναπτυξιακός φορέας του Δήμου Αθηναίων.
Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , η ΕΑΤΑ, εμφάνισε σημαντικές ζημιές στην προηγούμενη χρήση του 2023.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Όταν η αριστερή αντιπολίτευση του δήμου ενοχλείται που η διοίκησης του δήμου προσλαμβάνει ειδικό σύμβουλο για την πολιτική προστασία για να εκσυγχρονίσει το χάος που παρέλαβε και σε αυτόν τον τομέα,  τότε κάτι κάνει η διοίκηση Ψυρρόπουλου κάνει  ΚΑΛΑ!

Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Χρήστος Καλαρρύτης: Καθαρίσαμε 160 ιδιωτικά οικόπεδα!


160 ιδιωτικά οικόπεδα ισχυρίζεται πως καθάρισε ο δήμος  μας ενόψει αντιπυρικής περιόδου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κος Χρήστος Καλαρρύτης! 

Στάθης Ψυρρόπουλος: Όλοι ζητάνε να γίνουν πράγματα για τα σχολεία αλλά ουδείς προτείνει που θα βρεθούν χρήματα για να υλοποιηθούν όλα αυτά!


Τους ΤΖΑΜΠΑ μάγκες των "κάντε και αυτό κάντε και εκείνο" που έχουν γεμίσει την πόλη μας ρώτησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος εάν έχουν καμία πρόταση για το που θα βρεθούν χρήματα για την υλοποίηση των προτάσεων τους! 

Στάθης Ψυρρόπουλος: Λεφτά δεν υπάρχουν η κατάσταση που παραλάβαμε ήταν και εξακολουθεί να είναι δραματική!


Δεν υπήρχε οικονομική ρευστότητα και δεν υπάρχει οικονομική  ρευστότητα στον δήμο Ηλιούπολης επανέλαβε και σήμερα ο δήμαρχος της πόλης μας κος Στάθης Ψυρρόπουλος στο συμβούλιο λογοδοσίας. 

Δήμος Αθηναίων: Εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού



Ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πορεία των έργων της Διπλής Ανάπλασης στην Αθήνα έγινε σήμερα, με την έκδοση της οικοδομικής άδειας για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Άκυρες οι μονιμοποιήσεις σε Δημόσιο και ΟΤΑ από τον Απρίλιο του 2001!




Τέλος στις μονιμοποιήσεις συμβασιούχων στο δημόσιο, στους Δήμους στις Περιφέρειες και στα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, και μάλιστα αναδρομικά από τον Απρίλιο του 2001, βάζει απόφαση του Αρείου Πάγου, ακόμη και αν αυτοί καλύπτουν πάγιες ανάγκες.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Δύο συνεδριάσεις σήμερα του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης η μία λογοδοσίας και η άλλη η τακτική και κλασσική όσοι δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε μπορείτε να τις παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ  

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Βίαζε την 16χρονη πρώην κοπέλα του γιου του: Οι απειλές και η παγίδα που της έστησε


Φρίκη προκαλούν οι πτυχές της υπόθεσης βιασμού μία ανήλικης στον Κολωνό με δράστη έναν 44χρονο που συνελήφθη.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο καθηγητής φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς αφήνοντας πίσω του σπουδαίο συγγραφικό έργο για τις επόμενες γενιές , γιατί οι υπάρχουσες δεν δείχνουν να κατανόησαν όσα έλεγε! 

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Το βιβλίο που προτείνει η Μαρέβα Μητσοτάκη σε όλες τις οικογένειες



Με ανάρτησή της στο Instagram η σύζυγος του πρωθυπουργού έφερε στο προσκήνιο το νέο βιβλίο του διακεκριμένου κοινωνικού ψυχολόγου Jonathan Haidt.

Νέα ανάρτηση Κασσελάκη: Με πολεμάει η διαπλοκή


Επίθεση στην κυβέρνηση για τις υψηλές αποδοχές των τραπεζιτών εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης εν μέσω των εντεινόμενων εσωκομματικών αναταράξεων στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Δεν έχει αντίπαλο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον πολιτικό στίβο της χώρας με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να μην μπορούν να ορθώσουν πειστικό πολιτικό λόγο.

Νύχτα τρόμου για ζευγάρι Ολλανδών τουριστών στην Κρήτη - Προσπάθησαν να βιάσουν 19χρονη, επιτέθηκαν στον φίλο της




Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι Ολλανδών τουριστών στην Κρήτη, όταν δύο άνδρες από το Σουδάν επιχείρησαν να βιάσουν την 19χρονη γυναίκα μπροστά στα μάτια του φίλου της. Εκείνος προσπάθησε να την προστατεύσει, αλλά δέχθηκε επίθεση από τους δράστες.

Κασσελάκης: Στη βάση ποντάρει για την εκλογή του – Οι σκόπελοι μέχρι το Συνέδριο



Με τον ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μια φορά στα χαρακώματα και όλα τα σενάρια ανοιχτά ο Στέφανος Κασσελάκης ξαναβάζει στο τραπέζι το όπλο της προσφυγής στη βάση. Το 50% +1 που αναζητούν οι επικριτές του και οι παγίδες για κάθε πλευρά

Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Ανατολική Μάνη - Βίντεο


Οριοθετημένη είναι πλέον η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (23/8) στην περιοχή Μίνα Οιτύλου, του δήμου Ανατολικής Μάνης, στη Λακωνία.

Πολάκης κατά Λινού: Θες να μου κάνεις μήνυση, έχεις θράσος τελικά, ξεκίνα το πακετάρισμα



Με νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη συνεχίζεται η κόντρα του διαγραφέντος από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτή Χανίων με την Αθηνά Λινού.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Το πιο hot Festival γεύσης είναι εδώ!


THE FLAME Festival


Παλιό Αμαξοστάσιο - ΟΣΥ

12 - 15 Σεπτεμβρίου
Από 5€
Εισιτήρια

Από τις 12 έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, το THE FLAME Festival θα μετατρέψει το Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο σημείο συνάντησης όλων των foodies της πόλης.

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου, ανοίγει τις πόρτες του το Κορυφαίο Πολιτιστικό γεγονός της πόλης: το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2024!



Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2024, αποτελεί την κορύφωση ενός πλούσιου καλοκαιρινού πολιτιστικού προγράμματος, που περιλάμβανε από Εκθέσεις Βιβλίου, Φωτογραφίας και Εικαστικών, Θερινό Κινηματογράφο, Αθλητικά Camp, Εργαστήρια Φιλαναγνωσίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη και πλήθος θεατρικών και μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Ο δήμος Ηλιούπολης έχει διοικηθεί 9 χρόνια από ανθρώπους που ανέδειξε η διοίκηση Βαλασόπουλου , άλλα τέσσερα χρόνια επί διοίκησης Χατζηδάκη από το πρώην αγαπημένο  "παιδί" του Βασίλη Βαλασόπουλου  και συνεχίζει στο ίδιο τέμπο αφού οι πολλοί αυτό αποφάσισαν!

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Όποιος διαφωνεί με αποφάσεις της διοίκησης,  και τις θεωρεί καταστροφικές για την πόλη μας απλώς αποσύρει την στήριξή του ΔΗΜΟΣΙΑ προς αυτήν. Η κριτική φυσικά και είναι θεμιτή όταν έχει ως στόχο όχι το προσωπικό όφελος αλλά το καλό των περισσοτέρων , και είναι εμφανές πως στην κριτική που δέχεται η νυν διοίκηση εκ των έσω,  επικρατεί η πρώτη εκδοχή! Ο χώρος που δίνεται σε αντιπολιτευόμενα τοπικά ΜΜΕ σε αυτές τις "διαφωνίες" δεν κάνει καμία ζημιά στο προφίλ του νυν δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου αφού οι πολλοί σε αυτή την πόλη δεν περιμένουν από τους κομμουνιστές για  να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σταϊκούρας: Σήμερα υπογράφεται η σύμβαση για 300 νέα λεωφορεία με leasing – Tη Δευτέρα τα πρώτα 30 στους δρόμους



Tο σχέδιο για την ανανέωση του στόλου των λεωφορείων με 950 νέα οχήματα μέχρι το καλοκαίρι του 2025 παρουσίασε, μιλώντας στο ΕΡΤΝews, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.

Μενίδι: Συνελήφθη 18χρονος οδηγός οχήματος που συγκρούστηκε με περιπολικό - Δύο αστυνομικοί τραυματίες



Συνελήφθη 18χρονος που οδηγούσε όχημα και συγκρούστηκε με περιπολικό στο Μενίδι.

Φpίκη: Bίασε συνάδελφό του μέσα σε απορριμματοφόρο




Την έγδυσε και τη βίαζε για ένα τέταρτο μέσα σε απορριμματοφόρο του Δήμου Πειραιά και στη συνέχεια πήγε σπίτι του και κοιμήθηκε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Παύλος Πολάκης: Ειρωνείες σε Κασσελάκη για την υπόθεση Λινού - «Υπερηφανεύεται η ηγεσία ότι είναι δυνατή στα χρηματοοικονομικά»



Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει την επιθετική του στάση εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή την υπόθεση της Αθηνάς Λινού.

Ο Καλλιάνος απαντά στην ΟΙΕΛΕ: Η επιχείρησή μου δεν είναι φροντιστήριο, είναι νόμιμο κέντρο μελέτης



Ο Γιάννης Καλλιάνος απαντά στις καταγγελίες της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας που υποστηρίζει ότι η νέα του επιχείρησή, στη Γλυφάδα, είναι παράνομη.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Αναπτυξιακό οργανισμό αποκτά ο Δήμος Αγίου Δημητρίου για να προχωρήσει ο δήμος του ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ!




Στη σύσταση αναπτυξιακού οργανισμού με τον διακριτικό τίτλο «ΣΚΕΔΑΣΗ ΑΕ» προχωρά ο Δήμος Αγίου Δημητρίου έπειτα από απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο.

1η Δημόσια Παρουσίαση των αρχικών πορισμάτων της μελέτης και των προτεινόμενων εναλλακτικών σεναρίων της «ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»



O Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 και ώρα 19:00 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» (Σοφοκλή Βενιζέλου & Πρωτόπαπα) την 1η Δημόσια Παρουσίαση των αρχικών πορισμάτων της μελέτης «ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» και των προτεινόμενων Εναλλακτικών Σεναρίων της.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Μόνιμη συνήθεια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε όλες τις εκφάνσεις της η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. Όπου κυβέρνησε  η ΑΡΙΣΤΕΡΑ κομμουνιστική ή μη κοινώς τα σκ@τωσε , αφού οι ιδεοληψίες της οδήγησαν τους λαούς σε εξαθλίωση,  και κράτη με πλούσιο υπέδαφος αλλά και πλουτοπαραγωγικές πηγές πάσης φύσεως,  μετατράπηκαν σε κράτη- παρίες.

Άδωνις Γεωργιάδης: Όση σχέση είχαν οι διαμαρτυρόμενοι εχθές στην Πεντέλη με την περιοχή, έχω εγώ με την Γροιλανδία


Σε όλα όσα συνέβησαν εχθές στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον πρωθυπουργό για την επόμενη μέρα από την φωτιά στην Πεντέλη αναφέρθηκε σήμερα σε εκτενή του ανάρτηση ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Τροχαίο πριν από λίγα λεπτά στο γνωστό σημείο "καρμανιόλα"!

 


Παύλου Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου ακόμα ένα τροχαίο πριν από λίγα λεπτά,  ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς με μόνο σοβαρές υλικές ζημιές στα δύο αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν. 

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Δυναμικός και συγκρουσιακός με το χθες  ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κος Στέλιος Μαμαλάκης αναθέτει σε ιδιώτες υπηρεσίες του δήμου του ώστε αυτός να λειτουργήσει και να γίνει περισσότερο αποδοτικός,  για τους δημότες του. Απέναντί του στα δημοτικά συμβούλια σύσσωμη η αντιπολίτευση που δεν θέλει η πόλη τους να αλλάξει και να πάει μπροστά αλλά ματαιοπονεί.

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Προειδοποίηση Κολυδά: Προσοχή, ξεκινά ο δεύτερος γύρος της κακοκαιρίας - Δείτε χάρτη με τις επικίνδυνες περιοχές




Για την έναρξη του «δεύτερου γύρου» της κακοκαιρίας στα βορειοδυτικά προειδοποιεί ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), Θοδωρής Κολυδάς.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για αυτόν τον Τόπο! Σε κάθε περίπτωση βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους για το ζευγάρι από το Αγρίνιο που μετέτρεψε την γαμήλια δεξίωση σε προεκλογική συγκέντρωση του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ! Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο site της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κάνοντας κλικ εδώ. 

Ηλιούπολη: Εκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας

Φωτ. αρχείου: Intime

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό, από γκαζάκια, στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Λούβαρη, στην Ηλιούπολη, ο οποίος εξερράγη λίγο πριν από, τις 4 τα ξημερώματα.

Οργή στο Κορλεόνε της Σικελίας μετά την «προκλητική» ανάρτηση του γιου ενός διαβόητου αρχιμαφιόζου


Οργή προκάλεσε στη κωμόπολη Κορλεόνε της Σικελίας η ανάρτηση που έκανε ο γιος ενός διαβόητου αρχιμαφιόζου της Κόζα Νόστρα στα social media, αφού θεωρήθηκε ότι υπονομεύει τις προσπάθειες της κοινότητας να ξεφορτωθεί τη «ρετσινιά» του σκοτεινού παρελθόντος της με το οργανωμένο έγκλημα.

Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

Σοβαρό τροχαίο πριν από λίγη ώρα έξω από το δημαρχείο της πόλης μας - Τρεις ελαφρά τραυματισμένοι

 


Σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε πριν λίγη ώρα ο συνδημότης μας  Giannis Pontikas τροχαίο δυστύχημα συνέβη πριν μερικά λεπτά έξω από το δημαρχείο της πόλης μας επί της οδού Σοφοκλή

Αλέν Ντελόν: Από βοηθός κρεοπώλη στον πιο γοητευτικό Γάλλο του σινεμά - Η ιστορία του



Ο Αλέν Ντελόν αφήνει την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών στις 18 Αυγούστου και το Διαδίκτυο «πλημμυρίζει» με στιγμιότυπα του Γάλλου σταρ από την καριέρα του, που υπενθυμίζουν γιατί φλέρταρε πάντα με τον τίτλο του πιο όμορφου άντρα στη μεγάλη οθόνη.

Oργή Ρώσων πολιτών μετά την ουκρανική εισβολή στο Κουρσκ: «Ήμασταν σίγουροι ότι ο ρωσικός στρατός θα μας προστάτευε»


H συνοριακή πόλη Σούτζα στην περιφέρεια Κουρσκ δέχθηκε επίθεση από την Ουκρανία πριν από έντεκα ημέρες με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολόντιμιρ Ζελένσκι να ισχυρίζεται ότι πλέον είναι υπό τον έλεγχό τους. Όταν ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε την εισβολή του στην Ουκρανία πριν από δύο χρόνια, η Ρωσία δεν περίμενε πως θα δεχόταν τέτοια αντεπίθεση.

Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου



Σε ηλικία 49 ετών πέθανε η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους αλλά και τους συναδέλφους της.

Σφίγγουν τον κλοιό στο Κουρσκ οι Ουκρανοί: Καταστρέφουν γέφυρες, επιχειρούν αποκλεισμό



Στρατηγικού χαρακτήρα ρωσικές υποδομές στοχεύουν τις τελευταίες ώρες οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις, προκειμένου να διακόψουν τις επικοινωνίες, αλλά και τις γραμμές ανεφοδιασμού της Μόσχας.

Ανακοίνωση δήμου Ηλιούπολης για δικαιούχους voucher


Ενημερώνουμε τις ωφελούμενες μητέρες των βρεφών και προνηπίων, δικαιούχους VOUCHER (Αξία τοποθέτησης παιδιού μέσω του Προγράμματος ΕΣΠΑ) ότι η εγγραφή – τοποθέτηση παιδιού σε Παράρτημα Αγωγής του ΚΑΦΑΔΗΛ για τη σχολ. χρονιά 2024-2025 θα πραγματοποιηθεί με την ακόλουθη διαδικασία:

Γιάννης Αναγνώστου: Εύχομαι υγεία και χαρές στις οικογένειες όλων




Θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και να σφίξω το χέρι καθενός ξεχωριστά, σε όλους τους φίλους που συμπαραστάθηκαν στο πένθος της οικογένειάς μας για το θάνατο της πολυαγαπημένης μας μητέρας Αθήνας Αναγνώστου.

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Οι δημότες μας έστω και αργά πρέπει να κατανοήσουν πως δεν υπάρχουν "μαγικά ραβδάκια" στα χέρια κανενός δημάρχου. Έτσι το σωστό θα ήταν να κρίνουν με το τι υπήρχε χθες και τι υπάρχει σήμερα ως πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν παθογένειες τεσσάρων δεκαετιών να διορθωθούν από τη διοίκηση Ψυρρόπουλου σε μερικούς μήνες.

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...