Κυριακή 25 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  • Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο καθηγητής φιλοσοφίας Χρήστος Γιανναράς αφήνοντας πίσω του σπουδαίο συγγραφικό έργο για τις επόμενες γενιές , γιατί οι υπάρχουσες δεν δείχνουν να κατανόησαν όσα έλεγε! 


  • Πιο καθαρή και οσονούπω πιο ΦΩΤΕΙΝΗ η πόλη μας αφού η νέα διοίκηση Ψυρρόπουλου δεν θα αφήσει για το τέλος της θητείας της την αντικατάσταση του παλαιού οδοφωτισμού της πόλης με νέο τύπου led. Έως το τέλος του έτους θα έρθει η μελέτη στο δημοτικό συμβούλιο και μέσα στο 2025 θα έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός όπου θα δώσει τέλος σε ένα πρόβλημα που δεν κατάφεραν να λύσουν προηγούμενες διοικήσεις. Θα έχουμε τις γνωστές αντιδράσεις μιας αντιπολίτευσης που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα σε αυτή την πόλη αλλά οι 21 δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης είναι αποφασισμένοι να υλοποιήσουν την αλλαγή στον οδοφωτισμό που σας υποσχέθηκαν προεκλογικά. Άλλωστε όσο φτιάχνεις κερδίζεις και δεν εννοούμε μόνο σε ΨΗΦΟΥΣ! 

  • Όσοι έχουν ασθενή μνήμη ( και είναι αρκετοί σε αυτή την πόλη ) θα αναρωτιούνται στις δημοτικές κάλπες του 2028 για το εκλογικό αποτέλεσμα! Και δεν θα είμαστε και σε αυτή την μορφή για να μπορούμε να τους "τρολάρουμε" όπως θα θέλαμε θα μετεξελιχθούμε σε μια κυριλέ εκδοχή αυτού που εδώ και 12 χρόνια ξεκινήσαμε αφού το 80% όσων σας γράφαμε θα έχει υλοποιηθεί μέσα σε αυτή την πενταετία! 

  • Το στοίχημα των εθνικών εκλογών του 2027 θα είναι για τη ΝΔ η πρωτιά της όλα τα άλλα όπως π.χ το ποσοστό της σε αυτές δεν μπορούν παρά να εξαρτώνται από τις διεθνείς συνθήκες που θα επικρατούν τότε. Θεωρούμε πως δύσκολα η επόμενη κυβέρνηση θα είναι μονοκομματική κάτι που για εμάς και με την νοοτροπία που έχουν οι Έλληνες θα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ για την πατρίδα μας. Όπως τελικά αρνητική ήταν και η συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου και έστειλε σπίτια τους και τους δύο πολιτικούς που διαχειρίστηκαν μια πολλή δύσκολη κατάσταση! 

  • Μέσα στο 2026 θα λειτουργεί το καζίνο στο Ελληνικό κάτι που σημαίνει πως η πόλη μας θα πρέπει να τρέξει περισσότερο εάν θέλει να μην μετατραπεί μια πόλη που θα έχει μόνο super Market και ελάχιστα μαγαζιά εστίασης. Φανταζόμαστε πως τόσο ο ΕΣΗ όσο και η διοίκηση του δήμου μας θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πείσουν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να συγχωνευτούν για να αντέξουν αφού η κυβέρνηση πέντε χρόνια τώρα απέτυχε στο να τους πείσει! Όχι πως προσπάθησε και ιδιαίτερα αφού τους αφήνει και ελπίζουν πως μπορούν να παραμείνουν "μικροί" και να αντέξουν απέναντι στα μεγαθήρια! 


  • Καλή Κυριακή στις αναγνώστριές μας και στους αναγνώστες μας........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...