Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Τα fake news του τρολ Lexotanil κατά του Νευροχειρουργού Παναγιώτη Πανανικολάου


Με μια ανάρτησή του που έσπασε κάθε όριο ΗΘΙΚΗΣ το γνωστό τρολ του Χ (πρώην Twiitter)  Lexotanil προσπάθησε να εμπλέξει τον νευροχειρουργό Παναγιώτη Παπανικολάου σε μία υπόθεση παρενόχλησης ανηλίκων δημιουργώντας ένα fake news που σίγουρα ίσως παρασύρει κάποιους αφελείς. 

Και ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως δεν έχει κανένα στοιχείο κατά του συγκεκριμένου γιατρού εξακολουθεί και διατηρεί  στον λογαριασμό του την αβάσιμη "καταγγελία" και αναμένουμε όλες και όλοι που δεν θέλουμε να μετατραπεί σε "βόθρο" το διαδίκτυο στην παραδειγματική του τιμωρία από την Ελληνική Δικαιοσύνη όπου δικαίως θα καταφύγει ο γνωστός  νευροχειρουργός. 




Παρήγορο για μια κοινωνία που "βουλιάζει" όλο και περισσότερο μέσα στα fake news κάθε "Lexotanil" το γεγονός πως χρήστες του "Χ" από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους βγήκαν να υπερασπίσουν ΔΗΜΟΣΙΑ έναν επιστήμονα που θίγεται η τιμή και η υπόληψή του από μια ανάρτηση ενός κρυπτόμενου ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥ. 

Η απόλυτη ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ που εκπροσωπεί όποιος ενώ γνωρίζει πως ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ εξακολουθεί και επιμένει στο ΟΛΕΘΡΙΟ λάθος του είναι τέτοια που μας αναγκάζει να ασχοληθούμε με ένα περιστατικό που εάν δεν έχει νομικές επιπτώσεις για τον χρήστη του "Χ" Lexotanil θα συνεχίζεται ένα γαϊτανάκι ανηθικότητας από όσους επέλεξαν να φοράνε κουκούλες σε μια περίοδο που αυτές πρέπει να εκλείψουν. 


ΥΓ: Δυστυχώς πολλοί χρήστες του διαδικτύου δεν έχουν την νοητική ικανότητα να διασταυρώσουν μια "είδηση" ή "καταγγελία" και έτσι θα υπάρξουν και κάποιοι που θα πιστέψουν ένα fake news που δημιουργήθηκε για να βλάψει την τιμή και την υπόληψη ενός επιστήμονα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...