Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Ο δήμος Ηλιούπολης έχει διοικηθεί 9 χρόνια από ανθρώπους που ανέδειξε η διοίκηση Βαλασόπουλου , άλλα τέσσερα χρόνια επί διοίκησης Χατζηδάκη από το πρώην αγαπημένο  "παιδί" του Βασίλη Βαλασόπουλου  και συνεχίζει στο ίδιο τέμπο αφού οι πολλοί αυτό αποφάσισαν! Στα τοπικά ΜΜΕ στην παντοκρατορία της ΝΔ στο πολιτικό σκηνικό ΔΕΞΙΟΙ δηλώνουμε μόνο εμείς και οι πολλοί σε αυτή την πόλη αναμένουν "νεκρανάσταση" ΠΑ.ΣΟ.Κ για να επιστρέψουν στο κόμμα που γέμισε τις τσέπες τους και άδειασε τις δικές μας! Δεν θα σωθούν ούτε με τον Χάρη Δούκα ούτε με κανέναν γιατί απλούστατα  στον χώρο της κεντροαριστεράς ότι και να κάνουν θα κυριαρχεί για τα επόμενα πολλά χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Στέφανου  Κασσελάκη ακόμα και εάν τον οδηγήσουν σε εσωκομματικές εκλογές θα επικρατήσει και πάλι . Δεν έχει αντίπαλο στα αριστερά ο Κασσελάκης και είναι η μόνη επιλογή για όσους επιθυμούν στο μέλλον την κεντροαριστερά σε θέση ευθύνης. Θα φανεί και στις κάλπες του 2027! Στα δικά μας και στις δημοτικές κάλπες του 2028 ο κος Ψυρρόπουλος που έως τότε θα έχει ΚΑΘΑΡΗ και ΦΩΤΕΙΝΗ την πόλη μας,  δεν θα έχει θέμα να περάσει ΠΡΩΤΟΣ στον δεύτερο γύρο των εκλογών αυτών και θεωρούμε εξαιρετικά δύσκολο να πείσουν οι κεντροδεξιές παρατάξεις τους ψηφοφόρους τους να τον καταψηφίσουν στον δεύτερο γύρο έχοντας απέναντι του τον οιοδήποτε κεντροαριστερό υποψήφιο δήμαρχο. Επομένως θα πάμε με Στάθη  Ψυρρόπουλο δήμαρχο έως το 2033 και βλέπουμε! Νωρίς θα πουν κάποιοι για τέτοιες προβλέψεις , αλλά επειδή εμείς δεν θα υπάρχουμε το 2028 σε αυτή τουλάχιστον την μορφή τα γράφουμε από τώρα για να έχουν μείνει! Άλλωστε μέσα στο 2026 η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έχει υλοποιήσει όλες τις αλλαγές που επιβάλλονται για την βιωσιμότητά τους,  στους ΟΤΑ και ο δικός μας ρόλος θα είναι περιττός,  αφού πλέον όλα όσα εμείς προτείναμε και σας παρουσιάζουμε εδώ και 12 χρόνια  θα έχουν υλοποιηθεί από τους περισσότερους δήμους της χώρας μας! 

  • Στο δήμο μας είναι πλέον συνήθεια δημοτικές παρατάξεις να δημιουργούνται μερικούς μήνες ή έναν χρόνο πριν τις δημοτικές εκλογές. Έτσι ας μην ανησυχεί κανείς,  και στις κάλπες του 2028 θα έχουμε κάποια νέα δημοτική παράταξη που θα "ξεμυτίσει". Το πρόβλημα είναι πως οι παρατάξεις αυτές δεν πάνε για να διοικήσουν,  αλλά απλώς για μπουν στο δημοτικό συμβούλιο με εξαίρεση ό,τι συνέβη το 2019 όπου βέβαια οι "αποστάτες" που δημιούργησαν την παράταξη που τελικά κέρδισε τις δημοτικές εκλογές στην πόλη μας , είχαν φύγει μερικούς μήνες πριν από την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". Το 2023 μία άλλη "αποστασία" μικρότερης κλίμακας έδωσε μία πενταετία στο νέο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο. 

  • Όσοι "δεξιοί" τίμησαν τους "αγώνες" της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην πόλη μας δεν βγήκαν ποτέ δήμαρχοι (π.χ Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας) και ο μοναδικός κεντροδεξιός που έστησε ανδριάντα στον κομμουνιστή δήμαρχο Δημήτρη Κιντή,  δεν εξελέγη πάλι! Το συμπέρασμα που θα έπρεπε να είχαν βγάλει θα ήταν μακριά από ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ιδίως την σημερινή εποχή όπου η ΑΡΙΣΤΕΡΑ καταρρέει παγκοσμίως. Όμως ακόμα και φέρελπις νέος που ήθελε να κατέβει για δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε κομμουνίστρια!  με αποτέλεσμα τελικά να μην κατέβει στις δημοτικές αφού δεν συμπλήρωσε ψηφοδέλτιο ικανό για κάτι καλό ,  και όπως δείχνουν τα πράγματα θα  μείνει τελείως μακριά και από αυτές που θα γίνουν σε τέσσερα χρόνια. Από αυτές τις δημοτικές εκλογές,  καλό θα ήταν να μείνουν μακριά και όσοι επί 12 χρόνια τώρα δεν έχουν υιοθετήσει ούτε μία από τις προτάσεις μας για επίλυση προβλημάτων της πόλης,  γιατί έως τότε αυτά θα έχουν λυθεί τα περισσότερα  ακριβώς με την συνταγή που εμείς προτείναμε! Δεν θα έχει νόημα ένα ακόμα μονοψήφιο ή ένα διψήφιο του 12%-15% αφού  πλέον δεν φτάνει για είσοδο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών,  έχουν δυναμώσει πολύ οι κεντροαριστερές παρατάξεις με τις "δεξιές" προσθήκες και κυρίως με τις ΛΥΣΕΙΣ που βασίζονται στη λογική και όχι σε ιδεοληψίες! 


  •  Έχει μιλήσει για δημιουργία αναπτυξιακής εταιρίας στο δήμο μας ο κος Ψυρρόπουλος όπως μας ενημέρωσαν όσοι  για εμάς αντιδρούν αδικαιολόγητα αφού θα απαλλάξει όλες τις διοικήσεις από τους εκβιασμούς συνδικαλιστών που βάζουν το δικό τους συμφέρον πάνω από αυτό της πόλης μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...