Σάββατο 17 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Οι δημότες μας έστω και αργά πρέπει να κατανοήσουν πως δεν υπάρχουν "μαγικά ραβδάκια" στα χέρια κανενός δημάρχου. Έτσι το σωστό θα ήταν να κρίνουν με το τι υπήρχε χθες και τι υπάρχει σήμερα ως πραγματικότητα δεν είναι δυνατόν παθογένειες τεσσάρων δεκαετιών να διορθωθούν από τη διοίκηση Ψυρρόπουλου σε μερικούς μήνες.

  • Οι ίδιοι εργαζόμενοι που επί προηγούμενων διοικήσεων και Αντιδημάρχων άφηναν την πόλη να βρωμάει οι ίδιοι παλεύουν και την κρατάνε πλέον σε ανεκτά επίπεδα. Η αλλαγή στον τομέα αυτόν είναι εντυπωσιακή και παρά τις εμμονές κάποιων που αδυνατούν και σήμερα να κατανοήσουν γιατί έχασαν τις θέσεις ευθύνης οι πολλοί αντιλαμβάνονται πως οι "κακομαθημένοι" δημοτικοί υπάλληλοι δεν τολμούν πλέον να ταλαιπωρούν τους δημότες μας αφού ξέρουν πως εάν συμβεί αυτό κανείς δεν θα τους καλύψει όπως συνέβαινε επί της προηγούμενης διοίκησης. Μέχρι και τα ρουσφέτια της προηγούμενης διοίκησης που δεν πάταγαν το πόδι τους στις υπηρεσίες που είχαν τοποθετηθεί πλέον δίνουν το παρών στην εργασία τους. Εάν αυτό δεν ικανοποιεί το ΣΕΔΗ πρόβλημά του αφού η πλειοψηφία των συνδημοτών μας δεν διαβάζει ούτε καν τα δελτία τύπου τους που ήταν και παραμένουν γεμάτα ΨΕΜΑΤΑ. Το ό,τι δημοσιεύονται ασχολίαστα από τα τοπικά ΜΜΕ είναι κάτι που δεν είναι του παρόντος να συζητηθεί άλλωστε στην πόλη μας η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ βασιλεύει εδώ και δεκαετίες έτσι και οι αντιδράσεις όσων ξεβολεύτηκαν θα είναι αρκετές έως ότου πάνε οριστικά στο σπίτι τους! 

  • Άψογη η συνεργασία του δήμου Ηλιούπολης τόσο με την Περιφέρεια Αττικής όσο και με τα υπουργεία για προβλήματα που αφορούν τον δήμο μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...