Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Όλοι ζητάνε να γίνουν πράγματα για τα σχολεία αλλά ουδείς προτείνει που θα βρεθούν χρήματα για να υλοποιηθούν όλα αυτά!


Τους ΤΖΑΜΠΑ μάγκες των "κάντε και αυτό κάντε και εκείνο" που έχουν γεμίσει την πόλη μας ρώτησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος εάν έχουν καμία πρόταση για το που θα βρεθούν χρήματα για την υλοποίηση των προτάσεων τους! 

Θα αναμένει πολύ να πάρει απάντηση αφού οι διάφοροι σύλλογοι για να βγάλουν δημιουργούνται,  και όχι για να βοηθήσουν στην καλυτέρευση των συνθηκών στα σχολεία του δήμου μας. 

Σύλλογοι που κατέχουν ακόμα και τα κλειδιά σχολικών σχολείων και το παίζουν παράγοντες απλώς για τα μεροκάματα . Δεν φαίνεται να το έχει αντιληφθεί ο νυν δήμαρχος,  και όσο γρηγορότερα το αντιληφθεί τόσο το καλύτερο για τον ίδιο. 

Συζητώντας μαζί τους απλώς χάνεις χρόνο,  αφού όλες οι προτάσεις τους εκτός από ΑΝΕΦΙΚΤΕΣ είναι και επικίνδυνα ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ. 

Μόνη ΛΥΣΗ αλλά δυστυχώς για τους λίγους,  είναι η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ όπου  σε αυτή κατέφυγαν και καταφεύγουν ακόμα  οι Αριστεροί που τάχα αγωνίζονται για ΔΗΜΟΣΙΑ και ΔΩΡΕΑΝ Παιδεία! 

Η υπεύθυνη της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου μας αναφέρθηκε στα πολλά κτιριακά προβλήματα των σχολείων της πόλης μας , παρουσιάζοντας την ζοφερή κατάσταση αλλά και η ίδια δεν είχε πρόταση ( και δεν είναι και η δουλειά της) για την  εξέρευση οικονομικών πόρων ώστε να γίνουν οι σχετικές εργασίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...