Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Δυναμικός και συγκρουσιακός με το χθες  ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κος Στέλιος Μαμαλάκης αναθέτει σε ιδιώτες υπηρεσίες του δήμου του ώστε αυτός να λειτουργήσει και να γίνει περισσότερο αποδοτικός,  για τους δημότες του. Απέναντί του στα δημοτικά συμβούλια σύσσωμη η αντιπολίτευση που δεν θέλει η πόλη τους να αλλάξει και να πάει μπροστά αλλά ματαιοπονεί.  Έως το 2028 ο κος Μαμαλάκης θα έχει αλλάξει τόσο τον δήμο Αγίου Δημητρίου  που η επανεκλογή του από τον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών να θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Την ικανότητά του στη διοίκηση την βλέπουν κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προφανέστατα την είχαν δει και προεκλογικά αφού όπως καταγγέλλει η έτερη κεντροδεξιά παράταξη του Αγίου Δημητρίου τον στήριξαν! Η μέχρι στιγμής ενέργειές του τους δικαιώνουν έτσι πολύ πιθανό το 2028 ο κος Μαμαλάκης να κατέβει με επίσημο χρίσμα από το κόμμα της ΝΔ στο οποίο οι μετοχές του έχουν ανέβει! 

  • Στα του δήμου μας τώρα οι μόνοι που δεν κάνουν φέτος διακοπές είναι ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος και οι συνεργάτες του που καταστρώνουν τα σχέδιά τους για το δύσκολο φθινόπωρο που έρχεται για έναν δήμο που με κόπο εξασφαλίζει τις μισθοδοσίες των υπαλλήλων του έως το τέλος του έτους! Εάν όλοι οι συμβασιούχοι υπάλληλοι του δήμου μας παραμείνουν στις θέσεις τους και δικαιωθούν από τα δικαστήρια ( κάτι το οποίο δεν αναμένεται) θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για τις μισθοδοσίες όλων των υπαλλήλων! 

  • Όποιος δεν βλέπει την αισθητή βελτίωση στον τομέα καθαριότητας στο δήμο μας είτε έχει προβλήματα όρασης είτε το κάνει για μικροπολιτικούς λόγους που εμείς ως τοπικό ΜΜΕ ποτέ δεν κατανοήσαμε. 

  • Καμία προσπάθεια ένωσης των κεντροδεξιών της πόλης μας κάτι που θα φανεί και στις προσεχείς  εσωκομματικές εκλογές. Αυτές λογικά θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο,  ενώ μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να βγει η σχετική εγκύκλιος από την Πειραιώς! 

  • Αυτά για σήμερα και αύριο μέρα είναι. Άλλωστε σε περίοδο διακοπών βρισκόμαστε! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...