Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό........



  •  Προτιμούν να βουλιάξει ο δήμος οικονομικά  , αρκεί να μην ξεβολευτούν γιατί τέτοιοι για να χρησιμοποιήσουμε και εμείς μια δημοφιλή ατάκα του Γενικού Γραμματέα του κόμματος που ψηφίζουν! 

  • Στα 18 λεπτά που κράτησε η παρουσίαση του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου στην κρατική ΕΡΤ  είπε όσα μπορούσε , αλλά δεν μετράνε και τόσο τα λόγια σε δημότες που έχουν ταλαιπωρηθεί για δεκαετίες από του ιδεοληπτικούς της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ της πόλης μας , που "εγκλώβισαν" μια σειρά διοικήσεων του δήμου μας να ακολουθήσουν την λάθος συνταγή. Όλοι όσοι δεν τόλμησαν προεκλογικά να ασχοληθούν με τα σοβαρά προβλήματα της πόλης μας,  και έκαναν προεκλογικό αγώνα με ανεδαφικές προτάσεις προσπαθούν να εμποδίσουν και  την νέα διοίκηση να σπρώξει την πόλη μας ΜΠΡΟΣΤΆ , αλλά όπως όλα δείχνουν θα αποτύχουν αυτή την φορά , αφού απέναντί τους δεν έχουν έναν άτολμο δήμαρχο αλλά έναν τολμηρό που δεν κρύβεται και απαντάει σε όσους αποτελούν το ΧΘΕΣ αυτής της πόλης. Οι δημότες μας για δεκαετίες  ήθελαν πάρκα και ανοιχτές "ζούγκλες" εντός αστικού ιστού,  πολέμησαν και πολεμούν  την ανάπτυξη και τώρα ήρθε η ώρα να καταλάβουν και αυτοί με την ολοκλήρωση της μεγάλης Επένδυσης του Ελληνικού την επόμενη πενταετία,  πως τελικά η ΑΝΑΠΤΥΞΗ έρχεται με τσιμέντα και μεγάλα mall και όχι με μικρομεσαίες επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν,  και που θα βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη τα επόμενα χρόνια. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να περισώσει ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος , αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα μετά από 8 μήνες διοίκησης του , είναι πως κινείται προς την σωστή κατεύθυνση , θέτοντας στο περιθώριο όσους επί δεκαετίες μας κατέστρεψαν σε μια σειρά τομείς. Η πόλη αλλάζει προς το καλύτερο , και αυτό το αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία των συνδημοτών μας , που κατανοεί την υπερπροσπάθεια που γίνεται,  ώστε να πάψουν να διοικούν τον δήμο μας παραμάγαζα! 

  • Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η πόλη μας θα αποκτήσει σύγχρονο οδοφωτισμό και αυτό φυσικά θα πιστωθεί σε μια διοίκηση που δανείζεται για ΑΝΑΠΤΥΞΗ και όχι για να βολέψει στην ΣΟΒΙΕΤΙΑ τα παιδιά των συνδικαλιστών του δήμου μας! 

  • Τα κρούσματα ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ σε υπηρεσίες του Δημοσίου ξετυλίγονται μέσα από τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ των ΜΜΕ,  και εμείς τουλάχιστον που δεν πιστεύουμε σε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ δεν "πέφτουμε από τα σύννεφα"! 




  • Οι διορισμοί στο Δημόσιο από την κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς αφού έως το τέλος του έτους υπάρχουν ακόμα μερικές χιλιάδες που θα προσληφθούν με συμβάσεις ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ . Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα καμία 25αρια φίλες και φίλους που πραγματοποίησαν το όνειρό τους και έγιναν πλέον ΜΟΝΙΜΟΙ εκπαιδευτικοί μετά από δεκαετίες ταλαιπωρίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...