Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

Στην Ελλάδα και στην πόλη μας επιστρέφει ο Λάμπρος Ξύνας για να ασχοληθεί με το αντικείμενο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα!

 


Μόνιμη επιστροφή στην πατρίδα για τον συνδημότη μας Λάμπρο Ξύνα τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook. Συγκεκριμένα γράφει:

"Έρχομαι Ελλάδα σε λίγους μήνες και θα ξεκινήσω αυτό που ήξερα να κάνω στη χώρα μου μπογιές. Θα ξεκινήσω συνεργασία με ένα φιλαράκο που είναι πάρα πολύ οργανωμένος και γνώστης της δουλειάς. Έρχονται τα καλύτερα. Περιμένω ξανά την εμπιστοσύνη σας όπως όταν ήμουν στην Ελλάδα".  




Ο Λάμπρος συμπληρώνει το Σεπτέμβρη επτά χρόνια στις ΗΠΑ όπου και εκεί δημιούργησε την εταιρία  Sun City Contracting Corp αφήνοντας και εκεί το στίγμα του αφού εχθροί και φίλοι του αναγνωρίζουν το ταλέντο του σε αυτό που κάνει. 


Έτσι αυτή την φορά ο Λάμπρος Ξύνας επιστρέφει στην πατρίδα για μόνιμη εγκατάσταση θεωρώντας πως εδώ πλέον με την τεχνογνωσία που απέκτησε σε μια χώρα με έντονο ανταγωνισμό έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στους πελάτες του. Έρχεται όχι για διακοπές όπως έκανε δύο φορές στα χρόνια της ξενιτιάς αλλά για να συνεχίσει να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην πατρίδα μας. 


Ελάχιστα έχουν αλλάξει στην πατρίδα μας από όταν έφυγε εάν εξαιρέσεις το γεγονός πως η χώρα μας παρέμεινε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και δεν κινδυνεύει πλέον με capital control και όσα οδήγησαν χιλιάδες να ξενιτευτούν αλλά σίγουρα δεν έχει αλλάξει η αναξιοκρατία που μαστίζει από συστάσεως το Ελληνικό κράτος και ένα σωρό παθογένειες που θα μας κρατούν πάντα πίσω από τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο. 

Φανταζόμαστε πως έχει ζυγίσει καλά την επιλογή του αυτή άλλωστε ήδη έχει ανοίξει μια πόρτα στο εξωτερικό ο φίλος Λάμπρος όταν η χώρα μας με μαθηματική ακρίβεια εάν δεν αλλάξει ρότα σε λιγότερο από 10 χρόνια θα καταφεύγει για ακόμη μια φορά ικέτης στους δανειστές της υπογράφοντας νέα μνημόνια. Ελπίζουμε στο τιμόνι της χώρας να βρεθούν αυτή την φορά όσοι δεν θα τάζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες προκειμένω να επιβιώσουν πολιτικά και δεν θα ξαναζήσουμε εικόνες ανάλογες με αυτές του 2015 και τους "χορούς" και τα "πανηγύρια" στην πλατεία Συντάγματος από αφελείς που πίστεψαν πως μπορούμε να σχίσουμε τα μνημόνια και να συνεχίσουμε να ζούμε παρασιτικά εις βάρος άλλων ευρωπαϊκών κρατών. 

Σε κάθε περίπτωση στον φίλο Λάμπρο ευχόμαστε τα καλύτερα άλλωστε και την περίοδο που η χώρα καταστρέφονταν κάποιοι πλούτιζαν όπως συμβαίνει σε όλες τις καπιταλιστικές κοινωνίες όπου κάθε οικονομική κρίση μπορεί για τους πολλούς να είναι καταστροφή αλλά για κάποιους είναι ευκαιρία να αυξήσουν τα εισοδήματά τους! 

Διαβάστε επίσης: 

«American dream»: Πώς ο Λάμπρος Ξύνας έγινε κορυφαίος ελαιοχρωματιστής της Νέας Υόρκης!



Η Ηλιούπολη κατακτά το New Jersey μέσω του Λάμπρου Ξύνα!


Η Sun City Contracting Corp του Λάμπρου Ξύνα δυναμώνει καθημερινά και χαρίζει ομορφιά και νέες τεχνοτροπίες σε όσους την εμπιστεύονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...