Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Δύο συνεδριάσεις σήμερα του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης η μία λογοδοσίας και η άλλη η τακτική και κλασσική όσοι δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε μπορείτε να τις παρακολουθήσετε κάνοντας κλικ εδώ  Οι συνεδριάσεις είναι προγραμματισμένες για τις 17:00 & 19:00 αντίστοιχα και εάν δεν ειπωθεί κάτι σημαντικό σε αυτές θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο. 



  • Νέα δημοσκόπηση δείχνει κατάρρευση του πολιτικού συστήματος , με ποσοστά πολύ χαμηλά για τα περισσότερα κόμματα και ένα ποσοστό της τάξεως του 16% να μην έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές του 2027. Το "καμπανάκι" για την κυβέρνηση της ΝΔ ( παρόλο που η εταιρία Interview  δεν είναι από τις αγαπημένες μας,  και δεν δίνουμε στις δημοσκοπήσεις της μεγάλη βάση) έρχεται από τα ΔΕΞΙΑ της με όλα τα κόμματα εκεί να εμφανίζονται  ενισχυμένα! Ελληνική Λύση, Νίκη, Φωνή Λογικής έχουν καταφέρει σε αυτή την δημοσκόπηση να αποσπάσουν 8,8% 3,3% και 4% αντίστοιχα,  με τη ΝΔ να βρίσκεται στο 22% και πάντα σύμφωνα με την ανωτέρω δημοσκόπηση το ΠΑ.ΣΟ.Κ να βρίσκεται στη δεύτερη θέση! με ποσοστό 11,7%. Για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το ποσοστό του κατρακύλησε στο 8.3% σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση της εταιρίας που έγινε για λογαριασμό της Politik. 

  • Το εξώδικο της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αθηνάς Λινού στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παύλο Πολάκη δείχνει το κλίμα που επικρατεί στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αυτή την περίοδο. "Σφάζονται" στην κυριολεξία για να φάνε τον αρχηγό τους Στέφανο Κασσελάκη που μόλις πριν ένα χρόνο εξέλεξαν να τους οδηγήσει στη ΝΙΚΗ! 

  • Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε ένα περιστατικό που το πλέον πιθανό είναι να είναι fake news δεν υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΑ τοποθέτηση κανενός Αντιδημάρχου της διοίκησης Ψυρρόπουλου για απομάκρυνση συναδέλφου του,  παρά μόνο μια διαδικτυακή ανάρτηση στελέχους του ΕΝΑΚ που ενώ δεν πιστεύει την ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ που διακινείται από συγκεκριμένη παράταξη της αντιπολίτευσης βγήκε ως μη όφειλε να απαντήσει! Άστοχη ενέργεια σε κάθε περίπτωση.  Όσοι συμπαθούν το ΕΝΑΚ θα συνεχίσουν να το συμπαθούν,  όσοι δεν το συμπαθούν και είναι οι πιο πολλοί , σίγουρα δεν θα πειστούν να αλλάξουν γνώμη! Σε κάθε περίπτωση για εμάς όποιος θίγεται αποχωρεί . Δεν είναι λογικό  θα επιβάλλει το 6% ή 10% του ΕΝΑΚ τα δικά του πρόσωπα και την δική  ατζέντα του σε μια παράταξη που στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών πήρε 25% και στον δεύτερο 60% ! Άμα δεν τους αρέσει η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" μπορούν να επιστρέψουν εάν τους θέλουν βέβαια ,  στην παράταξη του πρώην  "αγαπημένου" τους κ. Γιώργου  Χατζηδάκη ή να πορευτούν αυτόνομα για να κατανοήσουν πως η πορεία αυτή δεν θα τους δώσει θέσεις ευθύνης! Και χωρίς θέσεις ευθύνης δεν μπορείς να προσφέρεις ουσιαστικά σε αυτή την πόλη όπως όλες και όλοι κατανοείτε , εκτός από τους οπαδούς των δύο άκρων που θεωρούν πως συνεισφέρουν ΘΕΤΙΚΑ ασκώντας μονίμως κριτική και προτείνοντας ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ  κομμουνιστικούς "παραδείσους". Σε κάθε περίπτωση ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος μπορεί εύκολα να επαναφέρει το καλό κλίμα στην παράταξή του κάνοντας σαφές πως η εσωστρέφεια δεν βοηθάει , και "μαζεύοντας" όσους αντί να επιλύουν τα προβλήματά μας,  δίνουν τροφή με τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για ΓΚΡΙΝΙΑ!  Ας αφήσουν την γκρίνια σε όσους δεν διοικούν δεν είναι δυνατόν να πληρώνεσαι ως Αντιδήμαρχος και να γκρινιάζεις πως τάχα συνάδελφό σου θέλει να σου αφαιρεθεί η καρέκλα! Ο Βαλασόπουλος είχε βγει δήμαρχος Ηλιούπολης έχοντας για 9 χρόνια απέναντί του το ΕΝΑΚ δεν θεωρούμε πως θα έχει θέμα ο Ψυρρόπουλος να εκλεγεί εκ νέου με ή χωρίς το ΕΝΑΚ στο πλευρό του! 

  • Η ίδρυση αναπτυξιακής εταιρίας στο δήμο μας είναι ένα θέμα που για εμάς πρέπει να υλοποιηθεί μέσα στο 2024 όπως συνέβη και με τον δήμο Αγίου Δημητρίου. Καθιστούμε σαφές από τώρα πως όποια παράταξη ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ μια μεταρρύθμιση που θα λύσει τα χέρια κάθε δημοτικής αρχής από εμάς δεν θα στηριχτεί στις κάλπες του 2028 σε όποια μορφή και εάν υπάρχουμε έως τότε! 

  • Οι υπάλληλοι της καθαριότητας πείστηκαν να κάνουν την δουλειά τους από όταν ανέλαβε την συγκεκριμένη Αντιδημαρχία ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος. Και αυτό είναι ένα γεγονός που καταδεικνύει πως μετράνε τα πρόσωπα και κυρίως οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ τους. Ο κος Ψυρρόπουλος έχει κάνει σαφές πως θα παραδώσει ΚΑΘΑΡΗ και ΦΩΤΕΙΝΗ πόλη και θα το πράξει γιατί δεν θέλει να είναι μια "παρένθεση" αλλά ο κυρίαρχος των εκλογικών αναμετρήσεων της πόλης μας για τα επόμενα πολλά χρόνια. Δεν θα χάσει την καρέκλα του για κανέναν εξυπηρετεί επάξια έως σήμερα τα δικά μας συμφέροντα και όχι των συντεχνιών. 

  • Σαν σήμερα γεννήθηκε ο "Μιζέριας" που ενθουσιάζει ακόμα τα απολειφάδια του ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ της πόλης μας. Καμία εκδήλωση τιμής για τον "επαγγελματία επαναστάτη" από τους διάδοχούς του, δεν είχαμε στην πόλη μας,  και ανησυχούμε μήπως ξέχασαν την ημερομηνία γέννησής του! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...