Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για αυτόν τον Τόπο! Σε κάθε περίπτωση βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους για το ζευγάρι από το Αγρίνιο που μετέτρεψε την γαμήλια δεξίωση σε προεκλογική συγκέντρωση του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ! Διαβάστε αναλυτικά το θέμα στο site της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ κάνοντας κλικ εδώ. 
  • Όλο και περισσότεροι συνδημότες μας αρχίζουν και διαμαρτύρονται (για λίγο ακόμα) για τα τετριμμένα πλέον θέματα της καθαριότητας και του οδοφωτισμού που οδεύουν προς οριστική λύση.  Το θέμα του νέου οδοφωτισμού έρχεται σε προσεχές δημοτικό συμβούλιο και θα  υλοποιηθεί  η αλλαγή του μέσα στο 2025,  πολύ νωρίτερα από όσο και εμείς περιμέναμε! Για το θέμα της καθαριότητας σίγουρα έως τις δημοτικές εκλογές του 2028 θα έχει οριστικά  επιλυθεί  με τις συνέργειες που ήδη πραγματοποιούνται στον τομέα αυτόν. Ήδη η εικόνα είναι καλύτερη από τις μέρες της διοίκησης Χατζηδάκη.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως η  διοίκηση Ψυρρόπουλου  έχει κατανοήσει πως τους πολλούς τους ενδιαφέρει το να είναι ΚΑΘΑΡΗ η πόλη και όχι ποιος θα την καθαρίζει! Οι συνέργειες με ιδιώτες έχουν οδηγήσει και τους δημοτικούς υπαλλήλους του τομέα καθαριότητας να είναι περισσότερο αποδοτικοί από όσο στο παρελθόν αφού ο φόβος μήπως τελικά η δομή καταλήξει σε ιδιώτη τους κάνει να ενδιαφέρονται για την εργασία τους και να μην ασχολούνται με το πως θα κατακρίνουν τους συνδημότες μας για την κακή συνήθειά τους να πετούν όπου βρουν σκουπίδια και ογκώδη. Ο τομέας καθαριότητας λειτουργεί καλύτερα υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου προϊσταμένου και την καθοδήγηση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου που έχει τοποθετήσει τον εαυτό του επικεφαλή της μεγάλης προσπάθειας να κρατηθεί η πόλη καθαρή που αποδίδει ήδη! 

  • Ο Παναθηναϊκός και με κόντρα διαιτησία πρέπει να νικάει τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του και το σταματάμε εδώ! 

  • Γκαζάκια στην πόλη μας! Από τις εποχές της βαριάς εγκληματικότητας (δεκαετία 1980 έως τα μέσα της δεκαετίας του 1990) και των ανεξέλεγκτων πυροβολισμών , "πέσαμε" στα γκαζάκια σε εισόδους πολυκατοικιών.  Το λες και "πρόοδο" με δεδομένη την κακή ιστορία της πόλης μας σε θέματα βαριάς παραβατικότητας! 

  • Σταθερά σε κάθε γειτονιά ήταν το προεκλογικό σύνθημα της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" και έπιασε εάν λάβει κανείς υπόψιν το 60% του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών αλλά και το 25% του πρώτου γύρου. Όσοι δεν το κατανόησαν ας πάνε με το ΣΤΑΘΕΡΑ - ΤΟΛΜΗΡΑ- ΜΠΡΟΣΤΑ ως προεκλογικό τους σύνθημα στις δημοτικές κάλπες του 2028 εάν βέβαια τους έχει μείνει οπαδός που δεν μετακινήθηκε στην παράταξη Ψυρρόπουλου που διαφέρει σε πολλά με αυτή της εποχής που η συγκεκριμένη παράταξη είχε ως επικεφαλής της τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. 

 

  • Απέναντι στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑ.ΣΟ.Κ για την ανάδειξη του νέου αρχηγού τους συμφέρει να τοποθετηθούν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη νέων Δ.Σ στις ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ και έτσι λογικά θα γίνει! 

  • "Θάψαμε" δύο καλά θεματάκια για να μην στεναχωρήσουμε όσους δεν είχαν καλό λόγο για εμάς τα τελευταία τρία χρόνια αλλά δεν μας αρέσουν τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη και για αυτό τα αποφύγαμε για όσους αναρωτιούνται γιατί ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΞΑΜΕ και δεν θα τα παίξουμε ακόμα και εάν άλλο τοπικό ΜΜΕ βρει το ΘΑΡΡΟΣ και τα παρουσιάσει!  Άλλωστε άμα δεν έχεις ανταγωνισμό και όταν ακόμα και μεγάλα ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων περιορίζονται σε "ανακύκλωση" δελτίων τύπου είναι λογικό πως το πράγμα δεν μπορεί να "τσουλήσει" όπως επιβάλει η απαράβατη συνταγή επιτυχίας όπου οι πολλοί αναζητούν ειδήσεις με "ΑΙΜΑ" ή ΣΠΕΡΜΑ για να κλικάρουν! Δείτε τον χαμό που έχουν προξενήσει οι δηλώσεις του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ κ. Νίκου Παππά που μετά τον "μπατσάκο" βρήκε την Χριστίνα Τσιλιγκίρη ως "εύκολο" στόχο και έπεσε για ακόμη μια φορά στην "παγίδα" των πολιτικών του αντιπάλων αφού με την πολιτική από ΛΑΘΟΣ ασχολήθηκε δεν κάνει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...