Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..



  • Όποιος διαφωνεί με αποφάσεις της διοίκησης,  και τις θεωρεί καταστροφικές για την πόλη μας απλώς αποσύρει την στήριξή του ΔΗΜΟΣΙΑ προς αυτήν. Η κριτική φυσικά και είναι θεμιτή όταν έχει ως στόχο όχι το προσωπικό όφελος αλλά το καλό των περισσοτέρων , και είναι εμφανές πως στην κριτική που δέχεται η νυν διοίκηση εκ των έσω,  επικρατεί η πρώτη εκδοχή! Ο χώρος που δίνεται σε αντιπολιτευόμενα τοπικά ΜΜΕ σε αυτές τις "διαφωνίες" δεν κάνει καμία ζημιά στο προφίλ του νυν δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου αφού οι πολλοί σε αυτή την πόλη δεν περιμένουν από τους κομμουνιστές για  να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Το κακόγουστο έργο το έχουμε ξαναδεί όταν τα ίδια πρόσωπα αποχώρησαν μερικούς μήνες πριν την λήξη της δημαρχιακής θητείας του τέως δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη από την παράταξή του,  και προσκόλλησαν στην παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". Εάν το 2028  έρθουν και μας πουν πάλι πως κάναμε ΛΑΘΟΣ,  δεν νομίζουμε πως θα έχουν την ίδια επιτυχία με αυτή του 2023 , εκτός και βρουν κάποιον υποψήφιο δήμαρχο που να συναγωνίζεται σε νιάτα και ομορφιά τον νυν! Γιατί κακά τα ψέματα ο κόσμος ψηφίζει πλέον και με τέτοια κριτήρια παγκοσμίως! Δείτε πόσα νέα παιδιά ψηφίσατε και εισήλθαν στο δημοτικό μας συμβούλιο και θα καταλάβετε! Κάποια από αυτά δουλεύουν πολύ και θα παραμείνουν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου κάποια άλλα δεν θα τα καταφέρουν αλλά έτσι είναι η ζωή δεν μπορούμε να πετύχουμε εντός ή εκτός εισαγωγικών όλες και όλοι! 

  • Ο νέος  οδοφωτισμός που δεν μπήκε εξαιτίας της ΑΤΟΛΜΙΑΣ της προηγούμενης διοίκησης να τα βάλει με τους λαϊκιστές της αντιπολίτευσης θα μπει ΤΩΡΑ  επειδή ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης κος Ψυρρόπουλος από ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ απεχθάνεται τον ΛΑΪΚΙΣΜΟ! 

  • Σε μια εποχή που οι περισσότεροι  έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο,  το να προσπαθούν να σας πείσουν οι κομμουνιστές  του HlioupoliTimes για την "πραγματική"  έκταση του Κτήματος Καρά ή τσιφλίκι Καρά,  είναι μάταιος κόπος.  Άλλωστε το κόμμα που ποδηγέτησε την Ελληνική Δικαιοσύνη δηλαδή το ΠΑ.ΣΟ.Κ,  ακόμα περιμένει την "νεκρανάστασή" του κάνοντας διαρκώς αλλαγές αρχηγών και μη παραδεχόμενο τα εγκλήματα που διέπραξε κατά των Ελληνίδων και των Ελλήνων στα χρόνια που είχε στα χέρια του την τύχη της πατρίδας μας. Ένα από αυτά συνέβη και στο δήμο μας,  όταν για να πάρει με το μέρος του ιδεοληπτικούς αδίκησε κατάφορα έναν ιδιώτη για να ευνοήσει όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων όσους σε μερικά χρόνια από σήμερα δεν θα δώσουν ούτε το 1/3 της αξίας των 9.500 χρυσών λιρών που έδωσε ο μακαρίτης Αλέξιος Νάστος για να αγοράσουν ανάλογη έκταση. Θεία Δίκη θα πουν όσοι πιστεύουν για την εξέλιξη,  για όσους δεν πιστεύουν θα είναι ακόμα μια "τυχαία" κατάληξη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...