Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Δείξε μου τους φίλους σου να σου πως ποιος είσαι λέει η λαϊκή παροιμία,  και αυτή είναι η δική μας απάντηση στη  Μαρία του "χιονιά".  "Τρελός" σίγουρα δεν είναι όποιος ψάχνει την ΑΛΗΘΕΙΑ , και κυρίως όποιος για την δική του ασφάλεια την ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ.  ."Ενοχλητικός"  μπορεί να είναι για τους παρανόμους , αλλά δεν ζούμε σε κοινωνία που αυτοί διοικούν.  Δεν ζούμε στη Ρωσία του Πούτιν για να κάνουν οι μαφιόζοι τα κουμάντα , και να το παίζουν ανήξερες ως  "Μαρίες Αντουανέτες" , οι φίλες τους!  Εμείς "τρελοί" σύμφωνα με το σχόλιό της , ο Αρχιμαφιόζος Δημήτρης Μάλαμας  "άρχοντας" και η "ανήξερη" Μαρία να κάνει διαγνώσεις εξ αποστάσεως για "ψυχικές παθήσεις",   και να μας  δίνει και τα έξοδα "θεραπείας" από τα "λιγοστά" που βγάζει ως "γραμματέας"! Ε όχι δεν είμαστε τέτοιοι "αλήτες" να της τα στερήσουμε! 





Για όσους δεν μας διαβάζετε ή μένετε εκτός Ελλάδος και δεν γνωρίζετε τι κάθαρμα και Αρχιμαφιόζος υπήρξε ο Δημήτρης Μάλαμας τον οποίο η "αφελής" Μαρία αποκαλεί σε σχόλιό της Άρχοντα , αρκεί να γκουγκλάρετε το ονοματεπώνυμό του. 



Μπορείτε να διαβάσετε εδώ στοιχεία που έχουν συλλεγεί για την εγκληματική δράση του,  ενώ στην κατοχή μας βρίσκονται  όχι 106. 000 συνομιλίες που περιλαμβάνει το πόρισμα της ΕΥΠ αλλά δεκαπλάσιες συνομιλίες του ταμία Αρχιμαφιόζου  από την εποχή που μπήκε στο στόχαστρο ξένης πρεσβείας στη χώρα μας. 

Ας μην προκαλούν λοιπόν την τύχη τους,  παρότι φημιζόμαστε για την μεγαλοσύνη μας,  έχει και η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τα όρια της! 

Άλλωστε η ΑΝΟΧΗ στη ΔΙΑΦΘΟΡΑ δεν ταιριάζει σε εμάς,  και θα δημοσιοποιούμε  την ΑΛΗΘΕΙΑ όσο και εάν κάποιες τις πονάει! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...