Σάββατο 3 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Η επίσκεψη του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Βασίλη Σπανάκη σε ΚΕΠ της πόλης μας με δίπλα του μόνο τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο και κανένα από τα "προβεβλημένα" τοπικά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας απλώς επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά πως η ΝΔ  καλοβλέπει την δημαρχία Ψυρρόπουλου στην Ηλιούπολη και για τον λόγο αυτό δεν προωθεί καμία δική της επιλογή με χρίσμα ή έστω με στήριξη στις δημοτικές εκλογές. Έτσι ολοένα και περισσότεροι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι της πόλης μας βλέποντας την διαμορφωθείσα εδώ και 14 χρόνια κατάσταση δεν ελπίζουν πλέον σε κεντροδεξιό δήμαρχο για την Ηλιούπολη ο τελευταίος που πέτυχε να περάσει στον δεύτερο γύρο ήταν ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου πριν 14 ολόκληρα χρόνια! Έτσι δυσκολεύει και ο δικός μας ρόλος αφού εμείς δεν είμαστε ένα τοπικό ΜΜΕ χωρίς κόμμα και χρώμα και ούτε φυσικά θέλουμε να "βαπτίσουμε" ως γαλάζιο ένα πρώην "πράσινο" στέλεχος της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Για εμάς και τα προβλήματα αλλά και οι λύσεις τους έχουν και κόμμα και χρώμα και δεν "βολευόμαστε" με περιπτώσεις τύπου Κωνσταντάτου που ανακάλυψαν τον καπιταλισμό και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ όταν γνώρισαν επιχειρηματίες που έτσι και αλλιώς τον "μεσίτη" κάνουν για αυτό και ευελπιστούμε βάσιμα πλέον πως έως το 2027 κάτι από τα μεγάλα έργα στο Ελληνικό θα έχει υλοποιηθεί. Οι τζαμπατζήδες Έλληνες επιχειρηματίες εκχωρούν τις δικές τους υποχρεώσεις σε ξένες εταιρίες κάνοντας πλέον τους "μεσίτες" και έτσι το έργο που έχει καθυστερήσει πάνω από 10ετία έχει αρχίσει και ξεκολλάει! 




  • Ωραίος ο Τετέ αλλά δεν ξέρουμε εάν φτάνει για να πάρει ο Παναθηναϊκός φέτος το πρωτάθλημα χρειάζεται και άλλη ενίσχυση η ομάδα και κυρίως διοίκηση που θα είναι διατεθειμένη να προστατεύσει την ομάδα από "ατυχείς" διαιτησίες που της στερούν κάθε χρόνο πολλούς βαθμούς. Από την εποχή της πολυμετοχικότητας έχει να πάρει η ομάδα πρωτάθλημα τότε που έπεσε πολύ χρήμα και η ομάδα δημιούργησε μεγάλα χρέη! 

  • Το 2028 είναι μακριά , αλλά κεντροδεξιές παρατάξεις που θα κατέβουν στις δημοτικές εκλογές σαφέστατα και θα υπάρχουν. Εμείς δεν θα υπάρχουμε μήπως και φέρουμε ΓΟΥΡΙ σε κάποια από αυτές! Άλλωστε η δική μας ατζέντα υλοποιείται σιγά-σιγά από την νυν διοίκηση του δήμου μας και δεν θα έχουμε και για πολλά να παλέψουμε έως το 2028. Όλες οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις θα συμβούν την επόμενη τριετία και στη χώρα,  αλλά και στο δήμο μας,  έτσι η δική μας ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ που είχε ενημερώσει εδώ και 12 χρόνια τι έρχεται , δεν θα έχει κάτι διαφορετικό να προτείνει από όσα ήδη θα έχουν συμβεί! 

  • Ο νέος οδοφωτισμός από τη διοίκηση Ψυρρόπουλου θα μπει είτε ο δήμος μας μπει σε επιτροπεία ( δεν πρόκειται να συμβεί αυτό αλλά άστους να το διακινούν) είτε όχι. Πριν τις δημοτικές κάλπες του 2028 ο κος Ψυρρόπουλος θα έχει την πόλη μας πιο ΦΩΤΕΙΝΗ και ίσως μόνο από αυτό το έργο που καθυστερούσε για πάνω από 10ετία οι πολλοί του χαρίσουν ακόμα μια πενταετία στη διοίκηση. Άλλωστε με τρεις κεντροδεξιές παρατάξεις στα ΔΕΞΙΑ,  και με το σύνολο σχεδόν αυτών των παρατάξεων να στηρίζουν τον νυν δήμαρχο στο δεύτερο γύρο αφού οι ψηφοφόροι τους δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ Γιώργο Χατζηδάκη το αποτέλεσμα της κάλπης για την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα είναι καλύτερο , από αυτό που πέτυχε στις δημοτικές κάλπες του 2023. Όσο είναι νωρίς δεν ενώνονται οι της αντιπολίτευσης που θέλουν διαφορετική πορεία ( δηλαδή στασιμότητα και την πεπατημένη) άρα ένα χρόνο πριν τις δημοτικές κάλπες τέτοιες ενώσεις και συνεργασίες δεν υλοποιούνται. Από την κεντροδεξιά εκτός από τις παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" & "Η πόλη που θέλω" που θα δώσουν το παρών και σε αυτές τις κάλπες ,  ακούγεται πως θα υπάρξει και τρίτη με επικεφαλής πρόσωπο που την τελευταία στιγμή δεν κατέβηκε στις κάλπες του 2023 ως υποψήφιος δήμαρχος. Έχουν περάσει ήδη 8 μήνες χωρίς καμία από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να προτείνει κάτι διαφορετικό για την πόλη. Τους νοιάζει ΜΟΝΟ μην διαλυθεί η ΣΟΒΙΕΤΙΑ και χάσουν τα μεροκάματα εργαζόμενοι που ουδέποτε στήριξαν την κεντροδεξιά στις δημοτικές κάλπες , προσχώρησαν για προσωπικό όφελος σε μια σειρά κεντροαριστερών παρατάξεων , και πολέμησαν περισσότερο και από τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους αυτό εδώ το ιστολόγιο. Όταν τους υποδεικνύαμε ΔΗΜΟΣΙΑ τα λάθη τους στήριζαν τους ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ την μοναδική φορά προεκλογικά που υποδείξαμε στον νέο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο μια ΛΑΘΟΣ επιλογή του στο ψηφοδέλτιο την απέσυρε ΑΜΕΣΑ. Για αυτό είναι δήμαρχος και θα παραμείνει με την βοήθεια όλο και περισσότερων κεντροδεξιών που πυκνώνουν τις τάξεις της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" η οποία είναι και η μοναδική κεντροαριστερή παράταξη από το 1974 έως σήμερα που εξέλεξε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που στις εθνικές εκλογές ψηφίζουν ΝΔ! Ούτε ο Βαλασόπουλος το είχε πετύχει , ούτε ο Χατζηδάκης και ούτε πρόκειται να το πετύχει και κάποιος στο μέλλον πέρα από τον νυν δήμαρχο. 


  • Σταθερά σε κάθε γειτονιά για πιο ΚΑΘΑΡΗ πόλη η νυν διοίκηση με αρκετούς εργαζόμενους του δήμου Ηλιούπολης να έχουν κατανοήσει πως έχουν συμφέρον να στηρίξουν την προσπάθεια,  παρά το πολεμικό κλίμα που δημιουργεί το ΣΕΔΗ με την κομμουνιστική ηγεσία του! Θα το χάσουν και το σωματείο στις επόμενες εκλογές ,  θα βγει πρόεδρος που δεν θα έχει κομμουνιστικές απόψεις και τότε θα γλιτώσουμε και από τα φθηνά show που δίνουν κάθε φορά που προσπαθούν να βγάλουν ψεύτη έναν δήμαρχο , μόνο και μόνο επειδή δεν υποκύπτει στους ωμούς εκβιασμούς τους. Θα έχει ενδιαφέρον η νομοθετική ρύθμιση που θα φέρει η κυβέρνηση το φθινόπωρο και θα αφορά τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα αιφνιδιάσει τους πάντες! Η διάταξη θα προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και για τον λόγο αυτό αποφεύχθηκε πριν τις Ευρωεκλογές γιατί το θέμα συζητείται πάνω από ένα χρόνο πλέον αφού είναι μία από τις μνημονιακές μας υποχρεώσεις για τους ΟΤΑ που ουδέποτε υλοποιήθηκε. 

  • Μάλλον μπέρδεψε το επώνυμο και νόμιζε πως θα πάει  σε κάποια εκδήλωση αφιερωμένη σε κάποιον από τους απογόνους του επιχειρηματία λιανικής πώλησης  καφέ Λουμίδη! Η εταιρία εξαγοράστηκε από  τη Nestle ακριβώς όπως οι ΤΖΑΜΠΑ επαναστάτες του ΚΚΕ ξεπουλήθηκαν στο σύστημα για έναν μισθό βουλευτή,  και ανέβαλαν τις "επαναστάσεις" για όταν ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ οι συνθήκες! Σε απλά ελληνικά ΠΟΤΕ! 
  • Η αθώωση των κατηγορουμένων στην υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ ανοίγει νέο κύκλο αίματος αφού η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ οδηγεί με ΣΙΓΟΥΡΙΑ σε αποθράσυνση της Greek Mafia.  

  • 10% αύξηση των εσόδων από τον τουρισμό φέτος που παραμένει η ΜΟΝΑΔΙΚΗ κερδοφόρα βιομηχανία της χώρας μας !

  • Μαθήματα "νοικοκυροσύνης" από την κομμουνίστρια , εκπαιδεύοντας τις νέες γενιές να βιώσουν καλύτερα τον καπιταλισμό που προσφέρει όλες αυτές τις ανέσεις! 

  • Όλος ο ΚΟΣΜΟΣ κινείται προς τα ΔΕΞΙΑ,  άρα μην ανησυχείτε για το μέλλον των παιδιών σας αλλά για το δικό σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...