Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Όταν το 50% των Ελληνίδων και των Ελλήνων φορολογουμένων δηλώνει ετήσιο εισόδημα  7.680 ευρώ καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής με τα οικονομικά πως επάξια έχουμε τον τίτλο του πρωταθλητή στην ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.  Μόνο το 10% των φορολογουμένων δήλωσε ετήσιο εισόδημα πάνω από 20.842 ευρώ άρα οι "προνομιούχοι" είναι ελάχιστοι ή για να ακριβολογούμε κάποιοι κλέβουν λιγότερο την Εφορία και δηλώνουν το ένα δέκατο των πραγματικών τους εισοδημάτων. Σε κάθε περίπτωση οι ξένοι δανειστές μας βλέποντας την "φτώχεια" μας ας κατανοήσουν πως τα χρήματα που μας δάνεισαν έχουν χαθεί για αυτούς αφού ακόμα και εάν εκποιηθεί όλη η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που έχουν στην ουσία "κατασχέσει" για 99 έτη δεν δύναται να αποπληρωθούν! Με τέτοια φοροδιαφυγή το ΧΑΡΑΤΣΙ του ΕΝΦΙΑ θα μείνει για πάντα και στην πατρίδα μας θα ωφελούνται πάντα όσοι δεν επενδύουν σε ακίνητα ή όσοι αποφεύγουν τον ΕΝΦΙΑ αποκρύπτοντας ακόμα και την ακίνητη περιουσία τους! Μισθωτοί και συνταξιούχοι οι πλέον έντιμοι φορολογούμενοι αφού δεν μπορούν να φοροδιαφύγουν με τους ελεύθερους επαγγελματίες της χώρας να μην βάζουν πλάτη να ξεπεράσουμε την κρίση χρέους που μαστίζει την πατρίδα μας και να δηλώνουν όσα βγάζουν σε 2 μήνες ή και λιγότερο ως ετήσιο εισόδημα! Πως να καταργηθεί το τεκμαρτό εισόδημα μετά που είναι άδικο όταν οι μισοί φορολογούμενοι ισχυρίζονται πως βγάζουν τον χρόνο με μόλις 7680 ευρώ; 


  • Θα περάσουν πολλά χρόνια για να αποκατασταθούν ΜΕΡΙΚΩΣ οι πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές κάτι που θα στοιχίσει εκλογικά στην κυβέρνηση αφού η ΑΠΟΤΥΧΙΑ του κρατικού μηχανισμού για ακόμη μια ΦΟΡΑ ήταν ΑΠΟΛΥΤΗ! Η πυρκαγιά που κατέκαψε πάνω από 100 οικίες και επιχειρήσεις από βραχυκύκλωμα και παρόλο που μέσα σε τέσσερα λεπτά έγινε η πρώτη ρίψη νερού από εναέριο μέσο είχαμε αυτά τα τραγικά αποτελέσματα! 



  • Ο Δήμος Ηλιούπολης, στέκεται αρωγός στα πυρόπληκτα και θερμόπληκτα άγρια ζώα, στηρίζοντας το έργο της ΑΝΙΜΑ – Συλλόγου Προστασίας Άγριας Ζωής.

Συγκεντρώνουμε υλικό πρώτων βοηθειών για να σώσουμε όσα περισσότερα ζώα μπορούμε. Συμβάλλετε και εσείς προσφέροντας:

Γάντια μιας χρήσης (SMALL, MEDIUM, LARGE)
Oροί: ορός LR
Φυσιολογικός ορός
Δεξτρόζη 35% Πεταλούδες (πράσινες)
Υποσέντονα
Σύριγγες Ινσουλίνης
Λευκοπλάστ διάφορα μεγέθη
Συσκευές ορών 3Way
Φλεβοκαθετήρες γαλάζιοι-κίτρινοι

Κύρια δραστηριότητα της ΑΝΙΜΑ είναι η περίθαλψη και επανένταξη άγριων ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον. Η ΑΝΙΜΑ, μαζί με τις υπόλοιπες οργανώσεις που ασχολούνται με την περίθαλψη άγριων ζώων, έρχεται να καλύψει μια βασική ανάγκη για την προστασία και διατήρηση της άγριας ζωής στη χώρα.

Παραλαμβάνοντας άγρια ζώα από όλη την Ελλάδα, περιθάλπει σε ετήσια βάση πάνω από 6.000 πουλιά, θηλαστικά και ερπετά. Μεταξύ των ζώων αυτών συγκαταλέγονται και πολλά σπάνια και απειλούμενα με εξαφάνιση άγρια ζώα.

Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να προσκομίσουν τα είδη πρώτης ανάγκης στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης τις καθημερινές από τις 07:00π.μ έως και τις 22:00μ.μ., το Σαββατοκύριακο και την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου από τις 07:00π.μ έως τις 14:00μ.μ.

Για οποιασδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Κλειώ Λουλακάκη, Συνεργάτη του Δημάρχου επί θεμάτων που αφορούν στη μέριμνα εκ μέρους του Δήμου Ηλιούπολης, για τα αδέσποτα ζώα (περισυλλογή, παρακολούθηση, συντονισμός παροχής κτηνιατρικής φροντίδας, κλπ) στο 6940027029.




  • Χρόνια Πολλά στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο που έχει τα γενέθλιά του σήμερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...